Freaky Friday – Prøv orgasmekrem

Opplev en ny dimensjon av nytelse med våre orgasmeprodukter. Disse produktene er spesielt utviklet for å øke følsomheten og intensiteten av orgasmer, og er perfekte for å gi deg og din partner en mer tilfredsstillende sexopplevelse.

Våre orgasmekremer og gels kommer i ulike varianter og formål, avhengig av dine preferanser. Noen gir deg en oppvarmende effekt, mens andre gir deg ekstra stimulering og følsomhet. De kan også brukes sammen med sexleketøy for å øke nytelsen ytterligere. De er enkle å bruke og påføre og er laget av trygge ingredienser.

Se alle våre orgasmekremer her!

De kan også hjelpe til med å øke blodtilførselen til området, noe som kan øke følsomheten og gi deg en mer intens opplevelse. Enten du vil ha en mer tilfredsstillende opplevelse alene eller sammen med en partner, vil våre orgasmekremer og gels gi deg en ekstra dimensjon av nytelse. Vi har et stort utvalg av forskjellige orgasmekremer og annet spennende tilbehør for å vippe deg over kanten for å gi deg en enda sterkere orgasme. Utforsk vårt utvalg og finn din favoritt i dag!

 

ORGASMETIPS

Orgasmekrem er svaret dersom du sliter du med å få orgasme, eller ikke får en like sterk som du ønsker. Fortvil ikke! Test heller On Orgasmekrem.

Om du ikke har testet ut orgasmekremen «ON» enda så anbefaler vi deg absolutt å gjøre det. Orgasmekremen er laget av naturlige oljer som bidrar til en varmende og pirrende følelse rundt klitoris, nesten en elektrisk følelse! Den virker etter kun få sekunder, uten bruk av mentol eller peppermynte.

Se alle våre orgasmekremer her!

On Orgasmekrem. Bilde av produktet.Én dråpe er nok

Ja, du leste riktig. Det er ikke mer som skal til enn én dråpe med denne effektive orgasmekremen. Du kan selvfølgelig bruke to dråper for en enda sterkere følelse, helt opp til hva du selv ønsker deg. Dette kan være det enkle svaret du lenge har vært ute etter, og som kan ta sexlivet ditt til nye høyder!

Gi din kjære en utrolig orgasme!

Ønsker du å gi din partner en fantastisk orgasme, men ikke helt vet hvordan du skal få det til? Det skal kanskje ikke mer til enn å bruke denne orgasmekremen fra Nytelse.no.

«ON» øker for det første lengden på orgasmen, og i tillegg frekvens og intensitet med de naturlige oljene som smøres direkte på klitoris. Denne flotte orgasmekremen kan du bruke både alene eller med din kjære. Den passer utmerket godt til kvinner som ønsker seg en kraftigere orgasme, eller mer stimulering under selve sexen.

Sammen med orgasmekremen kan du bruke ON – glidemiddel, som øker sexlysten! Å bruke glidemiddel er absolutt noe vi anbefaler for enda mer nytelse.

 

 

On Orgasmekrem. Bilde av produktet power glide for menn.For dere gutta

Vi må selvfølgelig tenke på gutta også, det er tross alt ikke bare kvinner som fortjener en heftig orgasme! ON – powerglide hjelper deg med å øke prestasjonen din og ikke minst nytelse. Den stimulerer penis og er med på å gi kraftigere og mer langvarige ereksjoner.

Dette glidemiddelet anbefales til deg som sliter med ereksjon, eller bare ønsker mer nytelse. Er du klar for å prøve noe nytt som kan endre din sexopplevelse til noe fantastisk?!

 

 

 

 

Se alle våre orgasmekremer her!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.