Snekker på hjemmebesøk

Vindusviskerne jobbet hardt med å få de store snøfillene unna, og Thea konsentrerte seg om å få øye på veien i det hun kjørte hjemover. Klokka viste 07:49, hun hadde akkurat levert ungene på skolen og i barnehage siden mannen hennes var på jobb allerede. Nå måtte hun kjappe seg hjem siden det skulle komme en snekker for å tette igjen hullet i veggen på vaskerommet etter en fuktskade.

Avtalen var at han skulle komme klokka åtte, men hun satset på at han kom for sent, som håndverkere jo ofte gjorde. Det var kaldt og hun frøs. Thea måtte dra på jobb igjen klokka 09:15, så hun måtte rekke å ta en dusj, helst før snekkeren kom. Hun stormet inn på badet, rev av seg klærne og hoppet inn i dusjen.

“Ding dong…”

Akkurat i det hun hadde rukket å bli våt ringte det selvfølgelig på døra… Hun stengte vannet, sukket tungt, dro et håndkle rundt seg og gikk for å åpne døra. Snekkeren var ganske høy, med mørkt blondt hår og blå øyne. Han tok av seg jakka og sto der i en t-skjorte, Thea kunne se at han hadde en veltrent, ganske muskuløs kropp. Armene var dekorert med tøffe tatoveringer. De knallblå øynene hans kikket nedover kroppen hennes som kun var ikledd et rosa håndkle.

Med et sjarmerende og skjevt smil sa han: ”ehm… jeg kom innom for å kle igjen veggen deres. Passer det dårlig?” “Neida…“ stotret Thea og kjente hun ble glovarm i kroppen, og sikkert knallrød i ansiktet. “Kom inn du, jeg måtte bare dusje, også kom du og så… bare gå inn du, så skal jeg bare gjøre meg ferdig.» Hun snudde og skyndte seg mot badet.

På veien hang håndkleet seg fast i tørkestativet som sto i gangen, det ble revet av henne i en fei. Plutselig var hun kliss naken. Hun prøvde å få med seg håndkleet uten å stoppe, men uten hell. Inne på badet kjente hun at pulsen var høy, og hun var en blanding av flau, stresset og kåt. Herregud så kjekk han var… det kriblet bra der nede nå, og hun kjente at fitta allerede hadde begynt å bli våt.

Hun kikket ned og kunne se det glinset deilig i røde og svulmende fittelepper. Brystvortene var harde. Det kriblet i hver eneste krik og krok i kroppen. Mmm… men nå måtte hun komme seg i dusjen igjen sånn at… “Hei! Unnskyld! Kunne du hjulpet meg litt nå med én gang?” Snekkeren ropte fra vaskerommet med en litt desperat stemme. Hun dro på seg trusa og ei t-skjorte og løp ut av badet.

Inne på vaskerommet sto han med ei gipsplate som holdt på å knekke, og med verktøy i begge hendene. “Hvis du bare kunne…” han kikket ned på trusa hennes. Thea så at han ble veldig rar i blikket og kikket raskt vekk igjen. Så rart var det vel ikke at hun bare hadde truse på seg? “Kunne du stilt deg her nede og holdt plata for meg?” spurte han med litt grøtete og skjelvende stemme. Hun gjorde som han ba om, og han fikk kontroll over verktøy og gipsplata igjen.

Thea tok en titt ned. Herregud, trusa satt skjevt på, halve fitta var ute i det fri! Hun kjente også at det kom en kraftig dunst av kåt fitte. Håper bare han ikke… hun hørte han snuste inn gjennom nesa og kom med et lavt stønn. Nå var Thea nesten svimmel der hun satt på kne. Hun mistet litt balansen, og hodet hennes strøk forbi en stor kul i arbeidsbuksa hans. Det var ikke noe tvil om at han også var kåt. Nesten av seg selv beveget hendene hennes seg opp og la seg over kulen. Han stønnet høyt.

Den ene hånden hennes masserte kuken hans mens den andre dro ned glidelåsen og bokseren. Den harde kuken spratt frem og sto og vippet foran henne. Hun tok tak i den og dro forhuden helt tilbake. Den var ikke så stor, men veldig deilig å se og ta på. Hun runket ham forsiktig og masserte ballene med den andre hånden. Leppene hennes åpnet seg og hun tok kuken hans i munnen mens tungen lekte rundt kukhodet. Hun sugde den kåte kuken med rolige bevegelser mens hun dro buksene hans helt ned til anklene.

Hendene la hun på den deilige spretne rumpa som hun dro mot seg slik at kuken dykket innover i munnen, nesten ned i halsen! Inn og ut gikk den i rolige, deilige og sugende tak. De stønnet i kor i det hun økte tempoet og sugde seg hardere fast. Pungen klasket i haka hver gang han var helt inne i munnen hennes.

Plutselig trakk han ut kuken, dro henne opp på beina, snudde henne rundt og presset henne mot veggen slik at hun sto med ansiktet inn mot veggen. Han dro av henne trusa med de sterke tatoverte armene og spredte rumpeballene. Han presset ansiktet sitt inn mellom rumpeballene hennes og begynte å slikke den våte fitta. Tunga vandret i raskt tempo over og mellom fitteleppene. Innimellom boret den seg så vidt innenfor det dampende våte hullet.

Han slikket i seg de deilige kåte saftene hennes mens han gryntet litt. Thea stønnet og kjente hun hadde vanskeligheter med å stå oppreist. Det slapp hun å bekymre seg over da hun plutselig kjente de grove hendene hans tok tak, én rundt livet og én på hofta. Hun kjente kuken lete litt rundt for å treffe hullet hennes før den med ett jokk dykket inn i henne og fylte den våte musa hennes. Thea skrek av fryd. Ahh… så sinnsykt deilig.

“Pul meg… ta meg hardt!» stønnet hun. Hendene hans la seg rundt hoftene og holdt henne godt fast mens han knullet henne så det klasket høyt i hele huset. Det surklet i fittesafter som rant nedover beina hennes. Fitta hadde aldri vært så våt, så varm og så kåt som den var nå. Hun elsket å bli tatt hardt, kjenne kuken banke inn i henne med raske støt…

Han tok tak i brystene hennes under t-skjorta og masserte dem hardt. Knoppene var så harde og store. Thea så bare stjerner og kjente at orgasmen var på vei. Som en tsunami kjente hun at orgasmen var på vei mot land i raskt tempo. Hun gryntet høyt: ”JEG KOMMER!”

Han måtte løfte henne og holde henne fast mens han banket kuken hardt i noen støt, og sprutet henne full av den varme sæden sin. Den ene hånden masserte klitten hennes mens han fortsatte å pule henne. Thea bare ristet og skrek idét orgasmene skylte over henne. De strømmet gjennom henne på en måte hun aldri hadde kjent før. De sank rolig sammen ned på gulvet sammen og lå omslynget mens de prøvde å få igjen pusten. Den nå halvslappe kuken gled ut av fitta og resten av sæden piplet ut, og rant nedover låret og mellom rumpeballene hennes. Det dampet nesten av den nypulte fitta.

Etter noen minutter liggende slik hvisket han: “Da tror jeg nok fuktproblemet er fikset for en stund… du får si fra om det skulle dukke opp igjen.»

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du