Sex-ekspert: – Årets beste erotiske julekalender her!

For åttende året på rad selges den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no som varmt hvetebrød lenge før jul. Kalenderen har vært utsolgt 7 år på rad, så her må man være rask om man vil sikre seg en deilig førjulstid.

 

Kjøp årets adventskalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 7590,-)

Sexolog og Sex-ekspert: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

 

– Alle lekne par bør ha en erotisk julekalender, mener sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste julekalender.

– Årets råeste julekalender, er fra de største i bransjen – nasjonalt og internasjonalt – vi har samlet sine eksperter for å gi deg adventstidens mest pirrende opplevelser – resultatet er en frekkere kalender enn noensinne, forklarer Ebbestad

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet. Ikke nok med at kalenderen er helt fantastisk i seg selv, men de som bestiller i september får også med en av våre aller beste massasestaver på kjøpet.

– Vi vet at veldig mange kunder gleder seg så mye at de åpner alle lukene lenge før jul og derfor har vi i år valgt å legge ved vår beste massasjestav til de som handler tidlig, og vil man likevel åpne kalenderen før desember har jeg full forståelse for det, for det er jo fristene med et ekstra lekent sexliv allerede nå, smiler Ebbestad.

 

Kjøp årets adventskalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 7590,-)

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Kjøp årets adventskalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 7590,-)

 

Kjøp årets adventskalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 7590,-)

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,