Gjør misjonæren mer spennende!

Misjonæren trenger slettes ikke være kjedelig. Men har dere havnet i «fella» der dere hele tiden har de samme sexstillingene hver eneste gang? I lengden kan det bli litt kjedelig – heldigvis har vi noen gode tips for å gjøre det mer spennende!

Det er lett å ende med den samme, vanlige stillingen hver gang man har sex. Mange trives best med misjonæren eller når dama er over, men det kan fort bli litt kjedelig når man har gjort det en god stund. Det er mye man kan gjøre som kanskje ikke så mange har tenkt på.

De vanligste sexstillingene

Sexstillinger - bilde av misjonærenMisjonæren

Hun ligger på rygg med spredte bein og han ligger over henne. Her kan for eksempel beina hennes løftes opp mot skuldrene han som passer aller best for de med litt kortere penis.

Sexstillinger - bilde av riding

Ridestillingen

Her ligger han på ryggen og henne sitter over med beina på hver side av kroppen hans. Denne stillingen passer perfekt for at han kan stimulere klitorisen hennes samtidig med fingre eller en vibrator.

Sexstillinger - bilde av doggy style

Doggy Style

Hun står på alle fire og han er bak henne. Han kan velge mellom å ha beina sine utenfor eller innenfor hennes, det kommer litt an på høyden hans. Denne passer også fint til å stimulere klitoris samtidig.

Bilder hentet fra boka Sex Gode Grunner.

Stimulering av klitoris øker sjansen for orgasme

Det er faktisk slik at hele 75 prosent av alle kvinner trenger å stimulere klitoris for å oppnå en orgasme. Derfor er det ikke rart menn kan slite litt med å få henne til å komme ved kun penetrering. Det er flere måter å stimulere klitoris på under et samleie; det finnes sexstillinger som samtidig stimulerer klitoris, eller så kan man bruke en klitorisvibrator.

Les også: Oralsex på henne – de heteste tipsene!

Leketøy under sex

Mange tror dessverre at leketøy kun er for bruk alene, noe som ikke stemmer i det hele tatt. Leketøy kan utgjøre en utrolig stor forskjell for begge sin nytelse, og det er absolutt anbefalt å prøve! La oss ta en nærmere titt på hva slags leketøy man kan bruke under sex:

Massasjestav

Dette er perfekt for et forspill. La deres kjære legge seg ned og slappe av mens dere masserer hun/han med en massasjestav. Dette vil sette i gang prosesser i kroppen og er en god start på deilig sex. En god massasjeolje er også å anbefale for en enda bedre opplevelse. Prøv gjerne med et massasjelys for en ekstra pirrende følelse.

Klitorisvibrator

Det er mange stillinger der man kan bruke en klitorisvibrator som ekstra stimulering for jenta. Siden det er over gjennomsnittet av alle jenter som trenger nettopp stimulering av klitoris – så vil dette være en god idé å prøve ut!

Analplugg

Det er ikke alle som liker analsex, men en liten analplugg skader ikke å prøve. Dette er noe begge kan bruke samtidig som man har sex, og det vil gi en økt nytelse dere aldri har kjent maken til før! For ekstra nytelse kan dere bruke en analplugg med vibrasjon.

Prostatavibrator

For menn kan det være utrolig deilig å stimulere prostata. Hvorfor ikke gjøre dette mens dere har sex også? Det er absolutt verdt å teste ut en prostatavibrator for litt ekstra stimulering.

Les mer om hvordan dere kan piffe opp sexlivet her

Glidemiddel øker mulighetene for orgasme

Glidemiddel blir veldig ofte forbundet med at jenta ikke er våt nok og trenger derfor å tilføre ekstra glid. Det trenger ikke å ha noe med hvor kåt man er, dette har noe med stress, alder og menssyklus å gjøre. Men så er det slik at glidemiddel ikke er ment kun for de som sliter med naturlig glid. Glidemiddel er med på å gjøre følelsen enda sterkere for både jenter og gutter.

Til leketøy er glidemiddel veldig viktig for at hele opplevelsen skal bli optimal. Glidemiddel er absolutt verdt å prøve når dere har sex også, uansett hvor våt hun er. Den ekstra gliden vil føles helt fantastisk, og sexen blir automatisk mye bedre.

Les mer om glidemiddel her 

Kommunikasjon er nøkkelen til alt

God kommunikasjon er utrolig viktig for å lykkes. Man er rett og slett nødt til å fortelle hverandre hva man liker, og hva man ikke liker. Om man hele tiden sier at alt er bra så forandrer ingenting seg, derfor må man snakke sammen.

Det er også viktig å lytte til partneren for å kunne gjøre det bra. Tar man ikke til seg det partneren sier kan hun/han føle seg veldig oversett, noe som virkelig ikke er bra for sexlivet.

Noen faker orgasme, mens andre bare lyver om hva de egentlig syns. Ærlige tilbakemeldinger til partneren er et must. Det blir vanskelig og forbedre seg om man ikke er ærlige mot hverandre. Noen ganger kan det såre litt, men ærlighet er det som varer lengst.

Gjør misjonæren mer spennende

Misjonærstillingen er den mest vanlige, og kanskje den mest populære sexstillingen. Misjonæren er enkel og gir god nytelse til begge to, derfor er det lett å velge akkurat den. I lengden kan det kanskje bli litt kjedelig om man hele tiden har den samme stillingen, derfor kan det være lurt å friske opp litt med nye varianter:

Hekt knærne over skuldrene til partneren: Dette er en spennende variant med en vinkel som øker sjansene for at hun får en orgasme. På den måten blir det mer press på klitoris som gjør det lettere for hun å komme.

For dypere penetrering: For å få en dypere penetrering kan hun spre bena og trekke opp knærne så han lettere kommer til. På den måten kommer han enda lengre inn og kan stimulere flere punkter.

Massasjeolje: Ved bruk av massasjeolje (gjerne wet games laken i tillegg) så vil dere gli mot hverandre og trenger ikke bruke like mye krefter. På den måten slites dere ikke ut like fort, og det er dessuten veldig deilig å kjenne hverandre kropp sklir sammen.

Lett bondage: I tillegg til klitorisvibrator, analplugg og prostatavibrator så er det mer man kan ta med inn i sexen, nemlig bondageutstyr. Dere behøver ikke ha de største bindesettene, eller de kraftigste piskene. Dere kan starte med noe uskyldig som øyebind og kanskje noen behagelige håndjern for en mer pirrende og spennende følelse.

 

Kilde: KK.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.