Verdens bokdag – Les deg til bedre sex!

I dag 23. april markeres Verdens Bokdag (også kalt Verdens bok- og opphavsrettsdag). Denne dagen har helt siden 1995 hatt et formål om å øke interessen for bøker spesielt blant de yngre. Dagen blir feiret for å ære bøker og forfattere verden over. Markeringen ble vedtatt av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap, kultur og kommunikasjon (UNESCO). Norge startet markeringen i 1997, altså to år etter.

 

Hvorfor akkurat 23. april?

På denne dagen i 1616 døde både Cervantes, Inca Garcilaso og Shakespeare. Det var i tillegg kjente forfattere som Vladimir Nabokov som ble født på denne dagen. Det var derfor feiringen falt på akkurat 23. april, altså ingen tilfeldighet. Dagen baserer seg på en gammel tradisjon fra Barcelona. Hvert år på samme dag settes byen i bokens tegn.

 

Slik får du den heteste feiringen!

Formålet med denne dagen er å sette av tid til å lese en god bok. Du kan selvfølgelig kjøpe deg en bok på en bokhandel, eller låne fra bibliotek, men vi har et mer spennende tips til deg! Vi ønsker å gjøre denne dagen så interessant og lærerik som mulig for deg, og hva er vel bedre enn å lese om sex?

Vi har plukket ut noen fantastiske bøker der du kan lese deg til bedre sex. Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre for å tilfredsstille en partner, eller hvordan man skal få parforholdet til å vare. Med disse bøkene kan du lære mer enn du tror!

 

Sex gode grunner

I denne boka lærer du om konkrete seksuelle teknikker som gir kvinner orgasmer på 10 forskjellige måter. Hvordan kvinner som aldri før har fått orgasme kan øke sannsynligheten for å få sin første orgasme. Hvordan man kan få sexlysten tilbake igjen og forebygge lav sexlyst i langvarige forhold. Forspillteknikkene og forspillhemmelighetene som skiller en glimrende elsker fra en god elsker. Hvordan menn kan bli multiorgasmiske – uten å miste ereksjonen mellom hver orgasme.

Her er noen utdrag fra boka:
– Les et utdrag fra kapittelet om ereksjonsproblemer fra Sex Gode Grunner hos NyeVibber!
– Les et utdrag fra kapittelet om fokus på følelser fra Sex Gode Grunner hos NyeVibber!

 

Sex fra Ah til Åh …

Sex fra Ah til Åh … er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra Cecilie Kjensli. Boka gir svar på spørsmålene du lurer mest på: Hvordan få orgasme under samleie, eller i det hele tatt? Hvilke stillinger funker best? Hvordan gir jeg partneren uforglemmelig munnsex? Hvilke sexleketøy er deilige, og hvordan kan jeg introdusere dette i forholdet? Og hva i huleste gjør jeg når sexpartneren gjennom de siste 20 årene skal byttes ut med en ny?

 

Kamasutra for kvinnen

Denne unike boken ser på Kamasutra med nye øyne. Her får den moderne kvinne informasjon og tips om teknikker som gir henne bra sex. Hvor mye vet du egentlig om Kamasutra? Kamasutra er en veiledning. Denne boken tar for seg kjernen i Kamasutra og tilpasser den til dagens kvinner, slik at vi får hjelp til å gi og motta mer intens nytelse enn noen gang tidligere. Alle de seksuelle stillingene er beskrevet med tanke på kvinners nytelse. Finurlige bevegelser og ørsmå endringer i stillingen kan utgjøre en stor forskjell. Det krever litt mot og mye praksis å lære å slippe seg løs og utfordre grensene sine. Smak litt på noen nye ideer. Lek deg.

 

Vi ønsker dere alle en kjempefin dag, og at dere tar dere tid til å lese litt; Det kan nemlig lønne seg ♥

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og