Min første straff…

Jeg går sakte ned trappa, forventningsfull. Jeg har vært kåt hele uka, og tilfredsstilt meg selv hver kveld i stedet for å la mannen min få det som han vil. Jeg har litt dårlig samvittighet for det, men jeg har så lite ork til puling på hverdagene. Nå er det endelig helg, og jeg er klar for action. Martin ba meg gå opp og ta på meg den trange joggebuksa han liker så godt, så jeg skjønner at han også vil ha seg litt, og på eget initiativ tok jeg på meg en trang singlet uten bh under.

Når jeg kommer ned i stua, sitter Martin på en kjøkkenstol midt på gulvet. Jeg nøler. Lurer på hva han driver med. «Kom hit!» sier han med mørk stemme. Jeg går bort til han, og han peker på sin høyre side, vil at jeg skal stå der. «Du er klar over at du har vært slem jente i dag?» sier han. Jeg ler nervøst, og ser vekk. «Se meg i øynene!» sier han hardt. «Ellers blir det ekstra straff.» Jeg skjønner ingenting, hva er det han holder på med? Han har lagt en hånd på baken min, og stryker meg sakte, før han tar et fast grep rundt den ene rompeballen. «Du hadde ikke middagen klar når jeg kom hjem fra jobb, og ikke hadde du ryddet.» sier han. «Men herregud a, det har jeg jo nesten aldri.» sier jeg og ler. Martin ler ikke, og blikket hans mørkner. «Hold kjeft!» sier han. «Siden det er første gang du straffes, skal jeg være grei og gi deg oppvarming. De første 20 slagene får du utenpå buksa. Så får du 20 slag utenpå trusa, og de siste 10 slagene får du på blanke messingen.» Med ett skjønner jeg at han ikke tuller, og prøver å ta et skritt tilbake, men han holder fortsatt hardt i rompeballen min, og nå tar han også tak i håndleddet mitt og sier «Ikke prøv deg! For hver gang du ikke gjør som jeg sier får du to ekstra slag med tresleiva.»

Uten noe mer om og men tvinger han meg ned på fanget sitt. Jeg prøver å vri meg unna, men han får tak i armene mine og låser dem fast bak på ryggen. «Martin! Slipp meg! Slutt!» roper jeg, men han bare flirer. «Tror du ikke jeg veit at du fantaserer om dette?» sier han mens han stryker meg over rompa. «Tror du ikke jeg veit at du koser med deg selv, mens du fantaserer om å få ris på rompa?» Om jeg ikke rødmet fra før gjør jeg det ihvertfall nå. Han har helt rett, dette har vært fantasien min i årevis, men nå når det faktisk skjer er jeg ikke helt sikker på om jeg vil.

«Du har allerede pådratt deg 10 ekstra slag med tresleiva» sier Martin. «Det er best du oppfører deg heretter, hvis vi skal bli ferdig i kveld.» Og dermed er han i gang. Riser meg på rompa som en liten drittunge, men jeg skjønner at han ikke tar i alt han kan – enda. 20 slag danser over rompa mi mens jeg klynker og bærer meg. Jeg kjenner at pikken hans vokser under meg, og selv om jeg er flau og enda ikke er sikker på om jeg vil dette, kjenner jeg at jeg også blir kåt. Når han har gjort seg ferdig med oppvarminga, hjelper han meg opp på beina igjen. Han ser på meg med et fornøyd smil, og forlanger at jeg ser ham i øynene. Jeg nekter, men skjønner fort at det er best å adlyde når han sier «det blir 12 ekstra slag…» Øynene hans lyser mot meg. Han veit at jeg er så flau som jeg aldri har vært før, og det er tydelig at han koser seg.

«Dra buksa ned på knærne.» Jeg protesterer, nærmest på refleks, men hans «14 ekstra slag!» gjør at jeg tier stille og gjør som han sier. Med buksa nede på knærne, og blikket låst i hans føler jeg meg skikkelig teit, og jeg har mest lyst til å løpe derfra og låse meg inne på badet eller noe, men jeg blir stående. Han har snudd seg mot meg, og bruker en hånd til å stryke meg på rompa, den andre har han mellom beina mine. Han stryker og kjenner, klemmer forsiktig, og lar en finger snike seg inn under trusa foran. Lar den gli inn mellom leppene mine, og opp og ned over klitoris. Jeg lukker øynene i nytelse, og skvetter til når han brått drar til seg hendene. Han snur seg tilbake på stolen, og sier hardt «Du er kåt! Jeg har ikke gitt deg tillatelse til å bli kåt. Det blir 16 ekstra slag med tresleiva! Legg deg ned så du kan få andre del av straffen.»

Jeg legger meg ned, og han begynner umiddelbart å daske meg over rompa. Hardere denne gangen, og jeg ynker meg høyere. Kjenner den stive pikken hans i magen mens 20 slag treffer annenhver gang på høyre og venstre side. Både rompa og øverste del av lårene får smake straffen. Når han er ferdig vil jeg reise meg opp, men han holder meg nede. Han stryker meg over rompa, mens han spør «Du skjønner at du har fortjent dette, ikke sant?» Jeg får ikke fram en lyd, ligger og skammer meg mens jeg kjenner at jeg er søkkvåt i trusa. Med ett tar han et hardt tak i håret mitt og drar hodet mitt bakover. «18 ekstra slag fordi du ikke svarer meg når jeg snakker til deg. Må jeg gjenta spørsmålet?» sier han med hard stemme. Jeg stønner av smerte, og skjønner at jeg gjør best i å svare. «Jeg skjønner at jeg har fortjent straff.» sier jeg anstrengt og gir fra meg et nytt stønn. «Fint!» sier han, og slipper taket i håret mitt. Han klemmer litt på de ømme rompeballene mine, før han igjen hjelper meg opp. Jeg har ikke noe problem med å gjøre som han sier lenger, når han ber meg dra trusa ned på knærne og singleten opp over brystene.

Hendene hans stryker meg over magen, og opp til brystene. Han masserer de lett, før han tar tak i brystvortene. Klemmer forsiktig, og ruller de rundt og rundt mellom to fingre. Dette vet han at jeg elsker, og jeg stønner stille. Den ene hånden hans forlater brystene og forsvinner ned mellom beina mine. Han lar først en, så to fingre gli ned mellom leppene, og jeg hører det surkler. Han masserer klitoris, mens han fortsetter å rulle brystvortene mine med den ledige hånden. Jeg stønner høyt, og legger hodet bakover. Kjenner en finger som glir inn i meg, og han fingrer meg hardt. Etter en stund med nytelse drar han fingeren ut igjen, og jeg ser forvirret på han. I et par minutter glemte jeg helt at jeg ikke hadde fått all straffen min enda, og jeg håpet han også hadde glemt det, men jeg skjønner når jeg ser ansiktsuttrykket hans, at det har han ikke.

Uten at han trenger å be meg om det, legger jeg meg ned på fanget hans med bukse og truse nede på knærne og singleten opp under armene. Det er nå den virkelige straffen begynner. 10 harde slag på blanke messingen er verre enn de første 40 jeg fikk, og jeg skriker ut for hvert slag. Han tar seg god tid. Venter noen sekunder mellom hvert slag, og stryker meg over rompa. Etter fem slag fingrer han meg hardt bakfra, før han fortsetter med slagene. Jeg både nyter og lider, og er så våt som jeg aldri før har vært. Jeg kjenner det renner nedover lårene mine. Etter 10 slag drar han av meg buksa og trusa og nærmest kaster meg av fanget sitt. «Gå på kjøkkenet og hent den store tresleiva med rundt skaft!» kommanderer han.

Tilbake i stua napper han tresleiva ut av hånda mi, reiser seg opp, og tar et hardt tak rundt nakken min. Tvinger meg til å se han i øynene. «Kan du huske hvor mange ekstra slag du har gjort deg fortjent til?» spør han. Jeg stønner og stammer «16 t-t-ror jeg..? Men….» «Men hva da?» avbryter han, og det er bare så vidt jeg tør å fortsette. «Men jeg tenkte kanskje at jeg kunne få slippe de ekstra slagene?» sier jeg, men allerede før jeg er ferdig med å stille spørsmålet angrer jeg. Jeg prøver å redde meg inn igjen med et søtt smil, og sier «Kan vi ikke bare pule nå..?» mens jeg stryker over den harde kulen i buksa hans. Et hånlig smil legger seg om leppene hans, og han sier «For det første var det 18 ekstra slag vi var kommet til, ikke 16. Og for det andre, fordi du våger å tro at du kan påvirke meg til å la deg slippe straffen du selv har pådratt deg, runder jeg oppover til 25 ekstra slag.»

Før jeg veit ordet av det ligger jeg på magen over sofaryggen, og tresleiva hamrer løs på den allerede svært så ømme rompa mi. Han veksler mellom harde og ikke fullt så harde slag, og jeg klynker og skriker om hverandre. Heldigvis svir ikke tresleiva på samme måte som hånda hans. Etter 25 slag prøver jeg å reise meg opp, men blir brutalt presset ned igjen, og han fisker fram en flaske glidemiddel fra sofaputene. Jeg kjenner det runde skaftet på tresleiva bli presset inn mellom leppene mine og borrer seg vei inn i meg. Han bruker tresleiva som dildo, og kjører den hardt ut og inn mens jeg stønner høyt av nytelse.

Med ett drar han sleiva ut av meg, og lar den gli oppover mot analåpningen. Jeg protesterer høylytt og bakser for å komme meg opp av sofaen, men han holder fast armene bak på ryggen min og gjør som han vil. «Ligg helt rolig og slapp av, så gjør det ikke vondt.» sier han. Glidemiddelet hjelper til så skaftet glir lett inn i det trange hullet mitt. Han er forsiktig, og presser det inn litt av gangen, og til min store overraskelse nyter jeg det. Etter en stund er jeg ikke så trang lenger, og han blir mer hardhendt, men ikke så mye at det gjør vondt. Han slipper armene mine, og kjæler med klitorisen min samtidig som han puler meg i rompa med tresleiva. Siden armene mine nå er fri, ser jeg mitt snitt til å gi brystvortene mine litt oppmerksomhet, og da går det ikke lenge før jeg kommer. Jeg kommer og kommer, og det kjennes ut som det aldri skal ta slutt.

Endelig er det hans tur, og han er ikke sein om å få av seg klærne. Han er utålmodig, og banker pikken inn i meg, hardere enn jeg noen gang har kjent. Innimellom roer han ned, mens han klemmer brystvortene mine eller fingrer meg i rompa. Jeg er så sliten at jeg bare henger over sofaryggen mens han tar for seg og knuller meg, bruker meg. Han tar tak i håret mitt og drar hodet mitt bakover mens han fortsetter å knulle meg, og han spør om jeg skal være snill jente heretter. Jeg svarer «ja, ja ja», og han trekker seg ut, bare for å bytte hull. Han kjører meg så hardt i analen at jeg hyler, litt av smerte, men mest av nytelse, og så går det for han med et brøl. Han pumper meg full og blir stående med pikken inni meg til den blir slapp. Jeg henger fortsatt over sofaen og puster og peser, mens jeg smiler lurt. Det er nok ikke sikkert jeg kommer til å være så veldig snill jente heretter allikevel.

Skrevet av «Newbie».
Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.