Vaginaøvelser er trening for økt tilfredsstillelse!

Vaginaøvelser gir en strammere skjede, sterkere orgasmer og mer nytelse. Vaginakuler hjelper deg med å  stramme opp skjeden.

Vaginaegg og kuler kan deles inn i to typer: Den ene typen brukes til trening av bekkenbunnsmuskulaturen for å få en strammere skjede og den andre typen brukes til til deilig stimulering og nytelse. De plasseres i skjeden, og ved hjelp av muskelkraften skal du prøve å holde dem på plass. Mange føler behov for å stramme opp skjeden med vaginaøvelser etter fødsel, eller etterhvert som man blir eldre. I nyere tid har også kulene kommet med vibrasjoner. Roterende kuler på innsiden og andre funksjoner fører med seg nytelse og pirrende opplevelser.

Hvordan gjøre vaginaøvelser? 

I tillegg til å trene bekkenbunnsmusklaturen får du en strammere skjede og du kan også kontrollere orgasmene, ettersom det er disse musklene som trekker seg sammen når orgasmen herjer i kroppen. En strammere musklatur vil derfor føre til kraftigere orgasmer og en trangere skjede! Etter fødsel eller etterhvert som man blir eldre så kan enkelte oppleve urinlekkasjer fordi musklene i underlivet blir slappere. Hyppig trening med vaginakuler gjør at du får bedre kontroll på musklene og derfor også får kontroll over musklene som holder urinen tilbake.

Hvordan bruke vaginakuler?

Man trener bekkenbunnsmuskulaturen ved å gjøre øvelser som kalles kegeløvelser. De går ut på at du skal stramme bekkenbunnsmuskulaturen i intervaller. Mange syntes det kan være vanskelig å stramme disse musklene riktig, men se for deg at du skal knipe av urinstrålen. Knip, slipp, knip, slipp!

Den enkleste måten å gjøre knipeøvelsen riktig er trening med vaginakuler, eller kegelkuler som det også kalles. Kulene plasseres i skjeden, ca én fingerlengde opp, og du skal ved hjelp av muskelkraften hindre de fra å falle ut. Kegelkulene kommer med forskjellig vekt, slik at du kan velge hvilken tyngde du vil trene med. Du kan bruke kulene i flere timer om gangen, hvis du ønsker. Du vil kjenne vaginakulene når du går eller jogger og dersom du velger store kuler så vil disse stimulere musklene i vagina og gi deg en pirrende opplevelse. Mange er redde for at vaginakulene kan forsvinne, men det gjør de altså ikke. Når du skal få vaginakulene ut igjen står du med spredte ben og slapper av i muskulaturen, da vil kulene komme av seg selv! Mange kuler kommer med snor for å trekke kulene ut.

Deilige orgasmer med vibrerende egg!

Kegeløvelser med vaginakuler kan gi orgasme. Men ønsker du stimuli på sitt beste, er det vibrerende egg du burde se etter. Denne typen egg kommer ofte med fjernkontroll eller kan styres via en app. Du kan plassere egget i vagina og styre det slik du ønsker. Mange gir også kontrollen til partneren sin for en erotisk opplevelse utenom det vanlige. Vibrerende egg med app kan styres over internett og derfor fra hvor man vil i verden. Disse er perfekt til par i avstandsforhold! Vibrerende egg kan brukes til både trening og nytelse. Hun vil kjenne at det vibrerende egget beveger seg i skjeden samtidig som de herlige vibrasjonene vil stimulere de samme musklene som trekker seg sammen ved orgasme.

 

Se hele utvalget av egg og kuler hos Nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og