WOMANIZER WEEK: Dette er sexleketøyet flest nordmenn ønsker seg – Nå med orgasmegaranti!

Norske kvinner har Womanizer på toppen av ønskelisten, det kommer frem i ny undersøkelse. – Ikke rart når 98% får orgasme, sier Sexolog.

Womanizer er på toppen av norske kvinners ønskeliste. Det kommer frem i en ny undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no.

– Jeg er ikke overrasket over at Womanizer fortsatt troner ønskelisten til norske kvinner. For selv om tusenvis av kvinner hyller leketøyet er det fortsatt mange som ikke har tatt steget enda. Og er dette deg, er det bare å kaste seg rundt. Når får du nemlig Womanizer til knallpris, smiler sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

Akkurat nå er det Womanizer Week hos Nytelse.no, og det betyr orgasmer på rekke og rad til knallpris.

– Womanizer er kommet for å bli. I en Womanizer-undersøkelse kommer det frem at 98% får orgasme og 73% fikk multiorgasme. Det er en helt utrolig statistikk, som også gjør at vi selvsagt gir orgasmegaranti. Det betyr at om du ikke oppnår orgasme, får du pengene tilbake, forklarer sexologen.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

TESTPERSONER: Linn, Stina og Tonje har testet Womanizer.

Har du gått glipp av denne?

Womanizer har blitt såpass populær, da den rett og slett lever opp til forventningene. Det er umulig å oppnå et rykte som den har uten at den virker. Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe, mener Ebbestad.

Nytelse.no har latt tre kvinner teste Womanizer for så å gi sin ærlige mening om den, og det er ingen tvil om at damene er fornøyd.

Linn – Fikk sprutorgame:

Jeg opplevde min første sprutorgasme med Womanizer! Formen på den gjør den behagelig å holde og lett når man vil skifte nivåer mens materialet føles mykt og behagelig mot huden. Suge effekten som den er så kjent for er lette men gjør at orgasmen kjennes dypere og mer intens ut men samtidig mer behagelig enn ved bare vibrasjoner. Å bruke denne sammen med en dildo eller en partner gjør orgasmen om mulig enda bedre. Husk glidemiddel eller prøv sammen med en orgasmegel for en enda mer intens opplevelse. Dette er et av de beste leketøyene jeg har prøvd og er den jeg rekker meg etter når det skal sprutes.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

Womanizer til folket: Sexolog Maria K. Ebbestad mener alle kvinner som vil oppnå orgasme bør eie en Womanizer. (Bilde: Nytelse.no)

 

Stine – Terngikast sex!

Womanizer er perfekt å bruke alene, men også sammen som par for å kunne spice opp sexen. Leketøyet er bra for de som er super sensitiv, til de som ønsker en kjapp og kraftig orgasme. Jeg mener aboslutt at alle burde ha denne i sin «must have» når det kommer til leketøy. Akuratt som Nytelse.no skriver «Luksus ligger i et øyeblikk, en følelse, en opplevelse» og dette er noe jeg kan signere på at denne Womanizeren står for.

Jeg vet at Womanizer kommer til å gi meg, men også alle dere andre mange deilig, og sensuele morgener, dager og kvelder i lang tid fremover, både alene men også med partner.
Hver eneste dame fortjener en orgasme, og det er noe den kan gi deg.
Terningkast sex fra meg.

 

Tonje – Mest intense jeg har opplevd!

Fra 0-100 på 20 sekunder. Noe av det mest intense leketøyet jeg noen gang har vært borti. Jeg er ufattelig imponert over hvor lydløs og kraftig den er og den gir deg fullstendig glede på minimaltid og støy.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

Finn din favoritt: Womanizer kommer i en rekke varianter. Hvem er din favoritt? (Bilde: Nytelse.no)

 

Hvilken Womanizer passer for deg?

WOMANIZER LIBERTY 2

Mindre, enklere og stillegående: Womanizer Liberty 2 er det perfekte sexleketøyet å ha med på reise, da den er liten og nett. Frykt ikke grunnet størrelsen, den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten. Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy – med 8 ulike intensitetsnivåer.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

Enkel under samleie: Womanizer Liberty er perfekt både alene og sammen med partner. (Bilde: Nytelse.no)

 

WOMANIZER PREMIUM 2

Flere fordeler: Womanizer Premium 2 suger og napper forsiktig i klitoris med 14 ulike nivåer. Leketøyet slår seg først på ved berøring av hud, og slår seg av når den tas fra kroppen. Dette gjør den til den ultimate reisevennen. Bare len deg tilbake, slapp av og nyt.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

ORGASMELUKSUS: Womanizer Premium er luksusversjonen med enda flere funksjoner. (Bilde: Nytelse.no)

WOMANIZER DUO

For deg med erfaring: Womanizer Duo stimulerer både G-punkt og klitoris samtidig. Den er vanntett, oppladbar og effektiv! Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg. Womanizer Duo er stillegående og vanntett, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

DOBBEL NYTELSE: Womanizer Duo stimmulerer både klitoris på utsiden pluss en deilig stav mot g-punktet. (Bilde: Nytelse.no)

WOMANIZER OG

Den verdensberømte Womanizer-effekten mot g-punktet? Ja takk! Womanizer OG er den første trykkbølgestimulatoren for G-punktet. En kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner gjør dette et leketøy ulikt alt annet vi har sett fra suksessprodusenten Womanizer. Denne stimmuleringen er veien til din første eller neste sprutorgasme.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

SPRUTORGASMER: Womanizer OG gir muligheten for sprutorgasme med Womanizer-effekt direkte på g-punktet.

 

Womanizer Next

Womanizer Next er en spennende nyhet for Womanizer – og ikke minst, den jobber i nesten total stillhet. Perfekt for deg som liker at sexleketøy er stillegående. Den nye Climax Control-funksjonen gir en dypere, rikere og mer variert form for klitorismassasje. Denne vil garantert gi deg orgasme igjen og igjen.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 25% + FRI FRAKT!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,