En perfekt Earth Hour med Shunga!

Nå er det snart klart for Earth Hour igjen! Lørdag 24. Mars slukkes lysene verden over. Vi gir deg tipsene som hjelper deg med å nyte denne timen – bokstavelig talt!

 

Kort om Earth Hour

Earth Hour ble startet opp av WWF (World Wide Found for Nature) i Australia i 2007 der to millioner mennesker deltok. Dette har blitt til en verdensomspennende symbolsk markering for klimaet. Det hele går ut på å slå av alle lysene i én time, noe som utgjør en stor forskjell for klimaet. Er du med på markeringen viser du at du villig til å gjøre noe for å løse klimaproblemene.

Man burde ha flere slike dager der man skrur av alle lys og elektronikk i det hele tatt – ikke bare for miljøet, men også for privatlivet deres. Ta dere pause fra tv, datamaskiner og mobiler. Det er jo så mye annet man kan gjøre!

 

Få den perfekt kvelden med Shunga!

Noe man kan gjøre i mørket med tente stearinlys rundt, er å gi hverandre en deilig massasje! Hva er vel bedre enn det? Shunga er en serie av høy kvalitet som fokuserer på akkurat dette. Serien har mange deilige produkter, både med og uten smak! Med disse produktene kan ikke kvelden bli annet enn vellykket.

 

Massasjeoljer

Shunga massasjeoljer er en serie oljer laget på kaldpressede oljer fra blant annet Ylang-ylang, Sesamfrø, Avocado og Yohmbe. For lukten sin aktive del har Shunga valgt naturlige lukter som blant annet rose, eple, appelsin og lavedel. For å gjøre oljene til en deilig opplevelse også for huden, så inneholder oljene også Vitamin-E.

De er deilige å jobbe med og de varer lenge samtidig som de har svake lukter. Hver og en duft har sin spesielle sanseopplevelse enten du vil ha en oppkvikkende massasje, eller en erotisk massasje. Disse er våre bestselgere av massasjeoljer, og det er ikke uten grunn…

 

Massasjelys

Varmende massasjelys med duft av eksotiske frukter – la lyset brenne i 20 minutter, slukk flammen og hell oljen over håndflaten før du lar hendene gli over din partners kropp. Lyset kan også brukes som duftlys.

Den varme oljen føles deilig avslappende mot kroppen, mens duften av eksotiske frukter gir en erotisk stemning. Dette soyabaserte massasjelyset fra Shunga inneholder naturlige oljer for den beste opplevelsen.

 

Massasjekrem med smak

Hva er vel deiligere enn å smøre inn din kjære med herlige smaker, for så å slikke det av igjen?

Sansene forsterkes med denne myke massasjekremen fra Shunga. Utforsk din kjæres kropp, la hendene gli over huden og føl kontakten mellom dere. Shunga Kissable Massage Cream dufter godt av forførende sjokolade, la tungen smake på hennes kurver og sensitive områder så vil erotikken blomstre!

 

Kroppsmaling

Noe annet man kan gjøre er å male på hverandre med deilig kroppsmaling med smak av sjokolade eller jordbær, for så å sleike det av igjen! Det er både godt og morsomt på samme tid, og man kan dessuten gjøre mye spennende ut av det! Her er det bare kreativiteten som stopper dere! Dette må vel være det perfekte forspillet etter en deilig massasje?

 

For å se resten av de herlige produktene i «Shunga»-serien kan dere klikke dere inn her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du