To fingre i Alice

Alice og jeg har nå vært sammen i 1 år nå, og i kveld skal vi feire med en hyggelig middag på byens fineste restaurant. Jeg har planer om å gjøre noe ekstra spesielt for henne, og overraskelsen ligger nå på postkontoret. Jeg er veldig spent på hvordan hun kommer til å reagere, men jeg er ganske sikker på at hun kommer til å like det! Dette er mitt første seriøse forhold, mye fordi det ikke har vært noen andre som har fanget oppmerksomheten min på den måten. Det var noe med Alice som slo pusten ut av meg fra første møte. Alle trodde hele tiden at hun bare var venninna mi, ingen hadde sett for seg meg som lesbisk. Der tok de feil.

Jeg står på postkontoret og ser mannen bak disken lete etter pakka. Han løfter ned en eske og setter den foran meg. Jeg smiler og tar pakka. Den er tung. Jeg går ut av butikken og setter meg i bilen igjen. Varmen fra sola treffer meg gjennom vinduene, endelig er det vår. Jeg kjenner kriblingen i kroppen bli sterkere og sterkere jo mer jeg tenker på hva som er i pakka. Jeg er så spent og nervøs på samme tid. Tanken på hvordan kvelden skal utvikle seg gjør meg våt allerede. Jeg tenker på Alice og den nydelige kroppen hennes. Jeg forestiller meg hva jeg skal gjøre med henne, og klarer nesten ikke å konsentrere meg om å kjøre.

Jeg setter pakka ned på senga, og henter en saks for å åpne den. Spenningen stiger da jeg åpner opp og ser hva som ligger oppi. Wow, tenker jeg. Det var et nydelig syn. «Hallo?», hører jeg en stemme si. Jeg setter esken raskt ned på gulvet og skyver den under senga. Jeg går ut i stua og får øye på Alice som står der med en rosebukett og smiler. Jeg føler meg plutselig nyforelsket igjen. Hun ser fantastisk ut. Jeg går bort til henne, tar tak i bakhodet hennes og presser henne mot meg. De deilige leppene treffer mine og suger seg fast. Jeg klarer ikke stoppe, og blir stående å kline noen minutter.

Klokken begynner å nærme seg halv seks og vi er snart på vei ut døra. Alice kommer ut av badet i den korte, sorte kjolen som jeg hadde bestilt på nettet. Det mørkebrune håret er satt opp i en stram hestehale som glinser i lyset. Hun kommer mot meg og tar et fast grep på rumpa mi med begge hendene. Hun klemmer tak og biter seg i leppa. Jeg kan se at hun heller vil bli værende hjemme og gjøre noe helt annet. Jeg kysser henne nedover halsen og hvisker «Så nydelig du ser ut i den kjolen…»

Vel fremme blir vi satt ved et koselig bord med mange andre gjester rundt oss. Alice stryker hånda si oppover låret mitt under bordet. Jeg titter raskt rundt meg for å se om de andre i restauranten ser noe. Hånden hennes glir lengre og lengre opp under kjolen min. Jeg kjenner kåtheten komme. Jeg biter meg i leppa og ser henne dypt i øynene. Jeg tar hånden min og gjør det samme på henne. Det tar ikke lang tid før hånden min når fitta hennes. Hun har ikke på seg truse, og jeg kan kjenne hvor våt hun er. Jeg trekker hånden tilbake i dét servitøren kommer for å rydde bort tallerknene våre. Jeg smiler lurt til Alice og hinter om at vi skal reise hjem.

Døren til soverommet går opp og vi drar hverandre bort til senga. Vi er begge litt småbrisne. Hun dytter meg ned og begynner å kysse meg langsomt. Tungene våre leker med hverandre samtidig som jeg masserer puppene hennes. De er så faste og gode. Jeg ruller henne rundt og legger meg over henne. «Vent litt», sier jeg og bøyer meg ned til gulvet. Jeg ber henne lukke øynene og ligge stille mens jeg fisker frem pakka som ligger under senga. Jeg plukker opp tingene som ligger oppi den, og legger alt ved siden av Alice i senga.

Jeg fester øyebindet rundt hodet hennes så hun ikke kan se noe som helst. Alice fniser litt mens hun prøver å finne frem til kroppen min med hendene sine. Jeg drar kjolen hennes opp over hodet hennes så den deilige kroppen kommer til syne. Jeg elsker virkelig at hun har sluttet å bruke undertøy, det er så pirrende å tenke på. Jeg åpner en flaske glidemiddel med smak av jordbær og heller litt over henne. Hun stønner i dét den kalde væsken treffer fitta.

Tungen min leker seg rundt kjønnsleppene hennes før jeg beveger den mot klitten. Alice begynner å stønne enda mer og klorer seg nærmest fast i lakenet. Jeg blir så kåt av å høre lydene hun lager. Jeg stapper inn to fingre mens jeg fortsetter å suge på klitten hennes. Hun sliter med å ligge rolig. Jeg fortsetter til hun nesten kommer, før jeg plutselig stopper opp. Jeg plukker opp den doble dildoen som ligger ved siden av henne og fører den forsiktig inn i den våte fitta hennes. Hun stønner enda høyere og nyter hver eneste bevegelse.

Jeg setter meg forsiktig oppå dildoen. Den sklir rett inn i fitta mi som er smurt inn med glidemiddel. Jeg beveger meg opp og ned i rolig tempo til å begynne med. Jeg presser kroppen min mot hennes slik at puppene våre skvises mot hverandre. Det er den deiligste følelsen jeg vet om. Vi stønner i kor mens jeg knuller henne med dildoen. Jeg kjører på enda raskere når jeg merker at hun begynner å få orgasme. Alice klarer ikke å holde igjen.

Hun tar tak i rumpa mi og gnir den hardt inntil seg mens hun får en heftig orgasme. Jeg blir så kåt at jeg sliter med å holde tilbake! Jeg kjører på enda hardere mens hun fortsetter å stønne. Tanken på at hun ikke kan se noe som helst tenner meg skikkelig! Den halvåpne munnen hennes ser så sexy ut. Jeg masserer puppene hennes samtidig som jeg beveger meg opp og ned på dildoen. Jeg merker at orgasmen begynner å bygge seg opp innvendig, og kjenner med én gang at den kommer til å bli kraftig.

Jeg stønner høyt og knekker sammen i en kraftig orgasme som slår meg helt ut. Jeg faller ned i senga ved siden av Alice og legger armen min rundt kroppen hennes. Jeg drar forsiktig ut dildoen og fjerner øyebindet. Vi snur oss mot hverandre og ser hverandre inn i øynene. Vi har virkelig åpnet opp en ny verden når det kommer til sexlivet vårt, og jeg vet allerede nå at dette ikke er det siste vi kommer til å teste ut…

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og