Piff opp sexlivet sammen!

Har sexlivet deres blitt kjedelig – eller trenger dere bare noen tips som kan gjøre det enda litt bedre? Piff opp sexlivet med noen enkle hjelpemidler!

Etter en stund kan sexen dabbe av litt og bli en slags rutine. Mange gjør det rett og slett bare fordi de føler de MÅ, og slik burde det ikke være. Sex burde være noe man har fordi man ønsker det, ikke fordi man føler seg presset til det. Mange kan miste sexlysten etterhvert med tiden, mye på grunn av spenningen som blir borte.

Etter man får barn blir det mindre tid til sex, noe som kan være forståelig. Man er som regel veldig sliten om kvelden etter barna er lagt, og man ønsker bare å sove selv. Det er likevel viktig å sette av litt tid til hverandre.

Dere må ikke nødvendigvis ha sex, men bare føle hverandres nærhet! Bruk en god massasjeolje og gi kjæresten din en deilig massasje før dere skal sove. Dette gjør at man blir mer avslappet i kroppen, og dere kommer dessuten nærmere hverandre – kanskje det til og med ender med sex? Stopper man helt å ta på hverandre kan man føle at man forsvinner litt fra hverandre.

Piff opp sexlivet med sexspill

Ja, dere leste riktig! Erotiske spill er en veldig fin og spennende måte å bli bedre kjent med hverandre. Erotiske spill vil vekke lyster med dristige utfordringer, intime valg og morsomme kunnskapspørsmål. Kanskje det er dette sexlivet deres trenger for en liten oppfriskning – eller om du vil bli enda bedre kjent med din kjære.

Med slike spill utfordrer dere ikke bare hverandre, men også dere selv. Selvtilliten kan også øke dersom dere tør å ta utfordringene dere får – det kan dessuten hjelpe dere å vekke lyster dere ikke trodde var mulig! Dette er en perfekt måte for å bli enda tryggere på hverandre, og kan ta sexlivet deres til et helt nytt nivå dere ikke har opplevd før. Ved å spille slike spill kan dere ha det morsomt og få nytelse på samme tid – bedre blir det ikke! Nye dører kan åpnes, og kanskje dere til og med får lyst til å prøve ut enda flere ting?

Kjenner du egentlig din partner så godt som du trodde? Vel, det er bare en måte å finne ut det på!

Nytelse.no har mange spennende sexspill for par!

Sexleketøy – mange muligheter!

Det er mange som ser på sexleketøy som noe man bruker alene, eller kun når man er singel. Mange mener også at sexleketøy er kun for jenter, og at det ikke er noe annet utvalg for gutter enn fleshlight, den typiske «lommelykten». Slik er det altså ikke! Det er et hav av muligheter – både for jenter, gutter OG par. Det finnes nemlig flere herlige leketøy man kan bruke sammen med sin partner.

We-Vibe Sync er en av mange leketøy som er laget for bruk mens man har sex. Den tynneste staven settes inn i skjeden, mens den tykke staven presser mot klitoris. Dere kan selv justere vinkelen slik at dere får den perfekte passformen. Når gutten støter inn og ut  vil den tynne staven presses opp mot G-punktet og stimulere dere begge samtidig. Prøv dere frem med ulike vibrasjonstyper, eller prøv We-Connect appen for morsomme muligheter sammen eller hver for dere. Er dere borte fra hverandre kan du invitere han til å ta kontrollen via internett, så kan du nyte We-Vibe Sync mens han velger hastighet og rytme på vibrasjonene!

Vibrator eller dildo er også perfekt til et heftig forspill! Vibrator finnes både til kvinner og menn. Bruk litt ekstra god tid på forspillet – lek dere litt! Gjør henne ekstra våt ved å bruke en vibrator på klitoris. Ved å se partneren din nyte det du gjør vil gi deg en mestringsfølelse – det er dessuten veldig opphissende og spennende!

Piff opp sexlivet med ekstra glid

Noen ganger blir hun kanskje ikke så våt. Dette trenger ikke å ha noen ting med at hun ikke er kåt, langt i fra! Mange tror at om jenta ikke er våt, så er hun heller ikke kåt. Det er altså feil. Men er det slik at hun ikke er våt nok finnes det glidemiddel som hjelper til. Glidemiddel er dessuten noe man burde bruke uansett for en enda bedre nytelse. Det er mange typer glidemiddel, og man får de også i flere ulike smaker. Gjør forspillet litt ekstra smakfullt og deilig med smaker av frukter og bær!

Uansett om man har sex eller bruker leketøy så er glidemiddel absolutt noe man burde bruke. Følelsen når man bruker glidemiddel forsterkes og gjør opplevelsen helt annerledes. Ikke tenk på at det er flaut å bruke litt ekstra glid, det handler ikke om hvor kåt du er, eller at du begynner å bli gammel.

Les mer i vår glidemiddelguide!

Slipp dere løs!

Mange er redde for å slippe seg helt løs i senga tilfelle man skal gjøre noe feil, og at partneren ikke skal like det. Slapp av. Det er viktig å tenke på at sex ikke har noe fasit, det gjelder bare å bli komfortabel med det man gjør. Når man tør å slippe seg litt løs blir alt mye bedre med en gang! Blir man låst fast og ikke tør å gjøre så mye, kan det ødelegge veldig mye. Utfordre deg selv litt, prøv også gjerne ut nye stillinger.

Kroppen er også noe man bekymrer seg for. Er jeg for feit? Har jeg for små pupper? Er rumpa mi for stor? Fjern disse tankene. Dette er noe som ødelegger sexen for veldig mange. Man er redd for å vise seg for partneren sin, og prøver derfor å «gjemme» seg litt. Dette vil hindre deg i å gjøre mye du egentlig vil. Tenk på at personen liker deg for den du er. Det er mye mer tiltrekkende med en partner som ikke skammer seg over sin egen kropp, og faktisk ønsker å vise den frem!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du