Tidlig utløsning? Her er våre tips!

Det er mange menn som sliter med for tidlig utløsning, det vil si at mannen får en orgasme kun kort tid etter at samleiet har startet. Det finnes heldigvis metoder som kan hjelpe mot akkurat dette! Det enkleste er faktisk å ha mer sex med deg selv!

Over 20 prosent av alle menn sliter med for tidlig utløsning i perioder i livet. Det kan diskuteres hva som menes med for tidlig. Men at han kommer fortere enn ønsket, kan være et stort problem for mange. Sexlivet påvirkes av slike problemer, og for mannen kan dette være veldig sårt. Det er flest yngre som sliter med dette, men det kan likevel forekomme i alle aldersgrupper.

For tidlig utløsning kan deles inn i to forskjellige typer; primær og sekundær for tidlig utløsning. Primær vil si at man alltid har hatt dette problemet, og at man ikke har kunnet holdt igjen fra første utløsning. Sekundær betyr at man egentlig har en vanlig funksjon, men at man plutselig har blitt plaget med for tidlig utløsning.

Dette kan du prøve for å hindre tidlig utløsning:

Start/stopp-metoden

Dette kan også kalles «klemmeteknikken» og er en svært effektiv metode for å holde lengre i senga. På denne måten kan du lære å få bedre kontroll på orgasmen din. Slik er teknikken:

  • Start med å onanere helt til du holder på å få en orgasme, deretter stopper du opp og klemmer med et passe trykk på undersiden av penishodet med fingrene. Klem i 10 sekunder for å stoppe orgasmen.
  • Etter du har stoppet orgasmen og ventet i 30 sekunder kan du fortsette å onanere igjen. Stopp og klem på undersiden av penishodet rett før du får orgasme. Denne prosessen kan du gjenta 6-7 ganger, gjerne flere ganger, før du lar orgasmen komme.
  • Denne prosessen burde gjentas helst hver dag. Du kan velge å gjøre dette alene, eller la din partner gjøre det på deg. Mange syns det kan være spennende å la partneren få lov til å være med på det.

Vær lite aktiv i senga (la partneren ta kontrollen!):

Når du føler du mestrer start/stopp-teknikken kan du få med deg partneren din og videreutvikle denne teknikken:

  • Legg deg på ryggen og få partneren din til å sette seg oppå deg. La henne bevege seg opp og ned på penisen din uten at du gjør noe som helst, du skal være helt rolig.
  • Når du kjenner du er på vei til å komme ber du henne stoppe opp slik at du kan trekke deg ut igjen. Bruk samme teknikken som når du onanerer, her kan du få henne til å klemme rundt penishodet for deg i 10 sekunder.
  • Etter 30-60 sekunder setter hun seg oppå penisen din igjen og gjør akkurat den samme teknikken 5-6 ganger før du lar orgasmen komme.

Onanere før samleie

Det er flere menn som synes det hjelper å onanere én til to timer før de skal ha et samleie. Dette gjør at man får «tømt seg» seg, og kan redusere følsomheten på penis og trangen til å få en orgasme.

Bruk sexleketøy

I stedet for å bruke hånda kan du heller bruke et sexleketøy. Bruk samme teknikken som vanlig; Når du merker du kommer stopper du opp og klemmer under penishodet i 10 sekunder,  gjør det samme 5-6 ganger. Prøv med disse leketøyene:

  • Herrevibrator: Visste dere at det finnes vibrator for menn også? Noe som er veldig fint med det er at man ikke en gang trenger å ha en kraftig ereksjon for å oppnå en orgasme! Det passer like godt for dere som sliter med å få den opp.
  • Fleshlight/Vagina: Om du vil ha en mer realistisk opplevelse kan du for eksempel prøve ut disse. De kjennes svært realistisk ut – perfekt for utholdenhetstrening!

Promax fra Nytelse.no

Noe annet du kan prøve for å unngå for tidlig utløsning er Promax. Det er en 100% urtebasert middel som smøres på penishodet rett før du har sex. Et par dråper hjelper til med å forhindre tidlig utløsning og varer i opptil 3 – 4 timer. Ønsker du å holde ut lengre i senga, gjerne timesvis, så er Promax vår anbefaling!

Tips: gjør tidlig utløsning til noe positivt!

Sexen trenger ikke være ferdig når han får en orgasme, heller tvert i mot. Selv om han er ferdig betyr ikke det at man skal legge seg til å sove med en gang. Det er mye han kan gjøre for å tilfredsstille henne. Å gi henne deilig oralsex, eller bruke sexleketøy sammen, er den perfekte måten å vise at han bryr seg om hennes tilfredsstillelse også. Prøv dere frem med ulike teknikker og se hva som fungerer best. Bruk en klitorisvibrator og fingre eller en G-punktsvibrator for å stimulere G-punktet, det vil være svært deilig for henne.

Ta til dere disse rådene – før dere vet ordet av det kommer sexlivet deres til å forandres totalt ♥

Kilder: nrk.no, kk.no

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,