Swingers – noe for deg?

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være swingers? Hvordan du skal komme i kontakt med andre par eller single som søker det samme som deg eller dere? Det er faktisk mye mer vanlig enn det man tror!

Vi har intervjuet et par om hvordan det er å være swingers. Hvilke utfordringer møter de i hverdagen? Kan de lære noe av andres opplevelser? Uansett hva man gjør er det alltid viktig med god kommunikasjon og respekt for de andre rundt deg. Vi har også tatt en prat med de som driver Norges største swingers-vennlige dating side.

Her er deres historie:

Vi er småbarnsforeldre som har vært sammen i 13 år og gift i 10 år. Kjærligheten vår til hverandre er utrolig sterk, og den blir bare sterkere hele tiden. Vi startet som swingers for snart 6 år siden nå. Det hele startet med at hun ønsket seg trekant i hovedsak med ei jente, da dette hadde vært en fantasi siden hun var 16 år. Derfor prøvde vi å finne ei jente som kunne være med oss på dette.

Første gang for mange år siden da vi så noe på tv om swingers så skjønte vi ikke hvordan noen kunne bytte partner på den måten. Men så sitter vi her i dag og gjør akkurat det samme, og vi har ikke angret en eneste gang!

Første møte med swingersklubb

Vi bestemte oss for å reise på en swingersklubb i Oslo (som ikke eksisterer lengre i dag), og vi ante ikke hva vi gikk til. Vi var veldig nervøse og spente da vi sto utenfor og ventet på å komme inn. Vi reiste dit for å se hvordan det var, og kjenne litt på våre egne grenser. Da vi kom inn gikk det kun 5 minutter før vi syns alt var helt naturlig. Det er ikke så rart som mange tror.

Det var ikke noe som skjedde første gangen vi var der, nærmere bestemt ikke før etter ca. 3 måneder. Det var da femte gangen vi var på klubb. Vi hadde trekant med en mann første gangen, da det skulle vise seg at det ikke var like lett å finne en jente. Hun følte at hun gjorde noe galt først. Det tok litt tid før hun klarte å slippe seg helt løs.

Det var litt ubehagelig for han første gang en mann gjorde noe hun likte som han ikke har gjort før. Men slik er det bare, da får man heller ta det som læring fra andre. Det er i grunn en veldig fin måte å lære på.

Kun for lek og moro

Vi tennes av å se hverandre ha sex med andre personer. Vi kysser aldri motsatte kjønn på munnen fordi det blir for personlig. Vi deler kun kjærlighet med hverandre, og ser på en måte på de som sexleketøy. Det er jo kun for lek og moro vi gjør dette.

Heftig sex etter besøk på swingersklubb

Vi opplever ofte at det å ha sex med hverandre rett etter et treff eller klubb-besøk er ganske deilig, og vi har heftig sex. Det er noe med å komme sammen igjen, på en måte ”hjem”. Men det er spennende å reise på klubb innimellom. Vi lærer dessuten mye av andre på klubbene som vi kan teste ut hjemme også.

Vi var veldig ivrige med å reise på klubber i starten, men nå har vi roet oss litt mer. Vi reiser på klubb 5-6 ganger i året, og syns det holder for oss. Det er greit å reise innimellom for å ha det moro med andre uten å reise hver eneste helg.

Livet som swingers

Vi prøver så godt vi kan å skille hverdagslivet med swingers. Vi holder oss anonyme på grunn av jobbene vi har og barna våres. Det blir litt som to forskjellige verdener. Vi ønsker ikke at alle skal mene og tenke for mye om oss, derfor føler vi ikke for å dele det med så mange.

Det må være en litt fysisk tiltrekning for at vi skal kunne klare å ha sex med noen. Vi var ikke like nøye på det i starten, men etterhvert fant vi ut hva vi ønsker. Vi er ikke ofte uenige om hvem vi skal ha sex med, heldigvis.

Swingers – noe for deg? Bilde av bein under dyne.

Hvorfor reise på swingersklubb?

Det å være singel og reise på klubb kan hjelpe deg med å øke selvtilliten din. Man går gjerne helt nakne overalt inne på klubbene, og man viser derfor frem hele kroppen sin. Det er ingen som dømmer deg for hvordan du er, eller hvordan du ser ut. Det er så mange forskjellige kropper og fasonger, og alle er vakre på sin måte.

Det er flere og flere som ønsker å reise på klubber for å utforske. Noen kommer og ser 1-2 ganger bare for å få et lite innblikk i hva det går ut på. Hva slags opplevelse man har første gangen har veldig mye å si for eventuelle fremtidige besøk.

Fordommene om swingers

Vi har jo denne såkalte Janteloven som gjør at mange har fordommer mot akkurat dette. Fordommene kan også ha noe med oppveksten vår å gjøre siden vi er lært opp til å ikke være utro. Derfor føler vi oss på en måte litt gærne som holder på med dette, men samtidig gjør vi ikke noe galt egentlig. Mange tenker at det er utroskap og derfor kommer fordommene. Vi er oppvokst i en tid med mye skam. De unge i dag er nok mye mer åpne.

Swingers blir jo mer og mer vanlig. Det kommer stadig nye artikler om swinging, og det er med på å normalisere det. Det gikk jo et program på tv som het «Trekant», noe som ga andre innblikk i hva swinging egentlig handler om. Slikt kan få andre til å åpne øynene litt for swingersmiljøet, og flere kan bli interessert i å prøve.

 

Tips til andre som vil prøve swingers

Her er noe nyttige tips til deg som vurderer swingers:

✦ Klare regler.

Det er veldig lurt å ha klare regler og grenser, spesielt i starten. Det er viktig å kjenne sine egne grenser og vite når man skal stoppe.

✦ Ikke stopp pga. en dårlig opplevelse. 

Man kan ha dårlige opplevelser på klubb, og om det skulle være tilfelle er det viktig å ikke skylde på hverandre. Prat ordentlig om det i etterkant for å unngå problemer. Det er også lurt og ta en snakke om det for å se om dere ønsker å gi det et forsøk til.

✦ Bli medlem av en swingersdating-side

Meld deg gjerne inn i en swingerdating-side på internett før du reiser på klubb eller private treff. Da kan man snakke med andre som er i miljøet, og på den måten kan man få et lite innblikk og tips.

✦ Snakke sammen

Kommunikasjon er utrolig viktig! Det er veldig lurt å snakke sammen både før dere reiser på klubb, og etter dere har vært der. For å lykkes første gang er det viktig at dere har snakket om grenser osv. på forhånd.

✦ Ta det rolig

Ikke start rett på sak med en gang dere er på klubb. Sett dere ned og snakk med de andre der før dere gjør noe. Tenk dere godt om før dere gjør noe, ellers kan dere fort angre etterpå.

✦ Må se før man vet

Man har ulike meninger og tanker om swingers. Man må rett og slett bare se hvordan det er før man faktisk vet. De tankene dere sitter med kan være noe helt annet enn realiteten.

✦ Viktig å snakke om det etterpå

Etter man har besøkt en swingersklubb er det viktig å prate sammen om opplevelsen dere har hatt. Hver minste lille ting er viktig å snakke om, ellers blir det bare liggende i bakhodet deres og irritere. Del alle tanker og spør hverandre om alt dere kommer på.

✦ Ikke reis på swingers for å «fikse sjalusien»

Det er naturlig å være litt sjalu, spesielt når man ser partneren med en annen. Mange kan føle at man må strekke noen grenser for å kunne tilfredsstille partneren sin. Det er viktig å være åpne for noe nytt, men om det er sjalusi som er problemet i forholdet så er ikke swingers løsningen.

✦ «Kjemitreff»

Om dere ønsker å møte folk utenom klubber kan det være lurt å møte på café for å se an kjemien før dere har sex. Skype er også en veldig fin måte å bli kjent med andre.

Hva er positivt med swingers?

Det er absolutt mye positivt med swingers. Her har vi samlet noe viktige punkter:

✦ Lite drama. Selvom dette er klubber der mange forskjellige mennesker møtes så er det veldig lite drama. Det kan ha noe med at man er såpass åpne, og at man rett og slett ikke dømmer andre.

✦ Frihetsfølelse. Man kan være seg selv uten å være redd for hva andre sier om deg og kroppen din. Man kan gå rundt helt naken uten at noen bryr seg, for det er mer rart om du faktisk har på deg klær.

✦ Ingen dømmer. Som nevnt lengre opp er det ingen som dømmer deg. På slike klubber kan du komme slik du er utenat noen dømmer hvordan du er eller ser ut.

✦ Noe for alle. På slike klubber finner man noe for alle. Man er forskjellige, og man møter garantert noen som passer for akkurat dere.

✦ Møter sjeldent kjente. Mange er kanskje redd for å treffe på mennesker man kjenner når man er på klubb, men vi har aldri truffet på noen kjente. Det kan ha noe med at det hele tiden kommer nye mennesker dit.

✦ Trekker ned utroskapen. Noen kan føle et behov for å ha sex med andre selvom man har kjæreste. Har man vært sammen i mange år kan man bli litt lei, derfor kan swining være løsningen. Da kan dere reise sammen, og da er det plutselig ikke utroskap.

 

Viktig å vite om swingers

Dette er viktig å vite om swingers:

Ikke et lukket miljø. Det er ikke et miljø som er innelukket og «gjemt», noe som er viktig å vite.

✦ Alle typer mennesker. På klubbene kan man møte mange forskjellige typer mennesker, noe som er veldig bra.

✦ Lite supermodeller. Man trenger ikke å ha en veldig tynn, eller veltrent kropp for å reise på swingersklubber. Det er faktisk helt tvert imot. Det er helt vanlige mennesker som er der.

✦ Naturlig å være der. Det kan være litt rart de første minuttene man er på klubb, men det går veldig kort tid før man syns det er helt naturlig.

✦ Noe annet enn fest. Vanlige fester blir kjedelig når man får smaken på dette. Hele stemningen som er på slike klubber er så annerledes enn å sitte i en vanlig bar. Det ser ut som vanlige barer, men de som er der er så mye mer åpne og imøtekommende. Mange som har vært på swingersklubb ønsker nesten ikke å reise på vanlige fester igjen.

Vi takker så mye til paret som ønsket å stille opp til et intervju! Og dere – swingers er mer vanlig enn dere tror…

 

Lyst-Club

Vi har også tatt oss en prat med eierne om swingersdating-siden «Lyst-Club» der vi har fått svar på en del praktiske ting angående swingers, og hvordan man kan komme i kontakt med andre som driver med det samme.

Lyst-Club startet opp i mai for 3 år siden, og er den raskest voksende swingersnettsiden i Norge, snart det største. De har flest reelle profiler, altså veldig lite falske profiler. Dette er betydningsfullt for medlemmene å vite. Det er en erotisk datingside for både par og single.

De har 10 000 registrerte brukere på siden sin nå i dag, noe som er et veldig høyt antall. Det bygges opp miljøer rundt om i hele landet. Mange bruker Lyst-Club til å arrangere privatfester for swingerspar. Så lenge det ikke er noe konkurranse for Lyst-Club så kan de selvfølgelig gjøre dette. Lyst-Club er for treff, eller bare å få litt inspirasjon. Speed-date annonser legges også ut på denne nettsiden.

Lyst-Club arrangerer eventer og fester, og 4 helger i året har de arrangement på den populære swingersklubben «VIP Room» som ligger i Oslo. De arrangerer turer til Gdansk der ca. 150 nordmenn er med. De arrangerer også tur til Gran Canaria en gang i året der de leier et swingers resort. Det er faktisk lange ventelister siden det er såpass populært.

Ønsker dere å finne ut mer om swingersmiljø, eller har lyst til og besøke en klubb kan dere sjekke ut dette her:

www.lyst-club.no

www.viprom.no

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette