Datoen i dag er verdens deiligste sexstilling!

I dag er det 6/9, og vi kan ikke annet enn å tenke på vår favorittstilling 69.

 

For selv om man kanskje ikke gjør den så ofte, er dagen i dag en fin anledning til å gjennomføre stillingen som er meget intim, avslører alt, og er vannvittig deilig om man klarer å slappe godt av. Vi har også en liten anbefaling til deg som vil ha 69 med en liten vri!

Når de fleste av oss har sex går vi igjennom de samme stillingene nesten hver eneste gang. Det er stillinger vi liker godt, er komfortable med, og forhåpentligvis også gir oss orgasme. Men det er også viktig å variere litt en gang i ny og ne, da slipper vi å føle at sexen bli ensidig.

Hva er stilling 69?

69 er en sexstilling der begge parter har oralsex med hverandre, stillingen heter 69 fordi 6 og 9 tallene er motsatt av hverandre, slik man er i stillingen. På den måten kan begge få og gi oralsex samtidig og man får fullt innsyn i hverandres underliv og kan nyte dette mens man selv får deilig oralsex. Dette er det perfekte forspill, først og fremst fordi det er veldig deilig, men også fordi begge blir kåte, våte og klare for samleie.

69 med en vri:

Gjør dere 69 rett som det er, bør dere teste stående 69. Det krever at den ene er ganske sterk for den skal ha lårene til den andre over skuldrene mens vedkommende står og begge gir oralsex. Sørg for å ikke stå i denne stillingen alt for lenge da den som henger over skuldrene får mye blod i hodet.

 

 

Singel?

Visste du at det finnes en mengde produkter som er laget for å gi følelsen av oralsex både for penis og vagina? For henne har du f.eks slikkevibratoren Pleasure Pump som suger, slikker og stimulerer med vibrasjoner! Mens for mannen er sugemaskinen Sam Neo virkelig en favoritt!

Pleasure pump:

Sam Neo:

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,