Mai har kommet, og det bør du også…

Sexleketøy som gir oralsex selger som aldri før. – Ikke overraskende siden veldig mange nordmenn ikke gir oralsex, sier sexolog.

Slikkeekspert: Sexolog Maria K. Ebbestad mener denne vibratorern er det nærmeste du kommer en slikkeekspert. (Bilde: Nytelse.no)

 

Sexleketøy som gir oralsex flyr ut av lageret hos Nytelse.no, og det er sugemaskinen Sam Neo og slikkevibratoren Nymph som er mest populære blant det norske folk. I en ny undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at 57% av nordmenn sjelden eller aldri gir partneren sin oralsex, derfor er ikke sexologen overrasket over at det er nettopp oralsexprodukter som har en skikkelig oppsving.

 

– Oralsex er det perfekte forspill, først og fremst fordi det er veldig deilig, men det gjør også at sex blir mer enn bare penetrering. Jeg syns det er trist at ikke flere gir oralsex til partneren sin, men jeg tror det handler mye om usikkerhet om hvordan man gjør det, og for dårlig kommunikasjon rundt sexlivet. Derfor er det ikke veldig overraskende at det er slikke- og sugeprodukter som flest nordmenn ønsker seg, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad

Kjøp oralsexprodukter til knallpris her!

Nymph

Klitorismassasje i kombinasjon med vibrasjoner gir en unik effekt og teknologien seiler opp som storfavoritt blant kvinner som ønsker optimal stimuli av klitoris. Nymph er virkelig noe for seg selv med sitt brede, avrundede hode i den ene enden, og tre fleksible og myke «tunger» i den andre enden.

«Den beste sammenligningen jeg kan komme med er at det føles som om det er tre tunger som slikker, samtidig! Dette er skikkelig, skikkelig deilig. Jeg liker veldig godt at det er to leketøy i én, slik at jeg kan variere underveis. Den er også ganske stille, noe som er viktig for meg!»

-Pernille, produkttester

KJØP NYMPH TIL KNALLPRIS HER!

Mye nytelse: Denne lille saken gir så mye nytelse at du trenger egentlig ikke noe mer, sier Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)

 

Den ultimate blowjob!

Sam Neo er et heftig leketøy for penis som både har vakumeffekt og vibrasjon. I tillegg kan man koble seg opp mot interaktive videoer eller la partneren styre deg via appen.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme. Rett og slett, den ultimate blowjob, smiler sexologen.

KJØP SUGEMASKIN TIL KNALLPRIS HER!

 

– Suger bedre enn de fleste!

John Richard Rolseth er en av testpersonene til Nytelse.no og har følgende å si om Sam Neo:

Hvis jeg skulle anbefalt kun ett produkt til menn, ville det vært Sam Neo. Den har mange forskjellige innstillinger som kommer til å overraske deg.

Den kan få deg i mål uten du trenger bevege den selv, men vil han ha litt ekstra så er den veldig effektiv med litt hjelp med egne bevegelser. Med glimt i øyet mener jeg at Sam Neo fort kan konkurrere ut en partner, så her bør de være på vakt. Denne er godt brukt og anbefales.

KJØP SUGEMASKIN TIL KNALLPRIS HER!

Produktekspert: – Når man kjenner dette deilige materialet så får man jo lyst til å bli sugd, smiler produktekspert, Tonje Olsen.

Kjøp oralsexprodukter til knallpris her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du