Onani ABC Sex fra Ah til Åh… av Cecilie Kjensli

Onani… Bare det at vi damer ikke har et passende hverdagslig ord for egenpleie sier jo sitt om sjenansen mange føler over den mest tilfredsstillende sexen en jente faktisk kan ha. Den enkleste måten å få orgasme på er nå en gang på egen hånd. En liten egotripp i ny og ne er dessuten bare bra for oss, enten vi er single eller i faste forhold.

Under finner du et utdrag fra kapittelet om Onani i boken Sex fra Ah til Åh… fra Cecilie Kjensli. Boken inneholder 14 spennende kapitler om alt innen sex og samliv, fra hverdagssexen til erotiske fantasier og ja, onani.

Jeg hadde aldri snakket med en venninne om onani før

Men tilbake fra spørsmålet fra den nye venninna. Jeg hadde aldri snakket om onani-teknikker med en venninne før, men siden hun var så åpen og spurte, måtte jeg selvfølgelig svare. Det som funker for meg, fungerer ikke nødvendigvis for andre, men kvinnekroppene er jo skrudd sammen på omtrent den samme måten.

Venninna mi kom løpende imot meg neste gang vi møttes. Hun strålte. Rådene hadde virka, og i samspill med dusjhodet på badet som er en klassiker du kanskje kjenner til selv, hadde oppskriften vært en stor suksess.

DIY (do it yourself) er veldig trendy for tida

og absolutt noe du bør ta med deg til sengs. Her er oppskriftene til en kveld du sent vil glemme!

Aperitiff – ikke stress

Det er først og fremst viktig å kose seg på reisen, og ikke stresse for å komme i mål. Har du lyst uten å komme ordentlig i stemning, kan du lese en erotisk novelle eller finne frem noen frekke tanker, en pornosnutt på nettet eller noe annet som gir deg tenning.

Forrett – vekk klitoris

En god måte å vekke klitoris på, er å nappe litt varsomt i hudfolden som ligger over denne perlen som en myk og beskyttende hette. Ta forsiktig tak i hetten med tommel og pekefinger, eller pekefinger og langfinger, og bruk fingrene som en klype for å få tak i huden. Løft klitorishetten opp fra klitorishodet, og rull den ømt mellom fingrene. Dra litt forsiktig i den, napp opp, opp, opp, som om du trekker en tepose nesten opp av koppen, eller dirr svakt med fingrene som om du skjelver på hånden.

Hovedrett i onani

Nå begynner det å krible i magen og dunke mellom bena. Legg håndflaten på venusberget, og legg fingrene over klitoris. Bruk pekefinger, langfinger og ringfinger, og hold disse samlet. En finger kan bli for intenst, men med flere fingre fordeler du trykket bedre, og det er mye deiligere. Fingrene bør ligge over klitorishetten, og ikke rett på det lille, supersensitive hodet. Beveg fingrene i små sirkler, og varier trykket så det ikke blir monotont. Finn en jevn og deilig rytme, og klem til med rumpa og underlivet. Knip og slipp opp. Knip og slipp opp. Knip som om du står i fare for å tisse på deg, klem sammen rumpeballene og ikke selve rumpehullet. Det som kjennes godt gjør du mer av.

Dessert

Nå er det ingen vei tilbake, og du holder kanskje pusten før kroppen eksploderer og de gode følelsene sprer seg ut i kroppen. Så «fader» det ut, og du kjenner deg fullstendig avslappet og vektløs. Men vent nå litt. Er det ingen vei tilbake? Jo da, selvsagt er det det! Etter hvert som du har tatt orgasmereisen noen ganger, og du har blitt mer erfaren, vil du ved å kontrollere pusten din, rett og slett kunne bruke pusten som en orgasmebooster og komme igjen og igjen. I stedet for å holde pusten rett før orgasmeøyeblikket, noe som er helt vanlig både for menn og kvinner, kan du øve deg til å puste sakte og rytmisk for å holde orgasmen tilbake, eller for å forlenge den. Det er jo nytelsen som er poenget med dette erotiske måltidet.

11 veier til paradis

Det finnes selvsagt ikke bare én vei til orgasmen. Sex fra Ah til Åh… viser deg elleve! Kanskje ikke alle passer for deg, men du kan jo ha det morsomt mens du prøver deg fram?

Her er nummer 10 – Cecilie Spesial

De fleste teknikkene lar seg kombinere, og når du har fått snøring på hva som er godt for deg kan du kombinere klitoris- og vaginalstimuli. Et triks er å starte med å varme opp klitoris utvendig med en vibrator som også brukes innvendig. Når du kjenner at orgasmen er på vei, stopper du opp og fører vibratoren eller dildoen inn i vagina, men ikke helt i bunn. Knip rundt og la den gå ut og inn i det tempoet du foretrekker. Hvis opphisselsen roer seg, noe den lett kan gjøre når klitoristuppen ikke får sitt, tar du den ut igjen og fortsetter å massere klitoris til det er like før orgasmen er der igjen. Da putter du leketøyet inn igjen.

Poenget er altså å bevege seg fram og tilbake mellom klitoris utvendig og G-punktet inne i vagina. Du blir liggende på en deilig bølge og orgasmefeelingen blir forlenget. Til slutt er du så opphisset at du kan komme kun ved å knipe rundt leketøyet inne i vagina. Du kan også risikere at du rir bølgen så lenge at orgasmen «fader» ut av seg selv, mens andre ganger ender den i et større smell.

I «Sex fra Ah til Åh…» finner du også teknikker for G-punkt-nytelse, sprutorgasmer og mye mer. Kapittelet fortsett med en spennende guide for hvordan du onanerer en mann – noe de fleste menn er eksperter på, men det de ikke tenker over at kvinner ikke har så mye erfaring. Kjøp den spennende boken Sex fra Ah til Åh… fra Cecilie Kjensli hos Nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og