Hvordan ha analsex?

Er du redd for å prøve og lurer på hvordan ha analsex? Vi har noen tips og triks som kan hjelpe deg til å elske det.

Trenger du tips til analsex for første gang? Eller har du hatt en dårlig opplevelse? Analsex er et tema som er nærmest helt utelukket for flere – spesielt jenter. Det kan komme av at de har hatt en dårlig erfaring første gangen de prøvde det, eller at de syns det høres skummelt ut. Vi har noen tips til hvordan ha analsex, som kan hjelpe deg med å nyte analsex, og kanskje til og med like det bedre enn vaginalt samleie?

Våre tips til hvordan ha analsex:

1. Få partneren din kåt

Start gjerne med litt oppvarming først. Dere kan starte med vanlig sex, eventuelt oralsex en liten stund før dere går videre til rumpa. Massér lett med en finger ned mot rumpehullet og rundt åpningen. Dette vil hjelpe dere med å komme litt i gang. Det er ingen god idé å starte rett på!

2. Bruk GLIDEMIDDEL!

Glidemiddel er utrolig viktig når det gjelder analsex. Rumpa fungerer ikke på samme måten som en vagina, og produserer derfor ikke naturlig glid selv. Om du lar være å bruke glidemiddel er det større sjanse for å lage rifter i analåpningen – noe som er veldig lite behagelig. Silikonbasert glidemiddel er det som funker aller best på analsex. Den holder lengre enn et vanlig vannbasert glidemiddel før den tørker inn. Det finnes også vannbasert glidemiddel som er ment for å bruke analt. Bruker du leketøy laget av silikon må du ikke bruke silikonbasert glidemiddel, men heller vannbasert – ellers vil produktet «smelte».

3. Start med en finger eller analplugg

Et smart tips for dere som aldri har prøvd analsex før er å starte rolig med en finger, eller en liten analplugg. Det kan være greit å varme opp rumpehullet litt før dere går videre. Påfør glidemiddel på fingeren din, eller analpluggen og start med å leke dere litt!

4. Redd for avføring på penis?

Det er mange som er redde for at det skal komme avføring på penisen – derfor er det lurt å gå på do en liten stund før dere skal ha analsex. Det er som regel ikke avføring i den ytterste delen av endetarmen, med mindre du føler du må på do. Ta deg gjerne en dusj før du starter. Om du likevel er redd for eventuelle rester, så kan du bruke en analdusj for å skylle endetarmen. Kondom er også et godt alternativ for å være helt sikker, og du beskytter deg for kjønnssykdommer samtidig.

Hvordan ha analsex? Kvinne ligger på magen med mann over seg.

5. IKKE stram musklene!

Noe man ofte gjør feil er å stramme musklene. Det vil gjøre alt mye mer vanskelig og vondt. Det er viktig å slappe av i musklene for å kunne nyte opplevelsen. Om du strammer musklene blir det vanskeligere å føre inn penisen siden det blir enda trangere der.

6. Kommunikasjon er viktig

Det er viktig å kommunisere med hverandre for å lykkes. Dere må huske å si ifra om det er noe dere ikke liker at partneren gjør, men også hva dere syns er godt. På den måten blir dere mer kjent med hverandre, og sexen blir dermed mye bedre med en gang!

7. Til gutta – bruk prostatavibrator for en herlig stimulering

Har du noen prøvd prostatavibrator mens du har sex, eller blitt runket/sugd? Vel, nå er det i såfall på tide! Å stimulere prostata åpner en ny verden for dere menn. Kanskje noen er redde for å prøve, men prøver man ikke får man heller aldri vite hvordan det føles. Tenk dere gutter, å bli stimulert TO steder på en gang – hvor herlig er ikke det!

Gjør vaginal sex bedre med analplugg!

Ønsker dere enda større nytelse når dere har sex vaginalt? Hva med å fylle opp begge hullene samtidig?! Analpluggen er helt super å ha inni mens dere var vaginal sex. Den presser slik at begge to får nytelse av den, og følelsen er ubeskrivelig! Du blir stimulert på flere steder samtidig, og sexen blir dermed tatt til et helt nytt nivå. Prøv dere gjerne frem med litt forskjellige anaplugger også. Start gjerne med en liten, og gå deretter videre til en litt større analplugg. Bruk gjerne analplugg MED vibrator for enda mer stimulering! Test dere frem litt og se hva dere liker best. Bruk litt tid og utforske hverandre – det er jo så mye man kan gjøre!

Analt er genialt !

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.