SLT – Selvsmørende leketøy!

Hvor fint hadde det ikke vært om leketøyene smurte seg selv uten at du hadde trengt å påføre glidemiddel? Vel, nå kan du faktisk det!

SLT er en helt ny og spennende serie vi har fått inn i nettbutikken vår. Leketøyene er helt unike på den måten at de faktisk smører seg selv uten at du trenger ekstra glidemiddel, i hvert fall de første 30 gangene du bruker produktet. Det eneste du trenger å gjøre er å tilføre litt fukt som vann eller spytt. Du kan rett og slett gi hun oralsex og kjenne hun bli våt og deilig, eller gi han en blowjob og kjenne hvor glatt og god han blir. Mer realistisk enn dette blir det faktisk ikke!

Ønsker du deg en realistisk dildo som alltid er deilig og glatt? Da er SLT perfekt for deg siden den smører seg selv! Dildoen har markert penishode, blodårer og pung som gjør at den føles ut som en ekte penis. Det fine med denne dildoen er at den smører seg selv! Det eneste du trenger å gjøre er å påføre litt vann, eller slikke på den for å sette i gang glidemiddelet som er innebygd. Du kan bruke den hvor som helst, til og med i dusjen – den har nemlig en sugekopp som gjør at du kan feste den der du måtte ønske.

 

 

Denne myke og naturtro vaginaen er klar når du er klar! Du trenger bare å slikke henne eller påføre litt vann så blir hun glatt og deilig – hun er nemlig selvsmørende og klar når som helst, selv uten glidemiddel! Ønsker du trangere vagina kan du stramme hånda enda hardere slik at du får hun akkurat som du ønsker. Det kan umulig bli bedre enn dette!

 


Denne trange, deilige vaginaen er svært realistisk – og det beste av alt er at hun er klar med én gang! Du trenger bare å slikke henne litt først eller påføre litt vann, så blir hun glatt som bare det. Den myke og gode innsiden vil få deg til å glemme at det ikke er en ekte kvinne, så naturtro er den faktisk.

 


Denne kvinnen kan du bruke hvordan du vil og hvor du vil – hun har nemlig to hull! Her kan du velge mellom en deilig, trang og naturtro vagina som er svært realistisk, eller om du heller vil ha en enda trangere anal åpning for enda mer intens stimulering. Det fantastiske med denne dama er at hun både ser og kjennes veldig realistisk ut. Hun har flotte former og deilig, myke pupper som venter på å bli massert av deg!


Klikk dere inn her for å se serien

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du