Studentrabatt på alle leketøy!

Er du en av de studentene som alltid har dårlig råd, og kan derfor ikke bruke så mye penger på noe du gjerne skulle hatt? Ikke fortvil – vi har nemlig 20% på ALLE leketøy i nettbutikken for studenter!

Nytelse.no har inngått et samarbeid med Studentkortet.no. Derfor har vi mulighet til å gi studenter der ute 20% på alle våre varer. Dette kan komme godt til nytte for litt fattige studenter rundt om i landet ♥

Hva er Studentkortet.no?

Studentkortet er en nettside for rask, enkel og ikke minst gratis sparing for elever, lærlinger og studenter over hele landet. En liten studentbedrift på NHH startet opp det hele i 2006. I dag har de over 120 000 medlemmer og tallet stiger hele tiden. Du må være over 18 år for å være medlem. Dette gjelder kun for elever, studenter eller lærlinger. Medlemskapet er helt gratis, og det har ikke noe betydning hvilken studieretning du går.
Husk: Det blir enklere å få bedre rabatter jo flere man er.

Slik fungerer det

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg inn på Studentkortet.no. Der vil du få rabattkode som du kan bruke hos oss. Du kan ikke kombinere dette med andre rabatter som allerede er på varene. Tilbudet er gyldig ut 2018.

Aldri kjøpt et leketøy før?

Om du er helt ny innenfor leketøy kan det være greit å ha med seg noen tips slik at du kan få en god opplevelse. Dette burde du tenke på når du kjøper ditt aller første leketøy:

Redd for lyder?
Det kan være upraktisk å ha et leketøy med høye lyder om du bor i et kollektiv, eller hjemme hos foreldrene dine. Derfor burde du velge et leketøy som er stillegående. For guttene er det ganske enkelt å finne et leketøy som ikke lager noe som helst lyd, som for eksempel en fleshlight eller vagina som da er uten vibrasjon. For jentene kan det være en litt større utfordring å finne et leketøy som ikke lager noe særlig, om man ser bort fra dildoer som ikke har en motor. Er du jente og ønsker deg en nærmest lydløs og ikke minst god vibrator anbefaler vi We-Vibe Touch. Den er dessuten vanntett og kan brukes i dusj og badekar.

Ønsker du et billig, men bra leketøy?
Prisen på leketøy varierer fra veldig billig til en god del dyrere. Vi anbefaler deg ikke å kjøpe det billigste leketøyet den første gangen, dette har med kvalitet å gjøre. Legg heller litt mer penger i ditt første leketøy for at opplevelsen skal bli mye bedre.

  • For jenter: Du har sikkert hørt om den populære vibratoren Womanizer. Vi har nå fått inn en helt ny versjon som er både billigere og mindre i størrelse, altså Womanizer Starlet. Det fine med denne vibratoren er at den har en like kraftig motor som andre womanizere – her har altså ikke størrelsen noe å si! Vi kan også anbefale Mr. Rabbit som er den mest solgte vibratoren med både stimulering av klitoris og skjeden samtidig. Men om du ønsker deg en vibrator som er nærmest lydløs anbefaler vi We-Vibe Touch som beskrevet lengre opp.
  • For gutter: Til deg kan vi anbefale vår bestselger Fleshlight STU som består av en hylse med realistisk og myk kjerne. Den er rimelig i pris og har en veldig god kvalitet – det er ikke uten grunn at den er så populær! Et annet rimelig og bra leketøy er Tenga Air-Tech som kan anbefales til deg som aldri har testet et leketøy før.

Til alle sammen: Et godt glidemiddel er absolutt å anbefale når du skal bruke et leketøy. Følelsen vil bli mye bedre og hele opplevelsen vil bli noe helt annet enn om du lar være å bruke. Et rensemiddel til leketøyet er veldig lurt å bruke når du er ferdig. Det er med tanke på alle bakterier som kan samle seg opp på leketøyet.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og