Freaky Friday – Onaner på jobb!

I dag er dagen for å stresse ned med en kjappis for deg selv på jobb. Ja, du leste riktig. I dag skal du onanere på jobb.

Mark Sergeant, psykolog ved Nottingham Trent University, mener at man blir mer effektiv på jobb hvis man tar en liten onaneringspause i løpet av dagen! Det er en kjent sak at onanering er godt for humøret, reduserer stress og at det hjelper deg å senke skuldrene. Så det er kanskje ikke så dumt å bruke en av pausene på onanering?

Psykolog og livsstilsveileder Cliff Arnall sier seg enig i at onanering på jobb er lurt! Han mener også at det vil føre til at man er mer fokusert på arbeidsplassen!
– Å ta en pause og onanere fordi du kjeder deg eller trenger et avbrekk, øker fokuset på jobben du gjør, sier han.

Slik gjør du det:

  1. Ha på klær som er enkle å få av og på.
  2. Sørg for at ingen på jobb trenger deg akkurat nå.
  3. Om du har eget kontor kan du legge hodet bakover å hånda under pulten. Har du ikke kontor tar du en tur på toalettet, mens du som jobber langs veien svinger inn på en rasteplass.
  4. Drøm deg bort og la finge og hånden gjøre jobben.
  5. Om du er redd for at det skal ta for lang tid kan det være lurt å ha med en liten vibrator eller rett og slett ha på en vibrerende truse.
  6. Om noen tar i døren på jobb, sett på vannet på vasken eller rop, kommer straks.

 

Hvis du vurderer å teste denne nye måten å «jobbe» på, så er mai en god periode å gjøre det! Ikke bare er man ekstra våryr, men 7. mai feires også den internasjonale onanidagen!
Det var produsent Good Vibration som mente masturbering burde ha en egen dag. Årsaken var at leder av USAs offentlige helseutvalg, Jocelyn Elders, ble sparket av president Bill Clinton fordi hun foreslo at masturbering burde være en del av sex-undervisningen i skolen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, sier Maria K. Ebbestad, sexolog i Nytelse.no.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du