Tren deg til sterkere orgasmer!

Du kan trene deg til sterkere orgasmer. Visste du at det er viktig å trene bekkenmusklene for å unngå plager som ufrivillig urin- og luftlekkasje og for å få bedre sex?

Veldig mange er flinke til å trene bein, armer, skuldre, mage og rygg. Men de fleste glemmer å trene viktige steder som underlivet! Det er kanskje ikke så mange som tenker på akkurat dette stedet – for hvorfor skal man egentlig trene underlivet sitt?

Hele 60% av kvinner har problemer med å oppnå orgasme ved vaginal stimulering. Man tenker ikke over årsaken til hvorfor det er slik, og heller ikke at man kan gjøre noe med det. Slappe bekkenmuskler kan være årsaken til at du sliter med å få vaginal orgasme. Det er faktisk 1 av 3 kvinner som sliter med effekten av svake bekkenmuskler, spesielt etter en fødsel. Trening av bekkenmusklene gir deg mer kontroll, også når du har sex! Økt kontroll og sterkere bekkenmuskler gir deg mer utholdenhet, økt følsomhet og en strammere vagina.

Tren deg opp til sterkere orgasmer!

Om du har født barn kan musklene i underlivet bli slappere. Man merker det kanskje ikke med en gang – plagene kan komme først i 40 – 50 års alderen. Inkontinens er en lekkasje av urin som kan være følgene av slappe bekkenmuskler. Dette kan skape mange problemer sosialt siden man prøver å unngå å le, nyse, gjør spesielle bevegelser eller aktiviteter der magemusklene strammes. Derfor er det veldig viktig å trene musklene i underlivet for å unngå akkurat dette.

Man tror kanskje at det kun er eldre mennesker som får disse plagene, men det stemmer ikke. Ja, det er flere eldre enn unge som får disse plagene, men alder trenger faktisk ikke ha noe å si. Disse plagene kan komme selvom du er ung. Slappe bekkenmuskler kan gi «usynlige» plager som dårligere sex, lavere selvtillit og lavere sexlyst. Kegel gjør treningen enkel og morsom med korte økter på rundt 5 minutter 3 – 4 ganger i uken. Tren deg til sterkere orgasmer.

Les mer om trening av bekkenbunn.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du