Min beste One Night Stand!

Jeg kunne ikke slutte å knulle henne, det føltes så utrolig deilig ut med den store harde kuken min i den trange fitta hennes. En slik sjanse kommer bare en gang i løpet av livet, og jeg kunne ikke si nei takk!

Hun var 26 og jeg var 65, men det ga vi faen i. Jeg hadde fortsatt draget og visste akkurat hvordan jeg skulle flørte for å få det jeg ville ha. Faen, hun var så heit, med lange ben som så ut til å fortsette for alltid oppunder skjørtet. Rumpa hennes, åh rumpa hennes var den mest perfekte rumpa jeg noen gang har sett. Fin og rund, men fast, og akkurat riktig størrelse til å holde rundt da jeg tok henne bakfra.

Puppene hennes. De var store og runde. Jeg aner ikke hvilken størrelse de var, men jeg kunne holde dem godt i hendene mine, klemme dem sammen og knulle puppene hennes hele kvelden lang. Nipplene hennes var søte, og passet perfekt i munnen min da jeg lekte med dem. Hun var rett og slett drømmedama. Den ultimate baben.

Jeg har spart det beste til slutt.

Gullgruven, honninghullet, skattkammeret. Det finnes ikke nok ord til å beskrive fitta hennes. Den var silkemyk, lyserosa og det peneste jeg noen gang har sett. Fitteleppene hennes var fyldige og når jeg spredte dem med fingrene kom den perfekte rosa vaginaen hennes fram. Da jeg endelig fikk smake på henne og slikke i meg saftene hennes, var det det beste jeg hadde smakt. Søt som sukkertøy var hun og jeg ville aldri stoppe. Jeg kunne spise i meg fitta hennes for alltid, til jeg kom til å eksplodere.

Tro meg når jeg sier at jeg aldri har fått en så bra blowjob i mitt liv, ingen har noen gang sugd den 20 cm lange kuken min som hun gjorde. Da de blodrøde leppene hennes kom nær kukhodet mitt første gang holdt jeg på å besvime, og da hun fylte den våte munnen sin med det tjukke skaftet mitt var jeg ferdig, helt sjekka ut. Jeg følte ting jeg aldri hadde følt før, hele kroppen min skrek i nytelse og begjær!

Da tungen hennes gled nedover den fulle lengden av den svære pikken min og lekte med ballene mine sendte hun meg ut i universet. Jeg kom så hardt og mye at det føltes ut som om jeg nettopp hadde sprutet ut en hel bøtte med cum i munnen hennes. Det spredte seg i munnhulen og skled ned svelget hennes, og ikke en dråpe falt utenfor de sultne leppene hennes.

Etter at jeg hadde fått igjen pusten var det tid for hovedretten.

Den fantastiske, perfekte fitta hennes. Og la meg bare si jeg var i fyr og flamme. Da den store pikken kjørte inn og ut av den trange deilige musa hennes, klemte hun med de innvendige musklene så hardt rundt skaftet mitt at jeg trodde ballene mine skulle sprenge av hodet på kuken min. Jeg kom like hardt runde nummer to, og fylte det fantastiske hullet hennes, alle kriker og kroker.

Jeg ville aldri at den kvelden skulle ta slutt, og på en måte gjorde den ikke det heller. Jeg husker den for alltid som den beste sexen jeg noen gang hadde, og det er brent inn i hjernen min i sylskarp detalj. Hvordan hun luktet, da hun tok på meg og ikke minst hvordan hun smakte. Det vil være en del av sjelen min for alltid. Jeg husker ikke navnet hennes, men det betyr ikke noe. Det var det ultimate ligget, det beste knullet jeg noen gang hadde hatt. Og når jeg dør skal den siste tanken jeg har gå til henne, og jeg kommer til å dø med et stort smil om munnen mens jeg tenker på smaken av fitta hennes.

-Martin

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,