En overraskelse på 40-års dagen

Det suste i vinden på utsiden av bilen der de kjørte nedover motorveien. Solen skinte og gjorde henne varm, selv om hun allerede var ganske så varm og spent der hun satt i den korte, sommer-lette, blomstrete kjolen sin. Glenn Frey sang “The heat is on…” på radioen og hun kjente det kriblet i hele kroppen. Kanskje mest mellom beina… når hun beveget på seg kunne hun kjenne at hun var både våt og varm der nede. Han hadde sagt at han hadde en spesiell overraskelse til henne på 40-årsdagen hennes, og at hun bare skulle pakke med seg litt for en langhelg. Han hadde også bedt henne kle på seg noe lett og ledig og fint, gjerne med litt sexy undertøy.

Hun hadde valgt det ferskenfargede blondesettet som ikke overlot så mye til fantasien, men dekket akkurat nok til at det var verdt å ha det på. Akkurat nå var trusa i ferd med å bli våt, og hun kunne kjenne duften av kåt fitte i ny og ne. Hun visste ingenting om hva de skulle, og det gjorde henne vanvittig spent. “Her skal vi av…» sa han og svingte bilen av motorveien. Han hadde et lite lurt flir i munnviken mens han la hånden på låret hennes. “Bare slapp av du, dette kommer til å bli veldig fint.» Hånden gled ned mellom lårene og en finger fant veien under trusa og masserte de fuktige fitteleppene med rolige bevegelser. Hun stønnet lavt, lukket øynene og la hodet mot nakkestøtten.

Beina hennes skilte seg automatisk, og underlivet begynte å rotere og presse seg lett mot hånden hans. De svingte plutselig inn ved et hotell hvor han parkerte bilen og ba henne gå ut. De tok med bagasjen og fant veien inn mot rommet. Beina hennes var ustødige, og en dråpe med fittesaft kilte der den trillet nedover innsiden av låret. Lyset i døren skiftet til grønt og han dro ut nøkkelkortet. Han åpnet døren og slapp henne inn først. Rommet var stort, lyst og fint. En stor og deilig seng lyste opp i skinnet fra vinduet. Hun kjente den sterke hånden hans rundt armen sin som dro henne mot sengen, dyttet henne ned og dro opp et blindfold av lommen. Han tok det på henne, dro av henne kjolen og snudde henne rundt og la henne på magen.

Trusa ble revet av og rumpeballene ble dratt ut til sidene med sterke hender. Hun så absolutt ingenting, og kunne bare høre han snuse inn duften av henne før tungen hans boret seg inn mellom fitteleppene. Han rundslikket både fitta og rumpa hennes med bestemte og harde bevegelser. To fingre forsvant opp i henne, én i hvert hull. De begynte å gli sakte inn og ut mens tungen fortsatt jobbet med å slikke henne ren. Etter en stund stoppet han og hun kunne høre han kle av seg. “Er du klar for overraskelsen?” hvisket han i øret. “Mmmmm… Veldig…» svarte hun.

Han førte hånden hennes til pikken sin, og hun begynte å runke den. Han kysset henne på munnen idet hun kjente hånden hans på den andre armen sin. Han førte den til siden og la hånden hennes rundt noe. Hun skvatt til da hun kjente det var enda en pikk! Den var stor, grov og veldig hard. “Gratulerer med dagen, kjære!» Hun ble helt rar i hele kroppen. Både redd og engstelig, men mest av alt vanvittig kåt. Fitta kjentes ut som om den nesten tok fyr, og hun lå nå å skalv. Den fremmede la seg over henne, satte pikken sin mot fitta hennes, og brukte noen jukk før han var helt inne i henne. Hun skrek høyt av en blanding av følelser fra smerte og nytelse.

Den grove pikken gled sakte ut for så å gli inn igjen. Med økende tempo begynte han å knulle den svulmende og våte fitta. Det surklet i safter. Samtidig fikk hun en pikk presset inn i munnen og hun med begynte å suge iherdig. Mmmm… hun hadde aldri hatt en slik følelse som bølget gjennom kroppen som nå. Et helt nytt nivå av kåt, som om hun var i en helt annen verden. En helt annen dimensjon. Åhh… herregud så deilig den fremmede pikken var der den jaget på inn og ut av henne. En finger la seg på rumpehullet hennes og gled inn… langt inn… og ut igjen. Hun hadde nå noe i hvert hull, men visste snart ikke hvem eller hva hun hadde hvor. Hun nøt hvert eneste sekund.

Selv om det var helt mørkt så hun nå en masse stjerner som føk rundt omkring. Idet hun kjente tre fingre gli inn i rumpa kom orgasmen for fullt fra ytterst av hårstråene til ytterst på tærne. Hun lå bare og ristet mens hun fikk fitta full av fremmed, varm sæd. Hun ble liggende og nesten hyperventilere der hun prøvde å få igjen pusten. Pikken gled ut og hun hørte etter noen sekunder at døren ble lukket igjen. Plutselig fikk hun sæd over ansiktet også, og hun hørte han klynket seg der han runket ut de siste dråpene. Så gled han ned og ble liggende ved siden av henne. Han tok av henne blindfoldet og kikket henne inn i øynene. “Nå… ble du overrasket?”

Ukens novelle har vi fått tilsendt av en anonym innsender. Vi takker så mye for en deilig historie, et gavekort på kr 500 fra Nytelse.no er på vei!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du