Cake & Cunnilingus Day

De aller fleste har nok hørt om «Biff & Blowjob» som er 14. Mars, altså en måned etter Valentine´s Day. Da skal mannfolka ha sin helt egen dag der de blir vartet opp med saftig biff og en deilig blowjob. 

Heldigvis finnes det en dag kun for oss jenter også, nemlig «Cake & Cunnilingus Day» (kake og klitoris-dagen) som er 14. April. Denne dagen har flere navn som «Muffins and Muff Diving Day», «Pudding and Pussy Licking Day» og «Candy and Clit Licking Day». Opprinnelsen for dagen er usikker, men dette har vært en markert dag i flere år. Denne dagen skal mannfolka gjøre opp for Biff & BJ-dagen. Likevel ble ikke C&C Day til på grunn av Biff & BJ-dagen, men på grunn av Valentine´s Day.

Kake og klitoris-dagen er altså dagen da mennene skal diske opp med en deilig kake til oss jentene etterfulgt av fantastisk oralsex. Hvordan man velger å gjøre denne dagen er opp til hver og enkel, men at det skal være fokus på jenta er det ingen tvil om.

Tips: Gjør denne dagen ekstra spesiell for henne ved å tenne stearinlys, og skrive et lite kort der du viser dine følelser for henne. La henne føle seg spesiell hele dagen – kanskje du til og med får noe tilbake selv?

Hvordan gi henne den perfekte oralsexen? Klikk dere inn her for å se vår heteste tips!

C&C har til og med sin helt egen nettside der de skriver blant annet:

«Her er våre lille hemmelige gutter: Vi føler oss utelatt. Nå er vi ikke imot Biff & BJ (vi har faktisk feiret det tidligere), men det er ikke rettferdig. Ikke på noen som helst måte. Og vi brys oss ikke om Valentine´s Day. Men vi støtter dere 14. Mars, og dere er med oss 14. April.»

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og