Ulykker under sex

Vi har alle vært, eller skal i, en situasjon under sex som er uheldig. I dag er det fredag 13, så i dag bør du være ekstra forsiktig, men om uhellet skulle være ute har vi laget en liten guide som får deg ut av situasjonen.

Brukket penis

Penisbrudd kan oppstå ved uhell som følge av masturbasjon, aggressiv eller akrobatisk sex. Det fører til sterke smerter og betydelig blødning i penis. Ved tidlig kirurgisk behandling er prognosen god. Oppsøk lege om dette skulle skje.

Strengen ryker

Når strengen ryker kan det begynne å blø, men som regel stopper blødningene av seg selv ganske raskt. Det er ikke farlig hvis dette skjer og du trenger ikke oppsøke lege. Som regel gror strengen fint helt av seg selv, men unngå gjerne å onanere eller ha andre former for sex før det har gått noen dager. Hold såret rent ved å skylle med lunkent vann. Etter en uke eller to bør såret ha grodd.

Rifter

For å unngå rifter er det viktig å bruke lang tid på forspill, gjerne med oralsex. Hvis dere har litt dårlig tid anbefaler vi er godt glidemiddel. Husk at det at man er våt betyr ikke nødvendigvis at man er kåt, og det at man ikke er våt betyr ikke nødvendigvis at man ikke er kåt.

Avføring under analsex

Sørg for god rengjøring på forhånd. Gå på do og bruk en analdusj om du er usikker på at alt er ute. Da kan dere trygt ha analsex. Om dere har glemt dette, eller ender med plutselig analsex uten å ha forberedt dere kan det skje uhell. Om det skjer så gjelder det å takle det hele på en fin måte og ta det med et smil. Ikke gjør narr av den som er uheldig, husk at dette er noe dere gjorde sammen. Rydd raskt bort uten å lage så stort nummer ut av det, og fortsett å ha deilig sex.

Fallulykker

Å falle ut av sengen eller skli i dusjen er de fallulykkene som oftest oppstår under sex. Husk at glatte såpegulv kan være skummelt i visse stillinger. Sørg derfor for at dere står støtt før dere setter igang eller ligger nær midten av sengen. Om dere skal ha stillinger som krever litt mer akrobatikk så sørg for å stå støtt. Faller dere så pass på at begge er klare før dere fortsetter.

Sexleketøy som forsvinner inn

Analeleketøy skal alltid ha en stopper slik at de ikke forsvinner opp i tarmen. Hvis dere ikke visste om dette og er uheldig med at dette skjer gjør du følgende; Sett deg ned på huk og press som om du skulle bæsje. Prøv å kjenn med fingrene om du får tak i leketøyet. Om dette ikke går er det viktig at dere kontakter lege å får hjelp. Uansett hvor flaut det kan føles, må dere huske at det er ikke første gang noen kommer inn etter litt heftig sexlek.

Regulering som sitter fast

Regulering kan sette seg fast i hverandre, i forhud og i kjønnslepper. Om det skulle skje er det viktig å ikke få panikk å røske til i ren refleks. Føl dere frem med fingrene og lirk den forsiktig av igjen,

Fis med vond lukt

Kroppslukt er umulig å unngå. Under litt røffere sex kan den klemmes ut uten at man klarer å holde igjen. Se på det hele med et smil Alle prumper. Menn prumper 24 ganger i løpet av et døgn og kvinner 26.

Sperm i øyet

Det er ikke farlig å få sæd i øyet, men hvis du kan så er det fint å prøve å unngå dette. Sæd i seg selv er en salt væske som kan gi svie og ubehag i øynene. Dette er også grunnen til at de blir røde og irriterte.

Det er også mulig å få klamydia på øyet. Da må det være slik at du enten selv har klamydia i underlivet, eller er borti noen som har klamydia i penis eller skjeden. Du må få sekret med klamydia på fingrene eller at det sprutes sæd DIREKTE inn i øyet. Oppsøk lege om du får røde øyne og sterk kløe eller svie etter at du har fått sperm i øyet.

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og