Freaky Friday – Erotisk massasje

Selv om det bare er 1.september begynner det å bli mørkere på kveldene og vi snuser litt på høstkos når regnet pisker ned ute. Derfor er denne ukens Freaky Friday å gi hverandre en erotisk massasje. En deilig massasje løser opp i stive og støle muskler, øker blodgjennomstrømningen og ikke minst, gir oss masse nærhet som vi trenger.

 

Slik gir du en erotisk massasje:

  1. Sett stemningen med dempet lys, rolig musikk og finn frem massasjeoljen.
  2. Be partneren din ligge naken på magen på sengen. Sett deg skrævs over og begynn med skuldre, armer og fingre for så å jobbe deg nedover ryggen. Hopp elegant over rumpen og fortsett langs siden på lårende ned til føttene, før du jobber deg oppover baksiden av lårene til rumpen. Det er viktig å holde kroppskontakt under hele massasjen.
  3. Nå er det tid for rumpen og innsiden av lårene. Ikke gå rett på sak på de intime sonene. Jobb deg rundt, ert og pirr. Du kan gjerne hviske deilige kompilenter underveis om hvor mye du nyter synet av kroppen til din partner.
  4. Bytt deretter massasjeoljen ut med glidemiddel, for nå er det på tide på ta fatt på de intime sonene. Bruk gjerne også noen dråper orgasmekrem på klitoris, kjønnslepper eller penishodet og øvere del av skaftet for å øke blodgjennomstrømningen ytterligere. Om du gir en kvinne massasje bør du ta for deg hele venusberget i forsikrige sirkelbevegelser og la finrene gli forsiktig på utsiden og innsiden av kjønnsleppene mot klitoris. Merk deg kroppsspråket hennes for å justere trykk og intensitet. Om det er penis som skal masseres kan du la en hånd med glidemiddel gli opp og ned lange skaftet og penishodet, mens du med den andre forsiktig massaserer, pung, perineum (mellom pung og anus) og anus åpningen hans. Bruk forsiktige sirkelbevegelser her også.
  5. Det er viktig at den som gi massasjen ikke har en forventning av det skal ende med samleie, men har fullt fokus på at det er partneren som nå skal nyte. Gi følelsen av at dere har all tid i verden for da skal man ikke se bort ifra at vedkommende blir så tent at det faktisk ender med klimaks på dere begge. Og hvis det ikke skjer, så skal jeg love deg at du får tjenesten gjengjeldt ved en senere anledning.

 

Dette trenger du:

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du