Våryr ved Sognsvann

Solen traff meg rett i øynene da jeg åpnet ytterdøra. Våren hadde kommet for fult, og temperaturen ute var helt fantastisk. Fuglene kvitret overalt og jeg skjønte allerede da at det kom til å bli en fantastisk dag. Jeg hadde tatt på meg den litt korte, lyserosa sommerkjolen min og et par sandaler for anledningen. «Er du klar?», hørte jeg en stemme si bak meg. Jeg snudde meg smilende og nikket. Daniel hadde tatt på seg den mørkblå favorittshortsen sin og en hvit t-skjorte.

Det brune, korte håret hans var stylet med voks. Han så utrolig kjekk ut som vanlig. Parfymen hans traff nesa mi, og jeg kjente en pirrende følelse i fitta. Vi låste døra bak oss og gikk bortover grusveien. Daniel tok tak i hånda mi og smilte til meg. Han sluttet aldri å gi meg den nyforelskede følelsen selv om vi hadde vært sammen snart tre år allerede. Det var ikke bare ute sommerfuglene fløy rundt nå, det kjentes ut som om det var tusenvis i magen min også.

Vi møtte på flere turgåere da vi kom opp til Sognsvann, noe som ikke var overraskende med tanke på det nydelige været. Trærne var grønne og flotte overalt, og blomstene hadde sprettet ut flere steder. Jeg merket tydelig at alt snakket om «våryrhet» stemte skremmende godt. Daniel slapp hånda mi og tok et godt grep i ene rumpeballen min. En kriblende følelse fylte seg opp inne i kroppen min. Ekstra kribling var det i fitta. Han så på meg med kåte øyne.

Jeg kunne med en gang skjønne hva han hadde i tankene, og det gjorde meg bare enda kåtere. Jeg tittet ned på shortsen hans og så en kul skjule seg under. Flere mennesker møtte oss på den hyggelige stien. På ene siden var det skog, mens på den andre siden var det et nydelig vann. Det eneste jeg tenkte på det tidspunktet var å dra Daniel med meg inn i en busk og knulle ham hardt. Jeg visste han ønsket nøyaktig det samme da han sakte beveget hånda si oppunder kjolen min.

Før jeg visste ordet av det dro han meg ut av stien og bort gjennom noen busker og trær. Jeg skvatt litt, men kunne ikke la være å fnise. Jeg tittet raskt tilbake for å se om noen hadde sett oss. Jeg kunne skimte et annet par langt borte, men ingen var rett i nærheten av oss. Sjansen for at noen skulle se oss var likevel stor siden skogen ikke var så tett der vi var. Daniel førte meg bort til et tre litt vekk fra stien. Han dyttet meg forsiktig inntil det tykke treet, og presset seg mot meg så jeg kunne kjenne den stive pikken mot fitta mi.

Jeg lukket øynene og lente hodet mot treet. Hånda hans gikk sakte oppover låret mitt og videre oppunder kjolen. Det kilte på en deilig måte. Han begynte å nærme seg den våte fitta mi i dét vi hørte stemmer. Jeg lente meg til siden for å ta en titt. Paret vi hadde sett lengre borte hadde allerede kommet seg dit vi gikk ut av stien. Vi kunne se de gjennom buskene, men vi var usikre på om de kunne se oss. Daniel tok tak i hodet mitt og kysset meg intenst med de deilige leppene sine.

Den andre hånda hans hadde nådd fitta mi som han hadde fri tilgang til siden jeg med vilje hadde droppet trusa den dagen. Fingrene begynte å bevege seg rundt kjønnsleppene. Jeg kunne nærmest kjenne det pumpe nede der, så kåt var jeg. Jeg lukket øynene igjen og bet meg i leppa. Jeg kunne ikke huske sist jeg var så kåt! Fingrene hans lekte seg bortover til klitten og begynte å massere den forsiktig. Så følsom hadde jeg ikke vært der nede på lenge.

Det at vi var midt i naturen og at alle kunne se oss om de kom forbi gjorde det ikke mindre spennende akkurat. Bare tanken på det pirret meg mer enn jeg kunne ha forestilt meg! Han bøyde seg raskt ned og smatt hodet oppunder kjolen min. Tunga hans traff klitten min samtidig som han puttet to fingre inn i fitta. Det var så deilig! Fingrene presset seg oppover og traff de rette punktene. Jeg hadde store problemer med å holde stønningen tilbake. Beina mine begynte å skjelve, og jeg klarte nesten ikke å stå oppreist.

Jeg grep fast i treet med begge hendene. Tunga hans beveget seg rundt på klitten min på en intens måte som gjorde meg ekstremt følsom. Han økte tempoet og jeg holdt på å komme der og da. Jeg ble nødt til å trekke meg litt unna siden jeg ikke ville komme riktig enda. Han løftet hodet opp fra kjolen igjen og så meg i øynene mens han smilte lurt. Jeg dro ned shortsen hans, bokseren fulgte også med. Den stive pikken hans vippet ut og pekte mot meg.

Han snudde meg rundt og bøyde meg ned, samtidig som han dro opp kjolen så den nakne rumpa mi spratt rett opp i været. Han tok tak i hoftene mine og smatt den digre pikken sin inn i den våte fitta mi. Jeg ga fra meg et digert stønn som sikkert kunne høres på lang avstand. Det var så godt! Han førte pikken sakte inn og ut i starten før han kjørte på full guffe. Han fylte opp den litt trange fitta mi, og jeg kunne kjenne hver eneste del av den saftige staken hans inni meg.

Jeg kunne se noen mennesker mellom buskene et stykke unna mens jeg kjente pikken hans gå ut og inn. Det var så spennende! Jeg hadde aldri noen gang gjort noe slikt. Jeg holdt meg fast rundt trestammen for å ikke falle. Han tok meg så kraftig at jeg nesten ikke klarte å holde meg fast. Den ene hånda hans beveget seg opp til klitten min og begynte å massere den. Jeg knakk nesten sammen der jeg sto. «Jeg kommer snart!», ropte jeg litt svakt. Han stoppet ikke opp. Jeg bet meg i leppa og stønnet.

Jeg kjente orgasmen var på vei. En deilig, varmende følelse fylte hele kroppen min. Han stoppet ikke å massere klitten min. Jeg kjente orgasmen bygge seg opp enda kraftigere, den stoppet aldri opp! Pikken hans gikk inn og ut, og vi kunne begge høre de våte lydene fra fitta mi. Orgasmen roet seg endelig ned og han trakk seg forsiktig ut igjen. Jeg snudde meg rundt og satte meg på kne foran han. Jeg tok tak i den stive pikken hans og puttet den i munnen min. Tungen min beveget seg rundt på den mens jeg forsiktig førte den inn og ut.

Den ene hånden min masserte ballene hans med et lett trykk, mens den andre gikk opp og ned på pikken. Han begynte å stønne. Jeg kunne merke han kom snart og satte opp tempoet. Han tok tak i hodet mitt og presset det forsiktig mot kroppen sin så pikken hans gikk enda lengre inn i munnen min. «Fortere», sa han i dét han var på vei til å komme. Jeg økte tempoet og presset samtidig tunga mot penishodet. Han tok et fast grep i håret mitt, og en varm væske fylte munnen min. Jeg fortsette litt til før jeg forsiktig dro den ut igjen. Jeg reiste meg opp og kysset han på kinnet. «Det er fortsatt et stykke igjen å gå før vi er hjemme igjen…», sa jeg og blunket til ham.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,