I dag er det verdensdagen for seksuell helse!

I dag 4. september er Verdensdagen for seksuell helse, vi oppfordrer deg til å feire den og her har du noen tips til hvordan du går frem!

 

4. september er Verdensdagen for seksuell helse. Dagen ble opprinnelig innstiftet av World Association for Sexual Health (WAS) i 2010 for å fremme seksuell helse over hele verden. Og selv om vi denne dagen skal ha litt ekstra fokus på viktigheten av god seksuell helse, er dette noe vi i Nytelse.no jobber hard for å oppnå hver eneste dag, ved å snakke åpent om seksalitet, legning, lyster, fantasier, nytelse, og utfordringer man kan oppleve i seksuallivet. Vi har derfor følgende forslag til hvordan du kan markere dagen alene eller sammen med partner.

 

1. Bli bedre kjent med egen kropp!

Det å bli kjent med egen kropp og å utforskre egen sekualitet er viktig for å oppnå nytelse.  Det finnes utallige veier til mål, og det å finne nye måter å tilfredstille deg selv er ikke bare spennende, men vannvittig deilig. Prøv en ny teknikk når du onanerer, varier trykket eller senk hastigheten med masse glidemiddel.

 

2. Sexsuell middag

Overrask din kjære med en sensuell middag, der dere har fullt fokus på hverandre og snakker hva som tenner dere, hva dere ønsker å utforske med hverandres kropper og ikke minst – legg bort mobilen og skru av tv’n.

 

3. Kjøp et nytt sexleketøy.

Sexleketøy er spennende og deilig, enten man er singel eller i forhold. Akkurat i dag gir vi alle kunder som handler to produkter, 20% på hele kjøpet om du bruker rabattkoden «NYT2GET20»

 

4. Erotisk massasje

En deilig massasje løser opp i stive og støle muskler, øker blodgjennomstrømningen og ikke minst, gir oss masse nærhet som vi trenger. Sett stemningen med dempet lys, rolig musikk og finn frem massasjeoljen.

 

5. SJEKK DEG!

Viktigst av alt, ta vare på kroppen. Sjekk der gjevnlig for HPV-virus, bli kjent med egne bryster slik at man tidlig oppdager om noe skulle være annerledes, og for mannfolka er en liten finger i rumpa det som må til for å sjekke at alt står bra til med prostata. Sørg også for å bruke kondom om du bytter sexpartner ofte, og gi beskjed til dine sexpartnere om du skulle vært så uheldig å få smittet noen.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.