Hvordan gi en jente orgasme?

Kvinner er sammensatte og når det kommer til å oppnå orgasme må det ofte mer til enn på en mann. Derfor har vi laget en liten guide til hvordan du kan gi en jente orgasme.

 

Hvordan få orgasme – De beste tipsene til henne

Det er veldig normalt at jenter sliter for å oppnå orgasme. Man skal vite nøyaktig hvilke punkter som skal stimuleres og man skal stimulere disse punktene riktig. De fleste kvinner er avhengig av klitorisstimuli for å oppnå orgasme, men det finnes også kvinner som foretrekker at g-punktet får all oppmerksomheten, og ja, det er også kvinner som trenger at alle punktene stimuleres lenge for at det skal skje noe! Og alt er helt normalt.

Før du begynner…

Er det en utfordring å oppnå orgasme så er det lurt å begynne alene. En partner kan ikke kjenne nøyaktig hvordan ting føles for deg og det kan være lettere å slippe seg løs hvis man er alene. En annen ting som er avgjørende for å oppnå suksess er lyst. Det er viktig at lysten er tilstede, rett og slett at man er kåt! Kåthet er noe som enten dukker opp av seg selv, ellers så kan man la seg inspirere av erotiske noveller, sine egne fantasier eller se en erotisk film. Når kvinner blir kåte produseres fuktighet i vagina, noe som er med på å gjøre opplevelsen bedre. Men uansett bør du bruke et glidemiddel, for jo fuktigere ting er, jo bedre er det!

Slik finner du riktig glidemiddel!

Så starter du!

Lås døren, ta deg en dusj og lag en hyggelig stemning. Dette er ikke noe man trenger å gjøre hver gang man onanerer, men det kan være lurt å sette seg i stemning de første gangene man skal prøve! Men blir du kåt, så er det også lurt å bare la seg rive med…

Begynn med å kjenne med fingrene, slik at du oppdager hva som føles godt for deg. Stryk over klitoris, massér litt hardere når det føles riktig og føl deg frem. Du vil etterhvert oppdage hvordan du skal stimulere din egen klitoris, gi det tid.

Når du har gjort deg litt kjent med egen kropp så er det veldig spennende å bruke sexleketøy. Sexleketøy er designet for å gi best mulig stimuli og de “vet” nøyaktig hvordan det skal gjøres.

De beste sexleketøyene til klitoris

For veldig mange kvinner har Womanizer blitt en favoritt. Aldri før har et sexleketøy til kvinner fått så mye oppmerksomhet, og aldri før har noe fått så mye gode tilbakemeldinger! Dette er en klitorisstimulator hvor du setter en liten “hette” rundt klitoris og som stimulerer med trykkbølger, perfekt for hun som aldri har oppnådd orgasme! Alle nerveendene blir stimulert på én gang og mer intenst enn det, kan det ikke bli!

Ønsker man heller en klassisk klitorisvibrator så er We-vibe Tango er suverent valg. Den er blant de kraftigste på markedet, men på grunn av flere nivåer så passer den også godt for de sensitive. Tango har lavfrekvente vibrasjoner som gir en dyp stimulering og gode resultatet på en effektiv måte.

Slik oppnår du g-punktsorgasme

Ca 5 cm opp i skjeden, mot magen, ligger g-punktet. G-punktet består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt. For å treffe, og å stimulere g-punktet, må man stikke fingrene ca.5 cm inn i skjeden og gjøre en «kom hit»-bevegelse med fingrene. Det er ikke mange som klarer å oppnå en g-punktsorgasme på egenhånd, men med litt hjelp er det mulig.

Et annet tips er en pulsator. Det er et leketøy som støter frem og tilbake og derfor stimulerer g-punktet. Fun Factory Stronic G har en bøyd tupp som naturlig vil legge seg mot g-punktet og  de støtende bevegelsene kan gi deg g-punktsorgasme. Men å oppnå en g-punktsorgasme kan ta tid, så ikke bli demotivert hvis du ikke får det til.

Fullstendig guide til hvordan du oppnår g-punktsorgasme finner du her!

 

Litt av alt?

Størst sjanse til å lykkes har du hvis du unner deg litt av alt! Med en rabbitvibrator stimulerer du både klitoris, vaginalt og g-punktet samtidig!
Greedy girl er en rabbitvibrator som gir deg alt du vil ha, treffsikkerhet, kraft og en luksuriøs følelse. Den er dekket av ren silikon og har en fantastisk motor i høy kvalitet.

Les mer om rabbitvibratoren og få de beste tipsene for å finne riktig modell for deg her!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,