Freaky Friday – Feire rabbitvibratorens dag!

Ja, du leste riktig, Rabbitvibratoren har en helt egen dag, den blir nemlig 39 år i dag og det må feires!

En rabittvibrator er det perfekte leketøyet for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest mulig måte. Den stimulerer klitoris, vaginalt og g-punktet samtidig. Den ble for alvor kjent da den spilte hovedrollen i en episode av sex og singelliv, der Charlotte virkelig forelsker seg i sexleketøyet med de små ørene.

Hva er en rabbitvibrator?

Rabbitvibrator er en av de mest populære typene sexleketøy for kvinner. Vibratoren er spesielt designet for å gi intens stimulering av klitoris og G-punktet samtidig. Disse vibratorene har en unik form som ligner på kaninens ører som stimulerer klitoris og som derfor gir en følelse av å bli stimulert av to forskjellige sexleketøy samtidig. Rabbitvibrator er kjent for å gi en intens og tilfredsstillende opplevelse og det finnes mange forskjellige typer å velge mellom.

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og med vaginal stimuli i tillegg er denne en gavepakke til kvinner, for orgasmen vil føles sterkere når musklene i vagina klemmer rundt skaftet på rabittvibratoren.

Stimulering av g-punktet er en ekstra bonus og en g-punktsorgasme er noe av det beste en kvinne kan oppleve. Så med en rabbitvibrator får hun virkelig en opplevelse hun aldri vil glemme.

Produktekspertens 3 favoritter!

Womanizer Duo – En moderne rabbitvibrator!

Dette er mer enn bare en ny vri på rabbiten, DUO 2 er det eneste leketøyet som gir Pleasure Air klitorisstimulering og G-punktvibrasjoner samtidig. Womanizer’s ledende dobbel-stimulator er utstyrt med innovative funksjoner for å gi deg de mest tilfredsstillende helkroppsorgasmene.

Fifty Shades of Grey – Greedy Girl Rabbitvibrator

Greedy Girl er rabbitvibratoren med ekstra kraftige vibrasjoner og en fløyelsmyk overflate i ren silikon! La de myke kaninørene gli over klitoris, og føl presset av staven mot G-punktet – Greedy Girl er ren luksus for alle kvinner!

 

Nova 2 by We-Vibe Rabbitvibrator

Nova 2 fra We-Vibe er den eneste rabbitvibratoren som følger dine bevegelser for konstant stimulering av klitoris og G-punktet! We-Vibe er kjent for kraftige vibrasjoner, og Nova 2 gir deg hele 10 ulike vibrasjonsrytmer – skulle det ikke være nok kan du lage dine egne med We-Vibes egen We-Connect app!

 

Hør podcast-episoden om Rabbitvibratoren og hvorfor alle bør eie en Rabbitvibrator!

Se alle våre rabbitvibratorer her!

Nytelse.no får førsteplass av Norges beste nettbutikke som selger sexleketøy – se her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du