Valentinesdate med litt ekstra

Jeg satt på senga og tredde en tynn, sort strømpebukse over de nybarberte leggene mine. Jeg hadde blikket mitt rettet mot Sander som var på badet og tok seg en dusj. Han pleier alltid å dusje med døra åpen så jeg kan smugtitte litt mens jeg holder på med mitt. Jeg pleier ofte å kle av meg og overraske han i dusjen, noe han elsker! Han var så fantastisk sexy der han sto i dusjen og såpa inn den deilige kroppen sin. Jeg beit meg i leppa. Vi hadde kun noen få minutter på oss før vi måtte dra. Søren. Jeg kjente jeg begynte å bli ganske kåt, mulig at vinglasset jeg drakk i stad hjalp meg litt i gang.

Dette året skulle vi prøve noe helt nytt på Valentine’s Day. Vi hadde nemlig bestemt oss for å reise på et arrangement inne i byen. Det skulle være en stor fest i toppetasjen på et digert, fancy hotell. Man måtte ha en invitasjon for å komme inn dit, og vi hadde klart å knabbe til oss to stykker. Det skulle være en maskerade-fest for både par og single.

Sander og jeg hadde plukket ut matchende, sorte masker med sølvpynt på. Han skulle ha på seg en sort dress med sølvslips, og jeg en kort, sølvfarget kjole. Sander synes kjolen kanskje var i korteste laget, men siden han elsket kroppen min så mye så gikk det greit. Dessuten likte han tanken på at andre menn kunne se hvor flott jeg var.

Vi tok på oss ytterklærne og gikk ut døra. Taxi’n sto nede i gata og venta på oss. Så deilig, hoppe inn i en varm taxi i stedet for å stå ute i kulda og måke snø av bilen. Vi satte oss begge i baksetet med en liten baktanke. Sander plasserte hånden sin på låret mitt og begynte å stryke den sakte oppover mot fitta mi. Denne kvelden hadde vi en liten hemmelighet. Jeg fikk en gave av Sander tidligere på kvelden – en sexy vibrerende truse som jeg måtte ha på meg til jeg fikk lov til å ta den av.

Den vibrerende trusa hadde en fjernkontroll som Sander skulle passe godt på hele kvelden. Han titta bort på meg og smilte. Plutselig skvatt jeg til. Trusa startet å vibrere uten noe forvarsel, og så stoppa den plutselig igjen! Jeg fniste litt og ga Sander et flørtende blikk. Han skulle nok teste om den fungerte skikkelig.

Vi kunne høre musikken helt ned til inngangsdøra da vi kom frem. Det var pynta med røde heliumballonger utenfor, og en løper av sølv inn mot døra. Vi gikk inn i første etasje og videre til heisen som skulle føre oss opp til festen. Jeg kjente sommerfuglene fly rundt i magen min i det heisen stoppet øverst i bygget. Dørene gikk opp og vi ble møtt av en stor folkemengde ikledd stilige masker og flotte festklær. Vi fikk hver vår velkomstdrink og gikk for å se etter et ledig bord. Gulvet var dekket av skinnende sorte fliser, veggene var også mørke og stilfulle. I taket var det bittesmå lys som lignet stjerner. Jeg hadde aldri sett noe lignende!

Den mørkelilla sofaen var så behagelig å sitte i. Jeg tittet rundt i rommet og festet plutselig blikket mitt på ei jente med langt, sort hår og en knallrød kjole som rakk henne til knærne. Hun snudde seg mot oss, og jeg kunne såvidt se de flørtende øynene hennes bak sølvmaska. Hun begynte å nærme seg bordet vi satt ved. Jeg kjente en svak vibrering i trusa mi. Sander skumpa borti skulderen min og blunka.

«Hei, kan jeg sette meg her?», spurte jenta som så ut til å være på vår alder. Hun var om mulig enda mer sexy helt nærme. Sander og jeg nikka til hverandre og sa ja. Vi ble sittende en stund og snakke om alt mulig. Hun virket veldig hyggelig. Vibreringa i trusa begynte å bli enda kraftigere nå. Den mystiske jenta med det sorte håret og sølvmaska satt rett ved siden av meg. Jeg kjente jeg begynte å bli så våt. Jeg beit meg i leppa og pustet dypt inn med nesa.

Jenta la hånda si på låret mitt og smilte. Sommerfuglene i magen ble helt ville. Hånda begynte å gå lengre og lengre opp. Jeg titta bort på Sander som så en annen vei. Var dette greit? Jenta stoppa ikke. Hånden bare fortsatte og fortsatte. Kriblingen i kroppen var nesten ikke til å holde ut. Jeg merket at den spennende kriblingen i tillegg til vibratoren gjorde at jeg ville komme snart. Jeg prøvde å holde igjen. Jeg skumpa til Sander som et lite hint om at han måtte skru den av. Han snudde seg mot meg og kjørte på enda kraftigere. Jeg klorte meg fast i sofaen med den ene hånda. I det jeg var helt på kanten skrudde han den plutselig av igjen.

«Ikke helt enda, kjære», sa han og kyssa meg på kinnet.

Sander så hånda til jenta som hadde sneket seg oppunder kjolen min. Han smilte og ga meg et lite hint om noe jeg tolka som sex. Vi hadde tidligere prata om å teste ut trekant, men aldri faktisk gjennomført det. Han visste hvor godt jeg likte jenter også, og han kunne bare drømt om å se meg nyte en annen kvinne. Jeg kunne se pikken hans reise seg i dressbuksa. Kulen så ut til å sprenge buksa hans snart.

Jeg tok tak i glasset med sjampanje og styrtet nedpå siste rest. Det mystiske jenta lente seg litt mot meg. Hånda hennes hadde nesten nådd den våte fitta mi. Før jeg visste ordet av det smatt den innenfor trusa mi, og to fingre gled inn i meg. Jeg stønnet i det hun stappet de inn. Ah… Jeg kunne se kåtheten i øynene hennes da hun fylte fitta mi med de deilige og myke fingrene sine. Jeg klarte nesten ikke holde orgasmen tilbake.

Døra inn til noe som lignet et lite kontor åpna seg. Det var store glassvinduer ut til gangen der vi sto, like bortenfor rommet der festen var. Vi gikk inn. Det eneste lyset der var fra gangen som skinte litt svakt inn gjennom vinduene. Sander som sto bak meg tok tak i hoftene mine og pressa meg mot han. Jeg kunne kjenne den harde pikken som presset seg inntil rumpa mi. Fitta mi var fortsatt så følsom og våt etter all pirringa hele kvelden.

Den mystiske jenta gikk mot meg og stelte seg helt inntil meg. Hånda hennes smatt oppunder kjolen min igjen, og fant fort frem til fitta. Hun dro trusa mi ned for å komme bedre til. Jeg fant ut at jeg ville gjøre det samme. Hånda mi gikk sakte oppover låret hennes og helt opp til fitta. Hun hadde ikke på seg truse. Hånda mi traff den deilige og våte fitta hennes,. To fingre smatt inn. Jeg elsket lyden av den våte fitta hennes. Jeg ble sprengkåt og klarte nesten ikke å fokusere på å gjøre noe selv.

Sander tok av seg buksa og bokseren, han sto bak meg og presset den stive pikken inntil rumpa mi. «Bøy deg ned», sa han og dyttet forsiktig ryggen min ned så jeg ble stående i en oppreist doggy-posisjon. Jenta flytta fingrene sine opp på klitten min slik at pikken skulle få plass. Pikken til Sander smatt inn i den våte fitta mi og fylte meg helt opp. Det var en ubeskrivelig følelse!

Først gikk han inn og ut i en rolig fart, deretter satte han i gang for fult. Jeg stønna som bare det mens pikken gikk ut og inn samtidig som jenta masserte klitten min. Jeg kunne høre jenta stønne av bevegelsene fingrene mine gjorde. Det tente meg mer enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Jeg klarte ikke lengre å holde igjen orgasmen. Stønninga mi blei bare høyere og høyere. Jeg kunne kjenne orgasmen bygge seg opp inni meg. Plutselig klarte jeg ikke å holde igjen mer, og den beste følelsen traff meg som en eksplosjon!

Jeg kunne kjenne på Sander at han ble enda kåtere av å høre meg komme. Han tok tak i hestehalen min og kjørte på enda hardere. Han stoppa opp et lite øyeblikk for å unngå å komme riktig enda. Jeg kunne kjenne hvor stiv pikken hans var. Det var så deilig. Han stappa den inn igjen og førte den sakte inn og ut noen ganger før han ga full guffe.    

Jeg fisket opp vibratoren som lå inni trusa, og løftet opp fjernkontrollen som hadde falt ut av bukselomma til Sander. Jeg startet den og plasserte den på klitten til jenta. Hun begynte å stønne enda kraftigere, og jeg kunne virkelig høre hun nyte det. Jeg skrudde opp styrken enda mer, og i det jeg gjorde tok jeg et par fingre inn igjen i den saftige fitta. Jeg klarte såvidt å stå oppreist med alt som foregikk. Jeg følte superkreftene mine komme, og fingret henne til den kraftigste orgasmen, samtidig som vibrator gikk på full guffe på klitten.

En stående orgasme er helt fantastisk, og jeg merket på jenta at hun også syns det. Det var så deilig å høre henne komme. Jeg kjente orgasmen begynte å bygge seg opp enda en gang! Kunne det faktisk være mulig. Før vi visste ordet av det kom Sander og jeg i en rasende fart. Vi stønna i kor som vi aldri hadde gjort før! Han ga meg noen siste støt før han sakte dro ut igjen pikken. Etter en liten stund dro vi på oss klærne igjen og gikk ut til de andre. Festen var fortsatt i full gang, og vi gikk bort til baren for å ta oss en drink. Vi smilte litt til hverandre, og allerede da visste jeg at kvelden ville bringe enda mer…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette