Dette kan kondomet gjøre for deg!

«Du kjenner de varme leppene hennes omkranse den steinharde penisen din. Og gjennom et litt slørete blikk kan du skimte rumpa hennes som vender mot deg. Den er solbrun, men med et lett rødt merke etter litt hard behandling for bare noen minutter siden. Hun stønner av lyst, og selv om du elsker at hun suger deg så gleder du deg til å trenge inn i henne og se hvordan hun vrir seg i nytelse.

Den lille plastpakningen blir fisket frem fra brystholderen hennes og gleden skinner i øynene hennes når hun ser at det er den nuppete typen, den typen som gir henne noe ekstra. Hun slikker deg lett på penishodet før hun legger kondomet på toppen av staken din. Med bestemte håndbevegelser drar hun den nedover en hard og ekstremt klar penis. Bevegelsene hennes er en nytelse, å se kroppen hennes stående over deg er en fryd, og forventningen i øynene hennes kjenner du igjen. Hun gleder seg, gleder seg over det som venter henne».

foto: shutterstock

Kondomer kan tilføre vanvittig mye til sexlivet. Ja, du ( eller partneren ) må tre det på, men det trenger ikke nødvendigvis å være den litt fomlete operasjonen som mange ser for seg med gru.

Ønsker du en hardere ereksjon, lenger utholdenhet, en mer intensiv opplevelse, økt seksuell nytelse og 100% beskyttelse mot både graviditet og sykdommer?
Det finnes vanvittig mye forskjellige typer kondomer på markedet, men det er uten tvil noen som er bedre enn andre.

RFSU True Feeling er sensasjonelt tynne kondomer som gir en naturlig hudnær følelse – nesten som uten. Kondomene er luktfrie og like sikre som RFSUs vanlige kondomer. Den rette formen gjør de enklere å rulle på.

RFSU Power Boost er kondomene med ekstra av alt! De forsterker ereksjonen, gir økt seksuell nytelse og en mer intensiv opplevelse for begge. Glidemidlet inneholder L-arginin som øker blodtilførselen. Power Boost er et tynt, profilert kondom med riller og nupper for økt stimulering.

RFSU Nøkken er tynne kondomer med knopper som gir økt nytelse for begge. Den profilerte formen sitter ekstra godt på, og er lett å påføre. Den knudrete overflaten gir en spennende og ny opplevelse til henne da det er med på å stimulere og pirre!

RFSU Tight er kondomer med en tettsittende passform. Hvis et kondom oppleves som vanskelig å rulle på, kan det være at den rett og slett ikke har den rette størrelsen. Prøv RFSU Tight, og du vil merke en forskjell!

RFSU Grande er ekstra romslige kondomer med en generøs form som gir bedre passform og følelse. Som nevnt, en god passform er viktig for at kondomet skal fungere best mulig og være enkelt å rulle på!

RFSU Profil er en klassiker! Den er trygg, passer de aller fleste og er enkel å påføre. Dette er Norges absolutt mest solgte kondom!

Men du, visste du at ikke alle glidemidler kan brukes sammen med kondomer? AQUAglide er et godt glidemiddel som gir langvarig glid og som passer til alle typer kondomer!

Les mer om kondomer og se vårt store utvalg hos Nytelse.no! 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette