Freaky Friday – Sexleketøy for par!

Det finnes ulike former for sexleketøy for par, men felles for alle er at de vil gi deg og dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse.

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Hvis dere skal gjøre kun en investering av sexleketøy i år bør det være årets erotisk julekalender fra Nytelse.no. Dette er en kalender jeg virkelig anbefaler til deg som vil ha en frekkere førjulstid enn før, deg som er leken, og deg som liker orgasmer, og hvem gjør ikke det, smiler Ebbestad.

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,