En kjærlighetstur til Paris

Høyt oppe i lufta kunne vi se alle de fine landene vi passerte. Vi var begge veldig spente siden dette var vår aller første utenlandsreise sammen på over femten år. Etter en stressende periode med mye jobbing fra begge sin side, valgte vi å rømme til Paris i noen dager. Anders ga meg denne turen som en liten «vårgave» siden han visste hvor mye jeg ønsket å reise til «kjærlighetens by».

Utenfor skinte sola og vi kjente varmen fra den gjennom de små vinduene i flyet. Anders la hånda si på låret mitt og smilte til meg, da kjente jeg en varm følelse fylle hele kroppen. Det var en stund siden sist vi hadde hatt sex, noe jeg begynte å merke veldig godt. Hånden fortsatte oppover låret innenfor den hvite kjolen min, og kriblingen i fitta ble bare mer og mer intens. Til slutt måtte jeg forsiktig skyve hånda hans bort.

Jeg så rundt meg for å se om noen hadde lagt merke til oss, men det så ikke ut til at noen hadde tenkt noe over det. Nå jeg kjente fitta mi bli våtere og våtere hele tiden, det føltes nesten ut som om den skulle sprenge! Jeg tittet på Anders som så ut av vinduet, og jeg kunne skimte en kul i buksa hans, noe som ikke gjorde situasjonen lettere.

Vi merket nå at flyet begynte å gå nedover, endelig skulle vi lande i verdens mest romantiske by! Sommerfuglene fløy rundt som gale i magen min, jeg var nervøs og spent på samme tid. Nå kunne vi kunne se Eiffeltårnet under oss, og alle de fine bygningene og parkene i samme område. Jeg skumpet borti Anders og pekte ivrig mot Eiffeltårnet. Han kunne se hvor lykkelig jeg var, akkurat som en liten unge som hadde fått den aller største pakka på julaften.

Endelig ute av flyplassen fant vi en ledig taxi, vi satte oss inn og ba sjåføren kjøre oss til hotellet vårt. Vi satte oss begge i baksetet så vi kunne holde hender. Plutselig tok Anders tak i hodet mitt og kysset meg med de saftige leppene sine. Han hadde ikke kysset meg slik på evigheter, så det var tydelig at han også hadde blitt påvirket av de romantiske omgivelsene.

Jeg la den ene hånda mi på låret hans og strøk oppover, jeg stoppet ikke før jeg traff kulen i buksa hans. Jeg klarte ikke å la være, jeg måtte kjenne ordentlig godt på den. Jeg kikket raskt opp i speilet i frontruta og så taxisjåføren smile til oss. «Welcome to the city of love!», sa han og lo litt for seg selv. Vi så på hverandre og lo litt forsiktig vi også.

Vi kunne se hotellet foran oss nå, det store, flotte hotellet var akkurat slik som på bildene. Jeg ble overlykkelig og ville bare komme meg ut av taxien og løpe bort til den fine, høye og hvite bygningen. Det var nydelige utskjæringer overalt, det kunne ikke blitt finere! Taxien stoppet utenfor og sjåføren gikk rundt og åpnet døra for oss. Vi takket så mye, tok med oss tingene våre og gikk mot inngangen.

Innsjekkingen gikk heldigvis fort, vi løp nærmest bort til heisen for å komme oss til hotellrommet. Alt var så lyst og fint, gulvet var av skinnende marmor, akkurat slik jeg hadde sett det for meg. Jeg hadde aldri vært i en så flott bygning noen gang. Det var likevel ikke bygningen som hadde størst fokus i hodet mitt der vi gikk inn i heisen.

Heisen gikk opp og vi fant raskt gangen til rommet vårt. Den kraftige pumpingen i fitta gjorde at jeg nesten ikke klarte å gå. Vi åpnet døra inn til hotellrommet, satte fra oss koffertene, og jeg ble stående målløs da jeg så den flotte utsikten. Vi var nesten i den øverste etasjen og hadde en fantastisk utsikt over hele byen, vi kunne til og med se Eiffeltårnet!

Anders dyttet meg forsiktig ned i senga og la seg over meg. Han dro kjolen min raskt over hodet mitt, det tok ikke lang tid før både trusa og BHen også lå på gulvet. Anders kysset meg nedover brystet, over puppene og videre ned til magen. Kriblingen vokste kraftig inni meg, spesielt i fitta. Plutselig traff tunga klitten og jeg spente alle muskler, det var så følsomt og deilig.

Tunga hans roterte rundt klitten min i et deilig tempo og med et forsiktig trykk. Jeg stønnet og beit meg i leppa, tunga hans var så saftig og god! Den våte fitta mi lagde lyder som gjorde Anders så gira at han ikke klarte å vente med å putte pikken inn i meg. Han kysset meg på halsen samtidig som jeg kjente den deilige pikken hans gli sakte inn i meg.

Jeg klarte ikke holde tilbake en eneste lyd der jeg lå og vred meg, Anders kjørte på fortere og fortere. Jeg var så kåt! Kåtere enn noen gang før! Han fylte meg opp så jeg kunne kjenne hele den stive og gode pikken hans dypt inni meg, jeg klorte meg fast i lakenet da jeg kjente orgasmen var på vei. Anders merket at jeg nærmet meg og satte opp tempoet enda mer.

Den kraftige orgasmen fylte meg opp innvendig, jeg stønnet høyere enn noen gang før og Anders hadde store problemer med å holde tilbake sin eksplosjon. Jeg ba ham legge seg ned på ryggen så jeg kunne ri ham når han kom, det hadde han absolutt ingenting imot. Jeg satte meg på pikken hans og kjente den komme lenger og lenger inn i meg. Jeg var ekstra følsom der nede etter å ha kommet selv, men jeg kunne ikke få nok!

Jeg kjørte i gang i det samme tempoet som Anders, og jeg kunne se han elsket at jeg satt oppå ham med puppene dansende rundt mens jeg knullet ham hardt. Han tok tak i hoftene mine og hjalp til litt ekstra i det han kom. Jeg kjente den varme sæden hans fylle meg opp, før jeg visste ordet av det kjente jeg min egen orgasme bygge seg opp igjen!

Orgasme nummer to var enda kraftigere enn den forrige – jeg kan ikke en gang beskrive hvor deilig det var! Anders så litt forbauset på meg, jeg smilte og kysset ham på kinnet. Jeg la meg ned, utslått av de kraftige orgasmene, snudde hodet mot Anders og hvisket: «Det er fortsatt mange dager igjen til vi skal hjem…»

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du