Biff & Blowjob – få den perfekte dagen!

Da var den her igjen – gutta’s favorittdag! Det er ingen hemmelighet at mannfolka elsker denne dagen. Men hva med jentene?

Endelig er det 14. mars, altså den store «Biff & Blowjob»-dagen! Nøyaktig en måned etter Valentine’s Day har gutta sin helt egen dag der de er i fokus. Grunnen til at denne dagen ble til var fordi Tom Birdsey, en radiovert i 2002, mente at Valentine’s Day var dagen da mannfolka skulle vise kjærlighet til jentene, og at de følte seg litt glemt selv. Derfor mente Birdsey at mannfolka også fortjente en helt egen dag der kun de var i fokus.

Mange kan se på denne dagen som slitsom og irriterende, spesielt jentene. Flere mener faktisk at man burde forby denne dagen. Det er delte meninger om dette, men uansett er det jo et litt morsomt påfunn. Man trenger ikke nødvendigvis legge så mye i det, men å skille denne dagen litt fra hverdagen skader ingen. Kanskje det er akkurat dette dere trenger for å piffe opp litt?

 

Slik gjør dere dagen perfekt – for begge to!

For mange holder det sikkert å lage en saftig biff etterfulgt av en deilig blowjob. Selvom dette er gutta’s dag, så må vi ikke glemme jentene oppi det hele. For at det skal bli en bra dag for gutta er det viktig å gjøre dette til en positiv opplevelse for jentene også. Det nytter ikke å dra ned buksa og slenge utstyret i ansiktet hennes. Noen syns kanskje det er greit, mens de aller fleste vil nok ikke at det skal skje på den måten.

 

Det er flere ting man kan gjøre for at denne dagen skal bli herlig for begge parter. Her er noen tips som kan hjelpe dere litt på veien:

 

✓ Stå sammen på kjøkkenet – For å gjøre matlagingen litt mer spennende burde dere stå sammen på kjøkkenet. Ja gutter, dere leste riktig! Dere trenger ikke nødvendigvis hjelpe til med å lage maten, men det er mye annet dere kan gjøre. Gjør noe du vet pirrer henne. Hold gjerne rundt henne, kyss henne på halsen, beføl henne på steder som tenner henne. På denne måten kan du gjøre henne «klar», og kanskje du får en enda bedre blowjob!

✓ Ta dere en dusj sammen – Når man skal utføre oralsex på en person er det veldig mye mer fristende om man er nydusjet. Ta dere derfor en dusj sammen, smør inn hverandre med såpe, lek dere litt. Tenk på det som et slags lite «forspill» før selve blowjoben, kanskje dere til og med blir værende i dusjen?

Massér de erogene sonene – Kos litt med hverandre før dere starter ordentlig. Nærkontakt er veldig viktig for å føle seg mer tatt vare på, hvertfall for veldig mange. Det er dessuten veldig deilig og pirrende å ta litt på hverandre. Gi hverandre kjærlighet!

Bruk glidemiddel med smak – Det er ikke alle som liker smaken av penis. Derfor er glidemiddel MED smak et veldig godt valg. Det finnes mange forskjellige smaker man kan velge mellom. Finn de som passer best for deg, og blowjoben vil bokstavelig talt smake bedre!

Hvordan du kan gi en bedre «blow-job» kan du lese HER!

 

Singel på «Biff & Blowjob»-dagen?

Ikke fortvil selvom du er singel på denne dagen, det finnes alltid en løsning! Heldigvis er det slik at man får tak i «hjelpemidler» som kan gi deg en like god – kanskje til og med en bedre blowjob enn av en eventuell partner?

Det finnes flere ulike type sexleketøy å få tak i, både med og uten vibrator. Noen foretrekker uten vibrator, mens andre syns det er deilig med noe som vibrerer. Om du ønsker at noen andre «gjør jobben for deg» er en sugemaskin et godt valg! Prøv deg frem litt for å finne det perfekte leketøyet for deg!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette