Mitt første møte med en swingersklubb, del 1

Jeg kjente spenningen i kroppen komme snikende i dét jeg gikk ut av bilen utenfor klubben. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, og jeg hadde sett for meg mye forskjellig oppi hodet mitt. Sebastian som jeg hadde møtt for første gang for kun en times tid siden, fulgte meg bort til klubben. Vi ble kjent over internett for ikke så lang tid siden, og jeg kjente han ikke noe særlig godt.

Jeg hadde alltid hatt lyst til å se hvordan swingersklubber faktisk var, og nå hadde jeg endelig sjansen. Sebastian som hadde vært der et par ganger før ville gjerne ta meg med dit så jeg kunne få se litt. Se litt, ja…

Tanken på å ha sex med mange tilfeldige mennesker jeg aldri engang hadde møtt før var helt utelukket for meg. Absolutt uaktuelt, faktisk. Jeg følte skikkelig på det å skulle se ukjente mennesker ha sex rett foran meg. Hvordan skulle jeg oppføre meg? Tenk hvis noen kom til å prøve seg på meg, hva skulle jeg gjøre da? Jeg forbinder sex med følelser, noe som knytter mennesker enda nærmere hverandre. Tankene surret rundt i hodet da vi sto utenfor døra og ventet på å få komme inn. Det sto et annet par der ute som også ventet på å komme inn. Jeg kjente kriblingen i magen øke kraftig. Jeg visste jo ikke hva som kom til å møte meg på andre siden av døra.

Vi kom inn døra og ble møtt av ei kjempehyggelig dame som jobba der. Hun hadde på seg et sort, kort tutuskjørt og sort topp. Det første vi så inne i klubben var selve baren. De hadde et godt utvalg av drikke, noe jeg ble veldig glad for å se. Da kunne jeg ta en drink og slappe litt mer av. Lokalet nede var lite og intimt, men ikke for trangt. Det var dempet belysning med stearinlys overalt. Jeg ble overraska over hvor koselig det var der. De hadde til og med satt frem potetgull og annet godt på bordene. Jeg følte meg hjemme med en gang jeg kom inn.

Det var ikke slik jeg hadde sett for meg en swingersklubb, ikke i det hele tatt. Det var som å være på en helt vanlig bar. Alle hadde på seg fine klær, ingen gikk rundt nakne slik jeg hadde sett det for meg. I hvert fall ikke så tidlig på kvelden. Vi ble vist bort til garderoben der vi kunne legge fra oss verdisaker i skap med lås. Alt føltes så trygt. Jeg ble mye roligere med en gang.

Jeg gikk bort til baren og kjøpte meg en drink før jeg satte meg i sofaen sammen med Sebastian og to andre par. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle prate med de andre. Jeg hadde jo aldri sett dem før, og jeg visste heller ikke hva jeg skulle si til noen i en slik setting. Skulle man snakke om sex? Eller skulle man bare snakke om helt andre ting? Det tok ikke lang tid før samtalen gikk helt naturlig. Vi snakket om alt mulig. Jeg fortalte dem at dette var min første gang der, og at jeg var veldig spent. De var utrolig hyggelige og imøtekommende. De var en del år eldre enn meg, men stemningen var helt på topp!

Sebastian la hånden sin rundt meg. Jeg kjente en kribling i hele kroppen min, han var så kjekk! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å kun se på i kveld, men vurderte plutselig noe helt annet. Han flyttet hånda si til låret mitt, og strøk den forsiktig oppover. Plutselig tok han tak i hånda min og ba meg bli med han. Vi gikk videre inn i det lille lokalet, forbi garderoben og inn til rommet med det store boblebadet. Det var ingen dør inn dit. Det var en dusj der som man måtte innom før man skulle opp i boblebadet. Til venstre var det en badstue. Det så fristende ut å slenge seg oppi boblebadet med en gang!

Sebastian tok tak i hånda mi igjen og førte meg opp i 2. etasje. Vi kom opp til et lite, intimt oppholdsrom med trange ganger overalt. Det var sorte vegger og dempet belysning som gjorde stemningen veldig intim og koselig. Det første som møtte meg var håndjerna som satt fast i veggen. De var laget av ekte lær og så ut til å tåle en god del røff behandling. Det var også matchende fotlenker til. Jeg tenkte plutselig på hvordan det hadde vært og bli bundet fast der. Jeg kunne se flere små rom som akkurat hadde plass til en dobbeltseng, med rene håndklær og lakener ligge ved siden av. Noen rom hadde dører, mens andre hadde kun en litt gjennomsiktig gardin.

Jeg snudde blikket til høyre og fikk øye på sexmøblene og huskene som var der. Sexhuskene var formet som en heldekkende firkant av lær, den ene hadde til og med håndjern og fotlenker i hvert hjørne slik at man kunne ligge som en stjerne. Wow, tenkte jeg. Håndjerna så myke og behagelige ut, og alt var laget av ekte lær. Plutselig tok Sebastian tak i meg og la meg forsiktig ned i sexhuska som hadde håndjerna og fotlenkene. Jeg ble liggende og se opp på det nydelige ansiktet hans mens han forsiktig tok hendene mine bakover og festet de i håndjerna. Han gjorde det samme med anklene mine slik at jeg var helt bundet fast. Jeg måtte stole fullt og helt på ham nå.

Sebastian bøyde seg ned og kysset meg på munnen. Idet de deilige leppene hans traff mine skjønte jeg med en gang hvordan dette ville utvikle seg. Han strøk den ene hånda nedover magen min under den litt gjennomsiktige rosa genseren jeg hadde på. Jeg merket jeg begynte å bli våt da han nærmet seg buksekanten. Han dro forsiktig ned skinnbuksa mi så den sorte stringtrusa mi kom til syne. Han masserte litt utenpå trusa og kysset meg rundt på magen. Plutselig stoppet han opp. På det tidspunktet var det kun oss to oppe, men jeg kunne høre de andre prate nede. «Hva er det jeg driver med?!», tenkte jeg.

Han løsnet meg igjen. Jeg reiste meg forsiktig opp og stablet meg på beina. På veggen rett bak Sebastian hang håndjerna og fotlenkene. Jeg skjønte fort hva han hadde i tankene da han kastet blikket på dem. Han tok tak i meg og dyttet meg forsiktig inntil veggen. Han løftet opp armene mine for å feste dem i håndjerna. Han gjorde det samme med beina mine. Jeg sto der plutselig som en stjerne på veggen uten å kunne røre på meg i det hele tatt. Han presset seg inntil meg, og jeg kunne kjenne den harde pikken hans. Han begynte å kysse meg nedover halsen samtidig som han tok et godt grep i håret mitt og dro meg bakover. Jeg kunne kjenne en varmende følelse fylle hele kroppen min. Han tok et forsiktig grep rundt halsen min og leppene hans traff mine.

Han dro ned buksa mi så langt det gikk, trusa fulgte også med. Jeg sto der halvnaken før jeg visste ordet av det, bundet fast til veggen med en nærmest ukjent person tett inntil meg. Sebastian bøyde seg ned og kysset meg nedover magen og videre til fitta. Tunga hans sirkla litt rundt kjønnsleppene før den til slutt traff klitten. Aah… jeg stønnet litt forsiktig idet jeg løftet hodet og presset det mot veggen. Han førte to fingre inn i meg og gjorde de sykeste bevegelsene – han kunne virkelig det han gjorde! Jeg kjente jeg begynte å bli mer og mer følsom. Jeg klarte nesten ikke holde meg på beina der jeg sto.

Han stoppet opp igjen og forsvant ned trappa. Jeg ble stående der halvveis avkledd og lenket fast i veggen. Hvem som helst kunne komme opp trappa og se meg, det var tross alt en del mennesker der nede. Jeg likte følelsen av å ikke kunne gjøre noe som helst. Spenningen steg bare mer og mer. Etter et par minutter kom han opp igjen og slapp meg løs. Sekunder etter han hadde løsnet meg kom den hyggelige dama opp sammen med et par som skulle på omvisning. Jeg så på Sebastian. Vi smilte til hverandre.

Vi gikk ned igjen og satt oss på noen høye stoler som sto inntil veggen. Det hadde kommet enda flere mennesker nå, og jeg kunne se at jeg var den yngste der. Vi plukket opp et kortspill og startet å spille. «Truth or Dare» het det. Vi trakk et kort anhver gang med ulike utfordringer. Vi måtte gjennomføre alt som sto på kortene. På starten gikk det mest i spørsmål. Det var greit å starte litt forsiktig og heller utvikle litt etterhvert. Å spille et slikt spill var rett og slett en perfekt start! Vi så på klokken, den begynte å nærme seg 23.

Jeg så meg i speilet der jeg sto i garderoben og skiftet. Etter klokken 23 skulle alle skifte til undertøy, det var regelen. Jeg hadde valgt et par nettingstrømper, en sort bh med glimt av en lyserosa farge under blondene. Jeg tok også på meg et sort, glinsende skjørt med en liten åpning på ene sida som gjorde at trusa syntes. Det var ikke så mange andre som hadde skiftet enda, og jeg var veldig spent på hva de skulle ha på seg. Passa jeg egentlig inn der med disse klæra?

Jeg gikk ut igjen til Sebastian som sto i baren, kjøpte meg en drink som jeg tok med meg inn til rommet med boblebadet. Sebastian fulgte med meg inn og hoppet i dusjen. Jeg tok av meg skjørtet og gikk inn i dusjen der Sebastian sto i den våte bokseren sin. Jeg tittet ned og så tydelige konturer av pikken hans. Kroppen hans var veltrent og solbrun! Jeg klarte ikke å la være å kjenne på den. Jeg strøk han rundt på brystet mens vannet rant nedover kroppene våre.

Vi hoppet opp i boblebadet der de to parene fra tidligere satt og snakket. Jeg satt meg på fanget til Sebastian som hadde satt seg i det ene hjørnet. Jeg kjente den deilige pikken hans presse seg inntil meg. Han tok den ene hånda og smatt den under trusa mi, så masserte han klitten med den ene fingeren. Jeg tok høyrehånda mi og plasserte den på pikken hans. Jeg begynte å massere den litt forsiktig. Jeg ble overrasket over hvor stor den var! Jeg hadde ikke hatt noe imot å ha den langt inni meg.

Vi satt en god stund i boblebadet og snakket med parene, samtidig som vi lekte litt med hverandre. Alt var så normalt! Ingen reagerte på det vi gjorde selv om vi var de eneste som gikk såpass langt i boblebadet. Det var en veldig behagelig og avslappet stemning der. Jeg kunne tydelig se at alle slappet ordentlig av, noe som jeg ble veldig glad for å se.

Vi bestemte oss for å ta en titt oppe, kanskje vi kunne se noe spennende der. Vi ble møtt av en par som knulla i sexhuska jeg hadde testa litt tidligere på kvelden. Av en eller annen grunn var det ikke så rart som jeg hadde trodd, det med å se tilfeldige mennesker ha sex. Videre innover i gangen gikk vi forbi de små rommene. I det ene rommet var det et kikkehull på sidene så vi kunne se inn. I døråpningen var det kun en tynn gardin slik at man kunne se alt som foregikk der inne. Det lå to par inne der og kulla hverandre da vi gikk forbi. Vi kunne se de nakne kroppene deres sprette frem og tilbake i senga.

Stønninga ble høyere og høyere til lengre inn i gangene vi kom. Inne på den gigantiske senga lå det allerede tre par som knulla hverandre. Sebastian dytta meg forsiktig ned i senga og la seg over meg. Han kledde av meg alle klæra så jeg lå der helt naken sammen med flere andre ukjente mennesker. Jeg kunne kjenne igjen noen fra tidligere på kvelden som jeg hadde sett nede i baren. Det var stønning overalt, ingen holdt tilbake. Sebastian tok av seg bokseren så den kraftige pikken spratt frem. Han førte den inn i den våte fitta mi, og jeg kunne kjenne hver minste bevegelse. Det var så deilig! Jeg kjente jeg bare ble kåtere og kåtere.

Jeg klarte ikke å holde tilbake stønninga der jeg lå og blei knulla av Sebastian. Han fylte meg godt opp, noe som var ubeskrivelig deilig! Jeg begynte å bli ganske så følsom allerede rett etter han starta, og jeg var ikke redd for å vise det. Jeg tenkte ikke på at det var andre mennesker rundt oss. Det føltes som om det kun var oss to der, bortsett fra alle lydene såklart. Det kom stønning fra alle kanter. Damene elsket virkelig å bli knulla av kjærestene sine mens andre så på.

Plutselig kjente jeg noe komme borti rumpa mi. Jeg tenkte med en gang at det var den ene puta, så jeg snudde litt på hodet for å se. Men det var ikke en pute. Det var en annen mann! En mann jeg aldri hadde sett før i hele mitt liv, og han tok på meg. På rumpa mi! Over lå kjæresten hans og knulla han. Det var så uvant. Det var så rart. Aldri før hadde noe slikt skjedd med meg, og aldri hadde jeg trodd det noen gang skulle skje noe i nærheten av dette en gang.

Følelsen var så ny og annerledes, men spennende var det likevel. Der lå jeg mellom svette kropper og ble knullet av noen jeg nettopp hadde møtt, foran andre mennesker jeg aldri hadde sett før. Vi holdt på en stund før vi fant ut at vi skulle sjekke ut andre steder i klubben…

Hva som skjedde etterpå får du vite i del 2 – jeg kan love deg det ikke ble noe mindre spennende! Mitt første møte med en swingersklubb blir nok ikke mitt siste…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og