Testet julekalender – Kåtere enn noen gang!

Nytelse.no har gjort det igjen – Nok en gang har de skapt Norges råeste erotiske julekalender, og nordmenn handler som aldri før.

 

– Salget har faktisk aldri gått bedre, og det er helt utrolig med tanke på hvor populær julekalenderen alltid har vært. Med over 400% økning, og et innhold som er bedre enn noen gang, vil jeg påstå at dette er et sikkert kjøp for de som vil ha en bedre og mer aktivt sexliv, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun kan avsløre at i kalenderen skjuler det seg 11 stimulerende sexleketøy, 5 must-haves, 4 leketøy som lar deg utforske BDSM og 4 utfordrende leketøy spesiallaget for å øke lyst, lidenskap og intimiteten mellom deg og partneren din.

– Det jeg elsker med denne julekalenderen er at den passer like godt for de som er nybegynnere som for de som er kinky, det kommer bare an på hvordan dere bruker produktene, sier sexologen, som også avslører flere av produktene i videoen under.

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

Bedre og mer sex

Julekalenderen er fylt med 24 spennende sexleketøy designet for bedre sex og mer lidenskap til nysgjerrige par og lekne single som er opptatte av kvalitet.

– I 8 år har vi jobber for å gi våre kunder den beste erotiske julekalenderen og vår utgave blir kåret til den beste, år etter år, og vi kan med stolthet si at vi har gjort det igjen. Dette er vårt absolutt mest populære produkt som hvert år piffer opp sexlivet i tusenvis av hjem, sier Ebbestad, og legger til at om du er rask med å bestille får du også med vår beste massasjestav, som er fantastisk på ømme muskler, men enda deiligere intimt.

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

-Kåtere enn noen gang!

Og at kalenderen setter fart på sexlivet er det ingen tvil om, skal vi tro de først kundene som allerede har testet årets kalender:

«Vi er kåtere enn noen gang, begge to! Jeg er overrasket over hvor stor effekt denne pakken hadde på sexlivet vårt! Bedre orgasmer, mer lidenskap og opplevelser som fremdeles gir oss gåsehud, flere dager etterpå! Dette er rett og slett en sex-boost!»

– Christine, produkttester

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

Dette var kjempegøy! Denne gav meg orgasme på en måte jeg aldri har opplevd tidligere. Inneholder essensielle nytelser alle burde ha i nattbordsskuffen. Treffer like bra til å piffe opp sexlivet til par som til single.

Kalenderen overrasket fra første til siste pose og gav oss både kjente nytelser og nye utfordringer i sexlivet vårt. Denne kalenderen gir økt sexlyst, inneholder spill og utstyr for erotiske aktiviteter og ikke minst flere vibrerende nytelser som gav oss begge orgasmer i fleng!

Disse sexlekene har latt oss utforske spennende nytelser sammen og har definitivt skapt ekstra boost i sexlivet vårt. Kalenderen kommer i en luksuriøs innpakning og inneholder alt du trenger om du starter med sexleketøy for første gang eller om du er erfaren og ønsker noe mer kinky måter å utforske deg selv og din partner på. Vi elsker denne kalenderen og anbefaler den til alle!

Produkttester, Asle Christian

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

 

Hvorfor kjøpe julekalender med sexleketøy?

1.Du får mer deilig sex

Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne.

2. Mindre stress, mer orgasme

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmen frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille.

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

3. Man blir flinkere til å kommunisere

Par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

4. Mye sexleketøy for en billig penge

I en julekalender får du alt du trenger for et spennende sexliv i en og samme pakke. Ikke nok med at det gjemmer seg en Womanizer i kalenderen, du får også med vår absolutt beste massasjestav på kjøpet, og massasjestav er faktisk det produkter flest nordmenn ønsker seg! Men andre ord, en julekalender er den beste invisteringen du kan gjøre i forholdet denne høsten!

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

Kjøp årets julekalender få med massasjestav kr 1990,- (Total verdi 8490,-)

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du