Siste runde før stengetid

Jeg sto på jobb i restauranten som vanlig. Klokken begynte å nærme seg stengetid, og jeg håpet bare på at alle gjestene skulle gå hjem snart. Jeg sto bak disken og ryddet litt småting da eksen min kom inn døra. Jeg kjente et stikk av hat da han kastet et raskt blikk mot meg mens han gikk forbi med et par kompiser på slep. Selvfølgelig måtte de sette seg rett ved kassa der jeg sto. Typisk. Jeg ville jo ikke se han igjen.

På bordet ved siden av dem satt det en gjeng med voksne damer på vinfylla. De hadde ikke akkurat innestemme, hadde jeg vært tøffere hadde jeg kastet dem på hodet og ræva ut herfra. Det var kun meg på jobb den kvelden, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å gå bort til bordet der eksen min satt for å ta bestillingen deres.

Det var litt over en måned siden det ble slutt, og jeg merka at jeg tenkte mye på ham enda. «Hva vil dere ha?», spurte jeg da jeg kom bort til bordet. Blikket til eksen min traff meg som et slag i trynet. Det så nesten ut som om han hadde dårlig samvittighet eller noe. Den ene kompisen hans, Even, var god og full merka jeg. Jeg smugtitta bort på eksen min i det jeg tok i mot bestillingene fra kompisene hans. Det brune håret hans var litt bustete som vanlig, litt sexy egentlig…

Han var alltid litt bustete på håret, men kledde seg i stilige klær. Han hadde på seg en trang t-skjorte som satt stramt inntil den deilige kroppen hans. Jeg kjente det kribla litt i musa da jeg tenkte på alle de fine tidene der vi knulla døgnet rundt. Jeg beit meg litt i leppa uten at jeg tenkte over det. Anders, som den andre kompisen hans het, kikka spørrende på meg. Jeg rev blikket bort fra eksen min og kjente fokuset hadde blitt litt borte. Hvor var jeg… jo, bestilling!

«Faen så treig du er, vi er sultne!», kom det fra Even. Eksen min så stygt bort på han og sa han skulle være hyggelig. Jeg ble litt overraska over reaksjonen hans, jeg hadde ikke forventa det. Vi hadde ikke prata sammen etter bruddet, og jeg trodde ikke han ville se på meg en gang. Det var han som slo opp, noe som trakk meg så langt ned i jorda at jeg ikke klarte å jobbe på flere dager. Jeg elska han virkelig, og mine planer var å være sammen med han resten av livet. Sånn gikk det ikke.

Jeg var tilbake bak kassa igjen. Kundene hadde begynt å gå. Det var kun eksen min og kompisene på ene bordet, og damene på vinfylla satt fremdeles på bordet ved siden av. Damene hadde begynt å synge etter den svake musikken som kom ut av høyttalerne. «Skru opp lyden!», skrek en av damene. Jeg skrudde opp lyden på full guffe, det var tross alt lørdagskveld og nesten ingen gjester igjen. Det angra jeg raskt på.

Sangen som kom på var selvfølgelig kjærlighetssangen som jeg hørte på med eksen hele tida. Faen. Jeg så bort på han, og blikket hans møtte meg. Jeg trakk pusten. Jeg kjente sommerfuglene danse rundt inni meg. Sang etter sang ble spilt av, og det gikk kun i kjærlighetssanger som damene bestemte. Eksen min hadde drukket noen øl, men var ikke direkte full. Blikkene våres møttes flere ganger. Hver gang ble det bare mer og mer intenst. Jeg kjente jeg fikk så lyst på han.

Endelig var det tid for å stenge. Gutta kom bort for å betale for seg én etter én. Eksen min kom bort sist. Jeg trykka inn beløpet og ga han bankterminalen. Jeg så på han, og han på meg. Det var akkurat som om jeg ikke klarte å rive blikket vekk fra han. Han smilte til meg på en måte som sa at han innerst inne bare ville legge meg ned på disken og knulle meg hardt. Så gikk han ut døra på restauranten og ble borte.

Endelig hadde jeg kommet hjem igjen og lagt meg godt på plass i senga. Plutselig tikket det inne en SMS. «Lyst på besøk?», sto det. Jeg kjente med en gang at hjertet begynte å dunke mye fortere og hardere. Det kriblet i hele kroppen! Jeg trengte ikke lang tid på å svare ja. Jeg spratt opp av senga og inn på badet. Jeg hoppa inn i dusjen og fant frem barberhøvelen.

Nybarbert, glatt og innsmurt i fuktighetskrem la jeg meg ned i senga og venta. Jeg var så spent. Jeg kunne høre noen gå inn utgangsdøra og bortover mot soverommet mitt. Jeg kjente med en gang igjen skrittene hans. Døra åpna seg, og jeg kunne såvidt se han i lyset fra gangen. Han kledde av seg og la seg ved siden av meg i senga. Endelig kjente jeg den deilige lukten av parfymen hans.

En hånd strøk meg oppover låret. Kriblingen vokste i hele kroppen, og jeg merket hvor kåt jeg ble. Hånden fortsatte bare lengre og lengre opp, helt til den traff fitta mi. Fingrene hans beveget seg rundt fitta før de plutselig forsvant inn i den våte fitta. Jeg ga fra meg et digert stønn. Det var så deilig! De beveget seg inni meg på en ubeskrivelig måte. Plutselig forsvant de ut igjen.

Han la seg over meg og lekte rundt på magen min med pikken sin. Den var så stiv! Den beveget seg mot fitta mi, men stoppet før den gikk inn. Den sirklet rundt på fitteleppene mine, og jeg beit meg i leppa av frustrasjon. Han visste nøyaktig hva han skulle gjøre for å tenne meg maksimalt. Plutselig kjente jeg pikken hans skli inn i fitta. Jeg mistet nesten pusten i det jeg kjente den deilige følelsen.

Pikken hans fylte opp fitta mi så jeg kunne kjenne hver minste del av den. Stønningen ble bare høyere og høyere. Jeg merka at jeg ikke klarte å holde orgasmen inne for lenge denne gangen, det var for følsomt. Han begynte å stønne litt svakt. Det var så deilig å høre lydene hans! Pikken hans begynte å gå inn og ut i et enda raskere tempo.

Han trakk seg ut igjen, snudde meg over på magen og tok meg i doggy. Han tok et godt tak i hoftene mine og presset meg mot han. Pikken hans glidde inn igjen og fortsatte i samme tempo. Jeg klorte meg fast i lakenet og beit meg i leppa. «Hardere!», ropte jeg. Han hørte på meg og knulla meg enda hardere. Jeg klarte ikke lengre å holde tilbake orgasmen.

En deilig følelse fylte hele kroppen min. Fitta mi strammet seg rundt pikken hans i dét orgasmen kom. Jeg kunne høre på han at han også var på vei til å komme. Han trakk seg ut igjen og ville jeg skulle suge han. Jeg var selvfølgelig ikke vanskelig å be. Jeg satte meg opp foran han og tok tak i den kraftige pikken. Jeg sirklet tunga rundt på penishodet før jeg førte den inn.

Pikken var så stor at den fylte godt opp munnen min. Jeg brukte tunga til å rotere rundt på hodet mens jeg sugde den deilige pikken. Jeg merka at han var på vei til å komme, så jeg satte opp tempoet. Plutselig kjente jeg en deilig, varm væske fylle seg opp i munnen min. Han stønnet og tok tak i håret mitt. Han la seg ned ved siden av meg. Jeg fulgte etter. Jeg skjønte med en gang at dette ikke var slutten på kvelden…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette