Fysioterapeuten tok hånd om meg…

«Ahh… så utrolig typisk», tenkte hun når bilen ikke ville starte. Hun var allerede for sent ute fordi hun hadde brukt litt ekstra tid på å gjøre seg klar. Hun hadde vasket seg litt grundigere enn hva hun pleier, til og med barbert seg litt mer enn vanlig. Nå sto det bare igjen en liten stripe, resten var silkemykt og glatt. Følelsen når hun tok på seg trusen etterpå var bare så utrolig deilig. Hun hadde på seg det nye undertøyssettet i en knall ferskenfarge som var ganske gjennomsiktig.

Stringtrusen hadde fått ligge en stund, men hun ville prøve den i dag. Når den gled over den nybarberte musa ble hun helt skjelven i knærne. Det kriblet i hele kroppen. Utenpå tok hun en hvit overdel og svarte, korte tights. Noen få kilo hadde hun også gått ned i det siste, så hun følte seg virkelig bra nå. Puppene hadde heldigvis beholdt størrelsen, selv om det er de som pleide å forsvinne først. Hun fant frem Burberry Brit-parfymen sin, og noen små dråper traff hun litt her og der for å sette liksom prikken over i-en. Slik, da var hun klar.

Sykkelen! Hun måtte ty til den. Den var også nyinnkjøpt. Grå og blank sto den i garasjen. Hun trillet den ut og hoppet på, så suste hun ut av gårdsplassen. Selvfølgelig måtte noe skje, de tunge skyene klarte ikke lenger å holde på de store, våte og kalde regndråpene sine. Det var egentlig ikke lange biten å sykle, men hun rakk å bli søkkvåt. I tillegg var hun 20 minutter for sent ute. Hun hadde blitt henvist av legen sin til en fysioterapeut. En fersking som brukte et lokalt treningsstudio til praksisen sin, men han var visst kjempeflink.

Han pleide bare å jobbe til kl. 17, men hadde tilbudt seg å være litt lenger denne fredagen, for henne sin del. Mange år som frisør hadde begynt å sette sine spor. Vonde skuldre, sliten nakke og en slitsom rygg. Derfor hadde hun bestemt seg for å prøve å få gjort noe med det nå, før det ble for sent. Apropos for sent, hun regnet med han begynte å bli ganske forbannet. Klokken var over halv seks allerede. Søren, tenk om han ikke hadde tid til henne likevel. Hun krysset fingrene for at han var tålmodig.

Sykkelen gled inn på parkeringsplassen mens regndråpene pisket mot ansiktet. Dekket pløyde seg gjennom vanndammene. En sølvgrå bil var den eneste som sto parkert utenfor, det så ikke ut til å være noen andre der heller. Hun satte fra seg sykkelen og gikk mot døra. Den var låst… Hånden hennes banket forsiktig på glasset, og hun la hendene rundt ansiktet for å kikke inn. Der kom han gående, og han så ikke det minste sur ut. Tvert imot, en rad med hvite tenner sto i fin kontrast til den solbrune huden.

Han så faktisk veldig bra ut. Kort, mørkt hår i en fin frisyre. Veltrent, men ikke altfor muskuløs, og han var absolutt veldig kjekk. Hun tippet han var omtrent på hennes alder, rundt 30. Han hadde på seg trange treningsklær som ikke overlot mye til fantasien. «Hei, litt sent ute?» sa han og smilte. «Ja… beklager, bilen ville ikke starte og…» Han vinket henne inn. «Det går fint, jeg hadde litt andre ting å gjøre også, så du har ikke heftet meg. Bli med her du.» Han gikk foran henne innover.

Hun kunne se på kroppen hans der han gikk. Bred over skuldrene som gled over i en flott og sterk ryggtavle. Rumpa var fast og deilig der den danset under det trange stoffet på buksa. Når hun kikket opp igjen, så hun at han så på henne. Hun rødmet. «Du er jo gjennomvåt, du skal få låne et håndkle så du får tørket deg litt.» Etter å ha tørket seg tok han henne med seg bort til et apparat. En benk med vekter som en skulle trekke stanga ned på. «Jeg tenkte vi kunne begynne litt her, lett nedtrekk for å kunne kjenne litt på musklene dine mens du belaster de.»

Hun satte seg ned på benken og tok tak i stanga. «Trekk bare rolig ned, så skal jeg stå å kjenne litt.» Etter første nedtrekket fikk hun se det. Grunnen til at hun hadde sett ham kikke på puppene hennes. Den hvite toppen var helt gjennomsiktig! BH-en lyste igjennom, og de stive vortene hadde presset seg mellom hullene i BH-en. Det kalde regnværet hadde gjort brystvortene store og harde. Hun kjente hun ble varm i ansiktet, men turte ikke stoppe opp.

Han stilte seg litt nærmere henne og holdt hendene på nakken og skuldrene. Kroppen hans var bare en halvmeter fra henne nå, og hun hadde skrittet hans akkurat i høyde med ansiktet sitt. Pikken hans hadde blitt betraktelig større siden sist hun sjekket. Selv om den så ganske stor ut i utgangspunktet… Den lå nedover låret og så god og halvstiv ut. Hun kunne se konturene av det kraftige skaftet og hodet. «Her var det stivt,» hørte hun han si. Han hadde funnet et punkt i nakken hennes. «Masse spenninger her.»

Hun tenkte helt andre tanker når han pratet slik og hørte seg selv stønne lavt. Hun var kåt, og kjente det begynte å bli glatt mellom bena. Han stoppet opp og ble stående stille. Hun så pikken hans vokse enda mer så den lå og pulserte langs låret. De ble sittende stille begge to en liten stund før hun slapp stanga. Hendene hans hadde funnet veien fra nakken hennes og lå nå godt plassert på hvert sitt bryst. Han masserte de med forsiktige og rolige bevegelser. Hendene hennes gled over lårene hans og sakte rundt til de stramme rumpeballene.

Hun kjente på den deilige rumpa før fingrene gikk over bukselinningen hans. Sakte dro hun buksa nedover. Gradvis fikk hun se mer og mer av den deilige pikken hans. Plutselig spratt den ut slik at den ble stående rett mot henne. Den ene hånden tok grep rundt skaftet. Hun kjente den pulsere i hånden hennes, så klemte hun forsiktig til. Så deilig og stor den var. Den andre hånden la seg rundt ballene hans. Han stønnet og måtte flytte bena litt fra hverandre for å stå støtt. Hun dro forhuden tilbake så hele hodet var blottet. Mørkerødt og stort med en liten dråpe som piplet ut og rant nedover.

Hun fanget den med pekefingeren og smakte på den. Det smakte salt og friskt. Sakte begynte hun å runke ham mens hun lot tungen leke med penishodet. Han stønnet høyere. Hun likte vanligvis ikke å suge, men den deilige staken hans ville overbevist hvem som helst til å prøve. Det var så deilig. Hun tok hele hodet inn i munnen og sugde det fast mens tungen roterte rundt. Plutselig trakk han seg ut og tok et skritt tilbake. «Kle av deg. Alle klærne, jeg vil se på deg. Se deg ligge kliss naken på benken foran meg.»

Hun gjorde som han ba om. Lot hvert eneste plagg falle på gulvet. Så akte hun seg ned til hun ble liggende på benken. Kliss naken og kåt, det nærmest dampet mellom bena. Så kåt hadde hun ikke vært før. Hun så ham ta av seg sine klær også, helt til han sto foran henne med pikken vaiende og pulserende. Han satte seg ned på huk og begynte å massere kroppen hennes med erotiske bevegelser. Armene, magen og brystene fikk behandling. Fingrene klemte i brystvortene mens hendene masserte brystene.

Han slikket henne pirrende i navelen før tungen hans fant veien nedover. Stadig med hendene godt plassert på brystene. Tungespissen gled langs sidene av kjønnsleppene hennes før den skilte de på vei opp igjen. Han slikket i seg saftene hennes til han nådde klitoris. Hun spente seg under han. Herregud for en pirrende følelse! Han sugde litt på klitten mens tungen roterte med rolige bevegelser. Hendene beveget seg fra brystene og ned til lårene. Spredte de til siden mens han slikket og masserte henne. Hun stønnet igjen, grøtete og kåt i stemmen nå. «Pul meg… få kjenne pikken din!»

Han reiste seg opp og tok tak rundt den store staken, satte hodet mot musa hennes og presset seg innover. Det gjorde vondt, men samtidig var det en deilig følelse å bli fylt opp av pikken hans. Sakte men sikkert gled han inn og ut med jevne bevegelser, helt til pikken hans nådde bunnen. Så satte han opp tempoet. Smerten hun hadde kjent ble nå forvandlet til ren nytelse. Så utrolig deilig det var! Dette var bedre enn hun noen gang hadde opplevd før. Det kjentes ut som om det trillet perler inne i henne. Det kilte så deilig i hele kroppen, og ekstra godt var det mellom bena.

Han tok henne hardt mens han holdt bena hennes godt opp og til siden. Han gled dypt inn i henne med hvert støt. Hun kjente at rumpeballene skled på benken i sine egne kåte safter. Orgasmen var veldig nær da hun hørte seg selv skrike av nytelse. Når han sa: «Nå kommer jeg. Jeg skal fylle deg med sæden min.» ble det for mye for henne. Hun kjente pikken pumpe dypt inne i henne mens orgasmen tok tak og skylte gjennom henne. Etter en liten stund trakk han seg ut og ble liggende utslått på gulvet ved siden av henne.

Hun kjente at sæden rant ut av henne og ned på benken. Det var var en utrolig opplevelse hun ikke hadde følt før! Han var rett og slett en supermann på alle måter. Hun så på ham med litt småkåte øyne og smilte. Han smilte tilbake på en flørtende måte. Noe sa henne plutselig at skuldersmertene ikke ville gi seg med det første. Hun måtte nok ta en del timer for å få løst opp alt…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og