Kjøp og salg av truser

Kjøp og salg av truser. Du har kanskje hørt om trusekjøp før, men vet kanskje ikke så mye om hvordan dette foregår. Vi har intervjuet ulike personer om dette!

Her kan dere lese om to ulike menn med fetisj for brukte truser. Nå skal vi ta en nærmere titt på selve kjøp og salg av truser. Det er mange ulike meninger om dette, og ikke alle vet hvorfor så mange driver med dette. Vi ønsker å gi dere et lite innblikk i denne type fetisjen.

Har alltid vært tiltrukket av brukte truser

Vi har intervjuet en mann som kjøper brukte truser:

Når og hvordan startet denne fetisjen?

– Jeg begynte aktivt for ca. 3-4 år siden med å kjøpe brukte truser. Jeg tror faktisk det var på grunn av noe jeg så på Jodel. Jeg har alltid vært tiltrukket av det uten å gjøre noe videre utover det.

Hvordan kom du i kontakt med jenter som selger sine brukte truser?

– Jeg fant en måte å være helt anonym på, selvom man møttes personlig. Ikke noe kontonr. eller adresser og lignende. Jeg liker ikke sider hvor man kan bestille fra noen som driver business.

Helst kjøp og salg av truser fra vanlige jenter

Så du kjøper ikke fra jenter som legger dette ut på såkalte «business-sider»?

– Jeg vil helst kjøpe av helt vanlige jenter som f.eks. ser en jodel jeg har skrevet om det, og at de tenker det er en ok måte å tjene litt penger på. Jeg ønsker egentlig ikke å kjøpe av jenter som driver aktivt med det til vanlig. Derfor spør jeg på jodel om noen ønsker å selge truser.

Hvordan går du frem når du har funnet noen som vil selge?

– Jeg snakker litt med de først, deretter avtaler vi å møtes. Vi møtes på offentlige steder siden det er mer komfortabelt for jentene. Jeg ønsker de så ferske som mulig egentlig, så om det passer seg slik at de kan ta de av foran meg så er jo det veldig fint.

Hvor mye er du villig til å betale for en brukt truse?

– Alt fra 200 kroner og oppover. Det er avhengig av hvor mange, typer osv. Det meste jeg har betalt for en enkel truse er 500 kroner.

Jentene må være over 18 år

Ønsker du trusene så møkkete som mulig?

– Det holder med at de er brukt en dag. Jeg liker de brukt, men ikke sånn skikkelig skitne.

Hvor gamle er jentene du kjøper av?

– De MÅ være over 18 år. Jeg foretrekker nok at de er 25 år og oppover. Jeg er rundt 30 år selv.

Er det vanskelig å få tak i noen som vil selge trusene sine, og hvor mange kjøper du i året ca.?

– Det kommer an på. Hvis jeg ønsker truser fra nye jenter så er det litt mer jobb. Jeg har noen jeg kjøper av regelmessig. Jeg kjøper ca. 15-20 truser i året. Jeg syns egentlig at det holder.

Drømmen min er å bli kommandert

Er det noe annet du ønsker å si om din fetisj?

– Jeg liker også godt å gå i dameundertøy, så jeg vil gjerne vise dem at jeg tar det på også. Men det er litt vanskelig å gjøre det «live», derfor sender jeg en snap til de at jeg bruker det senere, om de ønsker. Drømmen min er å bli kommandert til å ta det på, bli ledd av og ydmyket. Så det er jo mer enn truser, men konseptet brukte truser alene tenner meg veldig. Jeg vil også få frem at vi er helt vanlig folk selvom vi liker truser. Alle har sine ting de liker og tenner på.

Er det noen som vet om denne fetisjen din, utenom jentene du kjøper av?

– Nei, kun jentene jeg kjøper av som vet om det. Jeg sier det ikke til noen, kanskje fordi de syns det er rart? Det er litt flaut å si det til kjente.

Hvorfor syns du det er flaut å si til de rundt deg, er det fordi det er såpass personlig?

– Ja, det er nok kanskje det. Det er litt flaut å tenne på dameundertøy sånn i samfunnet generelt. Eller, jeg syns ikke det er flaut når jeg møter folk og viser meg i det. Men det liksom ikke sosialt akseptert, så jeg atskiller den delen litt fra hverdagen min. Det er litt vanskelig å forklare. Det hender jeg går i string på jobb, men BH tør jeg ikke.

Kjøp og salg av truser. Bilde av dame som holder penger.

Jeg selger mine brukte truser

Vi har også intervjuet ei som selger trusene sine. Her er hennes historie:

Hvorfor startet du med å selge trusene dine?

– Det var behovet for penger som dukket opp i forbindelse med at jeg plutselig ble arbeidsledig. Jeg var innom tanken på å begynne med de vanlige tingene som forever living, tupperware, Mary Kay og lignende. Men alt var veldig omfattende og krevde for mye av meg til at det var aktuelt. Jeg kom over en artikkel på nettet om jenter som tjente gode penger ved siden av studier og lignende på å selge trusene sine.

Da var valget veldig enkelt! En så uskyldig fetisj kunne jeg gjerne være en del av. Jeg lagde meg derfor en profil på en passende side, og i løpet av en uke var første handel gjennomført. Jeg valgte å ta kontrollen i form av at jeg bestemte møtested, og satte grenser for hva jeg ville gjøre med trusene. Jeg angrer overhodet ikke på det, og jeg kommer helt klart til å gjøre det igjen hvis behovet er der.

En helt vanlig familiemor

Hvor gammel er du nå, og når startet du med dette?    

– Jeg er nå 29 år gammel, og startet med dette høsten 2017. Jeg har samboer og 3 barn. Samboeren min var og er pådriver for at jeg skal drive med det. Det var han som kom med forslaget, også blei vi enige om det sammen.

Hvor ofte selger du truser?

– Jeg selger når jeg har lyst, tid og overskudd til å drive med det. Til nå har jeg solgt 3 stykker, rett og slett fordi jeg ikke selger til hvem som helst.

Hvordan er mennene du møter?

– Jeg har kun solgt én med personlig oppmøte, de to andre har jeg kun sendt til. Ved det personlige møtet traff jeg på en veldig hyggelig, høflig og vanlig mann med en helt uskyldig fetisj.

Kun en ubehagelig hendelse

Har du noen gang hatt en ubehagelig samtale med noen som vil kjøpe?

– Jeg hadde en samtale over nettet med en fyr som krevde at jeg skulle krysse en del grenser jeg hadde satt, og han var svært pågående. Derfor ønsket jeg ikke å selge til han. Han ville bestemme når og hvor vi skulle møtes. Han krevde også å få gjøre hva han ville med meg. Det endte med at jeg måtte blokkere han.

Hvordan ønsker de trusene, vil de ha de så skitne som mulig?

– De fleste jeg har vært i kontakt med har ikke noen spesielle ønsker, annet enn at jeg skal ha brukt de en dag eller to. Men jeg har sett at det er flere som søker etter så skitne truser som mulig.

Hvor mye får du for en truse?

– Hva man kan ta for en truse kommer nok an på hva man gjør med dem. Jeg har solgt en truse for 2000 kroner siden det var et personlig oppmøte. De to som fikk trusene tilsendt ga meg 500 kroner hver. Jeg selger ikke trusene mine for under 500 kroner per stykk.

Må være trygg ved kjøp og salg av truser

Ønsker kjøperne seg at man tar trusene av seg ved oppmøte for å få de så ferske som mulige?

– Mange vil at man skal ta de av seg foran dem, og noen vil ta de av jenta selv. Jeg har skjønt at det er litt av «greia» at man tar de av seg foran personen som kjøper, slik at han ser at den er brukt. Jeg gjorde det den ene gangen jeg solgte ved personlig møte. Men hvis kunden skal ta den av meg selv må han ha kjøpt før. Jeg må være trygg på personen som skal gjøre det.

Er det noen som vet om at du selger truser?

– Jeg har et par venninner som vet om det, ellers er det ikke noe jeg går rundt og skryter av. Det er for mye fordommer enda til at jeg kan snakke så veldig åpent om det.

Hvorfor tror du at det er så mye fordommer for dette, og hva tror du man kan gjøre for å få bort fordommene?

– Mange av fordommene kommer fordi de som syns det er ekkelt er de som skriker høyest om det. Men at Insider FEM hadde en episode om trusesalg kan være med på å løfte denne formen for fetisj. Det er jo tross alt veldig uskyldig.

Vi takker så mye til alle som ønsket å stille opp på intervju! Det er utrolig spennende å høre om, og det er kanskje ikke så uvanlig som man hadde trodd likevel?

Ønsker du å bli intervjuet om ulike fetisjer eller lignende? Ta kontakt på e-post: Benitasofie@nytelse.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du