Vil du ha mer sex? Her er løsningen!

Hvordan får jeg min partner til å ville ha mer sex? Det spørsmålet er du ikke alene om å ha, og vi har løsningen!

Sexolog Maria K. Ebbestad har besøk av produktekspert i Nytelse.no, Tonje Olsen og sammen snakker det om det produktet som hvert å piffer opp sexlivet i tusenvis av hjem, nemlig julekalender fylt med sexleketøy. I denne episoden avslører de hva som er inni julekalenderen, og forteller deg hvorfor dette er din beste investering i forholdet denne høsten!

KJØP JULEKALENDER TIL 1990,- HER!

Kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold og god sex. Ofte er vi ikke flinke nok til å fortelle det vi faktisk tenker og føler noe som går utover både samlivet og sexlivet. Bestem dere for å bli enda bedre på kommunikasjon denne høsten. Start med å sette av tid til å kartlegg hveandres kjærlighetsspråk. Hva trenger du i hverdagen? Er det nærhet, hjelp, anerkjennende ord eller kanskje liker du gaver? I så fall anbefaler vi julekalenderen fra Nytelse.no. Den har alt du trenger for å piffe opp sexlivet! Les om alle kjærlighetsspråkene her.

Hvorfor kjøpe julekalender med sexleketøy?

1. Du får mer deilig sex

Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne.

2. Mindre stress med orgasme

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmen frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille.

3. Man blir flinkere til å kommunisere

Par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

4. Mye sexleketøy for en billig penge

I en julekalender får du alt du trenger for et spennende sexliv i en og samme pakke. Ikke nok med at det gjemmer seg en Womanizer i kalenderen, du får også med vår absolutt beste massasjestav på kjøpet, og massasjestav er faktisk det produkter flest nordmenn ønsker seg! Men andre ord, en julekalender er den beste invisteringen du kan gjøre i forholdet denne høsten!

 

Erotisk Julekalender 2023: Sniktitt med Tonje og Maria from Nytelse.no on Vimeo.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,