Oralsex på henne – de heteste tipsene!

Sliter du med å få henne til å komme ved oralsex? Eller kanskje du aldri har prøvd det før? Ikke fortvil – vi har tipsene som kan hjelpe deg!

Det er ingen fasit på hvordan man skal slikke ei jente. Det hele handler om å prøve seg frem med ulike bevegelser, og se hvordan hun reagerer med både lyder og kroppsspråk. Det finnes likevel noen teknikker som kan hjelpe deg godt på vei.

Oralsex på henne – dette er de heteste tipsense:

Kommunikasjon

Det er viktig å spørre henne hva hun liker – kommunikasjon er nøkkelen til alt. Spør henne gjerne på forhånd hvordan hun liker å bli slikket. Det er heller ikke alle jenter som liker å bli slikket, men kanskje du klarer å endre på det med de rette teknikkene? Følg nøye med på kroppsspråket hennes underveis når du slikker henne, det kan fortelle deg mye om det du gjør er riktig. På forhånd kan du godt be henne si ifra når det er noe hun liker ekstra godt underveis. Om det er noe hun ikke liker er det også viktig at hun sier ifra om det.

Oppvarming

Det er veldig viktig å varme opp litt først for å sette henne i gang. Det er aldri et sjakktrekk å starte rett på klitoris med voldsomme bevegelser. Start med litt kyssing og berøring av kroppen hennes, gjerne massere de erogene sonene. Jobb deg sakte, men sikkert nedover mot kjønnsorganet hennes. Kyss henne nedover magen mens du stryker hånden oppover låret. Ta gjerne tak i rumpa og massér den om du kommer til. Bruk litt tid på berøring av kroppen – skap forventninger om at en deilig munnsex er på vei.

Pirring

Nå har du nok kommet et stykke på vei, og kanskje hun har blitt veldig våt allerede. Men ikke start rett på klitoris helt enda, lek deg litt rundt kjønnsorganet først. Husk at det er masse nerver i underlivet, det er ikke bare klitoris som er følsomt. Etter du har lekt deg litt med tunga, eller leppene rundt kjønnsorganet kan du gå videre til selve kjønnsleppene. Det er veldig mange nervetråder i kjønnsleppene, og de må ikke bli glemt. Sug og slikk litt på leppene før du sakte men sikkert beveger deg opp mot klitoris.

Tips: Vis glede over at du liker kjønnsorganet hennes. Kvinner lukter forskjellig nedentil, og bekymrer seg ofte over at du ikke skal like lukten hennes. Det er også derfor mange jenter ikke ønsker å få oralsex.

Oralsex på henne – Gjør det ekstra spennende

Det er mye du kan gjøre for å pirre hun enda mer. Om hun føler seg trygg på deg kan du gjerne sette på henne et øyebind så hun ikke kan se hva som foregår. Det kan være ekstremt opphissende! For å toppe det hele kan du bruke en fjær eller lignende for å stryke henne på brystene, nedover magen og rundt kjønnsorganet. Drypp noen dråper massasjeolje på magen hennes, gjerne massasjelys for deilig varme, og massér henne lett.

Tips: Om du ønsker å nyte oralsexen enda mer kan du bruke et glidemiddel med smak.

Oralsex på henne. Bilde av kvinne som nyter i senga.Hvordan behandle klitoris

Etter all berøring og pirring burde hun være ganske så våt nå. Likevel kan det være en fordel å bruke glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda deiligere. Det er alltid bra med ekstra glid. Når det gjelder klitoris er det flere ting man må huske på:

  • For det første er det veldig forskjellig hva kvinner liker. Noen liker kraftig stimulering av klitoris, mens andre liker svake og rolige bevegelser.
  • Det er ikke alle kvinner som liker direkte stimulering av klitoris, det kan rett og slett bli for følsomt. Derfor er det viktig å snakke med henne før dere starter.
  • Slikk og sug på klitoris og klitorishatten (hatten som ligger over klitoris for å beskytte). Gjør gjerne begge deler samtidig. Sug opp klitoris og beveg tungen rundt.
  • Start først med forsiktige bevegelser. Det er alltid en fordel å begynne rolig og heller bygge seg oppover etterhvert.
  • Slikk bokstavene i alfabetet med tungen din for å stimulere et nytt område hele tiden.
  • Lag bevegelser som om klitoris skulle vært en kjærlighet på pinne.
  • Ha tålmodighet. Selv om klitoris er et meget følsomt område så er det ikke dermed sagt at hun kommer på et par minutter. For mange jenter kan det ta veldig lang tid før hun kommer, kanskje hun ikke kommer i det hele tatt.

Visste du? Klitoris har to «ben». Den er ikke kun den lille tuppen man ser – den er større enn som så. Hvert ben er ca 9-15 cm lange som strekker seg ned på hver side av skjeden, og er laget av et svampaktig materiale. Disse svulmer opp på samme måte som penisen til menn når de blir opphisset.

Variasjon

Det er lurt å variere teknikkene litt. Det kan bli kjedelig om du gjør de samme bevegelsene hele tiden. Men om du merker hun liker det du gjør veldig godt så er det selvfølgelig ingen grunn til å stoppe. Om du merker hun er i ferd med å komme burde du fortsette med det samme du gjør.

Tips: Ikke stopp før hun sier ifra, eller at du merker at orgasmen hennes er over – med mindre du ikke skal pirre henne ekstra mye.

Oralsex på henne: Bruk fingre for ekstra nytelse

Stimulering av flere steder samtidig er en veldig god idé! Mens du slikker og suger på klitoris kan du putte inn et par fingre og presse opp mot g-punktet. Gjør «kom hit»- bevegelser for å stimulere g-punktet. I stedet for fingre kan du heller bruke en dildo, eller en vibrator. Om hun er komfortabel med det kan du også gjøre dette analt. En liten finger i rumpa utgjør en mye større forskjell enn man tror (en vibrerende analplugg er også et godt tips)! Dette gjør det ekstra følsomt, og kan hjelpe enda bedre til med å gi henne en deilig orgasme.

Tips: Blir du sliten i tunga eller fingrene, er det et veldig fint tips å bruke en vibrator slik at du unngår å stoppe opp.

Følger du disse tipsene kan du nå langt – kanskje du til og med kan få noe tilbake ♥

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,