Blowjob – en heftig gave til kjæresten på Valentine’s Day!

Nå nærmer det seg Valentine’s Day! Hva med å gi din kjære en heftig «Blow-job»?

Det er ingen hemmelighet at det er mange mannfolk som elsker at partneren gir han en «blow-job», altså oralsex. Men så er det slik at man trenger noen små teknikker for å gjøre det til en god opplevelse for han. Det er nok mange som lurer på hvordan man skal tilfredsstille mannen ved hjelp av oralsex. Det er selvfølgelig forskjellig hva man liker, men det er jo alltids noen «grunnteknikker» man burde huske på. Du har kanskje inne noen teknikker allerede, men man kan alltids lære noe nytt! Ønsker du å forbedre dine blowjob-kunnskaper, eller kanskje vil prøve det for første gang? Her er noen tips til deg:

1. Start med å pirre han!

Det er mange forskjellige måter å pirre partneren din på – det er dessuten forskjellig fra person til person hva man liker. Start gjerne med litt kyssing og stimulering av de erogene sonene. Finner man de riktige punktene er mye gjort. Det kan hende du allerede vet hvordan du skal pirre han, men vært åpen for nye metoder! Stryking og kyssing på lysken og innsiden av lårene kan pirre han veldig.

Start gjerne øverst på kroppen og jobb deg ned til penisen. En god massasjeolje med en varmende effekt kan absolutt anbefales for en deilig massasje før du begynner å fokusere på selve oralsexen. Sett gjerne på han et øyebind for å gjøre opplevelsen enda mer spennende for han! Man kan godt bruke en fjær eller andre pirrende ting for å tenne han enda mer. Her er det et hav av muligheter! Noen liker å bli pirret i timesvis, mens andre syns det holder med noen minutter bare. Prøv deg frem litt for å finne ut hva han liker.

2. Kommunikasjon

Kommunikasjon er nøkkelen til det gode liv! Om man ikke kommuniserer kommer man heller ikke noen vei. Det er viktig å si ifra om det er noe man ikke liker, men også hva man faktisk liker. Vær åpen og ærlig, det gjør alt så mye enklere for dere begge to.

3. Variasjon i teknikkene

Det er lurt å variere teknikkene og fremgangsmåten litt – da vil det bli mer spennende for han! Gjør man det samme hele tiden vet han nøyaktig hva som kommer til å skje, noe som i lengden kan bli litt kjedelig. Derfor kan det være ekstra pirrende om han ikke helt vet hva neste steg kommer til å bli. Prøv gjerne ut noe nytt, det er jo så mye man kan gjøre! Det kan være fint å variere litt når på døgnet du gjør dette. Overrask han gjerne etter jobb en dag.

4. Ikke glem ballene!

Det er fort gjort å glemme ballene når man holder på. For noen gutter er ikke det så viktig, men for veldig mange kan det være ekstremt deilig at ballene blir kost med. Massér de gjerne litt forsiktig, litt varsom suging eller slikking kan også være utrolig pirrende for han. Kos litt med ballene både før og mens du gir han oralsex, de trenger å bli tatt vare på de også!

5. Glidemiddel – med, eller uten smak

Det er viktig med mye glid uansett om man har sex, onanerer eller gir oralsex. Glidemiddel er absolutt med på gjøre hele opplevelsen mye bedre. Følelsen med og uten glidemiddel kan ikke sammenlignes. Det er ikke alle jenter (gutter heller for den del) som liker smaken av penis og baller, derfor er glidemiddel MED smak et veldig godt alternativ. Det finnes mange forskjellige smaker, så her er det bare å velge det som passer dine smaksløker best!

Blowjob. Bilde av dame som er i ferd med å gi oralsex til partneren.

6. Teknikker som kan gjøre selve oralsexen bedre!

 • ✓  Glidemiddel er viktig å bruke. Det hjelper deg på god vei til å gjøre en god jobb.
 • ✓  Bruk tunga. Spiss tungen og beveg den oppover mot «trekanten» på penishodet, roter den litt rundt enten om tungen skal være hard eller myk. Dette kan være en veldig intens følelse for han.
 • ✓  Kyss/slikk han oppover penisen – lek deg litt med tunga.
 • ✓  Kos med ballene mens du leker med penisen hans, da stimulerer du flere steder samtidig.
 • ✓  Bruk hånda. Beveg den ene hånda opp og ned på penisen samtidig som du gir han oralsex, i stedet for å la den være helt i ro – det vil gi han mer nytelse.
 • ✓  Stimuler erogene soner. Bruk andre hånda til å stimulere erogene soner på kroppen mens du gir han oralsex. Inkluder flere steder på kroppen samtidig!
 • ✓  Ha rytme når du runker han og bruker munnen samtidig. Om du ikke gjør det i takt kan det virke litt rotete. Bruk gjerne et godt grep rundt penisen.
 • ✓  Jobb med strengen under «trekanten» på penishodet. Prøv å fokusere på treffe tungen på dette punktet mest mulig. Bruk myke lepper og tunge på penishodet og området rundt.
 •   Bruk tunga aktivt. Roter den gjerne rundt på penishodet mens du suger han. Ikke la tunga ligge som en død fisk i munnen.
 • ✓  Stopp og start-teknikken. Rett før han kommer kan du stoppe opp litt før du fortsetter igjen. Gjør du dette noen ganger vil det bygge seg opp til en sterkere orgasme, og orgasmen vil dessuten være kraftigere når den først kommer. Kommer han likevel selvom du tenker å stoppe opp litt, så fortsett å stimulere han gjennom hele orgasmen.

7. UNNGÅ dette

 • ✗  Ikke bruk tenner! Dette er en stor feil mange gjør. Det er ikke særlig behagelig om tennene skraper mot penisen. Bruk derfor leppene og tunga på en måte du unngår tennene.
 • ✗  Ikke sug for hardt. Noen gutter liker at du tar i litt ekstra, men ikke start altfor hardt. Du kan heller bygge det litt oppover. Spør han hvordan han foretrekker det, og følg litt med på hvordan han reagerer underveis.
 • ✗  Ikke stram leppene. Det vil være mye mer behagelig for gutten om du slapper litt av i leppene så de blir myke og gode.
 • ✗  Ikke ta pauser. Blir du sliten i munnen kan du heller bruke hendene litt i stedet for å stoppe helt opp. Pass på å bruke mye glidemiddel!

8. For viderekommende

Om du ønsker å ta oralsex til et videre steg kan du leke deg litt med rumpehullet samtidig. Prostata (mannens «g-punkt») som ligger ca. 4 cm. inne i endetarmen opp mot urinblæra, kan gi han en fantastisk stimulering! Bruk gjerne en finger eller analplugg for å stimulere dette punktet mens du suger han. Du kan også bruke en prostatavibrator for enda heftigere stimulering. Å stimulere prostata åpner en ny verden av nytelse for mannen – absolutt verdt å teste ut!

Vi håper dette var til god hjelp for dere, og at dere får masse nytelse! Husk på å være avslappet og samtidig ha det moro. Kroppen er fantastisk ♥

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og