Mia Maxx – din nye sexmaskin!

Ønsker du deg en liten, men kraftig sexmaskin som kan gjøre jobben for deg? Da er MiaMaxx den rette for deg!

Lisa har testet vår nye sexmaskin MiaMaxx Thruster, og her er hennes erfaring:

«Jeg har prøvd andre typer sexmaskin, og personlig syns jeg MiaMaxx har vært den best hittil. Veldig mange maskiner er så store og upraktiske, men MiaMaxx er såpass liten og enkel å bruke. Jeg ble overrasket over hvor kraftig den var med tanke på størrelsen! Jeg likte godt at man kan slå på vibrering i tillegg, det gjør følelsen bare enda bedre. Og den deilige pumpingen fra staven gjorde virkelig jobben sin, akkurat slik en sexmaskin burde være spør du meg.

Å bruke en slik maskin som MiaMaxx er dessuten noe helt annet enn en vanlig dildo, eller vibrator. Det å ha en maskin som gjør all jobben for deg er jo bare helt herlig! Man kan rett og slett bare legge seg tilbake og slapp av. Det eneste man trenger å gjøre er å finne de perfekte vibrasjonene og styrkene. Siden det er såpass mange ulike hastigheter og vibrasjoner finner man garantert noe for alle.

Jeg vil faktisk anbefale denne til alle de som har prøvd andre typer sexmaskin, eller som aldri har prøvd det i det hele tatt. Jeg likte godt at man kan lade den opp igjen med USB-kabelen som følger med, i stede for å bytte ut batteri hele tiden.»

MiaMaxx Thruster finner du hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du