Freaky Friday – Feire Kink-dagen!

Nordmenn har blitt frekkere, vi kjøper nemlig sexleketøy som aldri før. Hos Nytelse.no har salget av BDSM-produkter økt med 150%. Nå feirer de KINKDAY med 3 for 2 på sin mest populære BDSM-serie.

Hvert år 6. oktober markeres kinkdagen verden over. En feiring av det å ekspiminere med sine seksuelle fantasier innenfor BDSM.

– Denne dagen feirer vi selvsagt hos oss i Nytelse.no også og salgstallene viser jo at det norske folk er klar for en frekkere hverdag. Det er fantastisk å se at så mange utforsker sin egen seksualitet sammen med partner, sier sexolog Maria K. Ebbestad, i Nytelse.no.

Og det ser ut til at nordmenn feirer som aldri før. Hos Nytelse.no har BDSM-kategoriene hatt en økning på 30% fra i fjor og andelen kunder som handler BDSM-produkter har økt med mer enn 100%.

– I år kjøpes det bare mer og mer BDSM-utstyr. I sommeren hadde vi en økning på 150% i forhold til første halvår, så man kan jo bare glede seg til å se hvordan høsten blir, smiler hun, og legger til at kunder kjøper ofte 2 eller flere BDSM-produkter samtidig.

 

Hun er ikke så overrasket over tallene og påpeker at de aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse for bondage, disiplin, dominans, submessiv, sadomasochisme. Oppsummert som samtykkende maktlek.

KJØP FREKT LEKETØY – FÅ 3 FOR 2 HER!

Frekk fantasi: Fantasifull sex i kombinasjon med bindelek og spanking har hatt kraftig økning de siste årene.

 

Dette kjøper Nordmenn:

1: EasyToys Bondagesett for madrassen
2: EasyToys Håndjern
3: EasyToys Liten Flogger
4: EasyToys Fjærkiler
5: EasyToys Blindfold

 

KJØP FREKT LEKETØY – FÅ 3 FOR 2 HER!

 Kinky: Sexologen forteller at blindfold og bindelek er for mange er veldig befriende og fjerner en del at prestasjonsjaget.

 

– Å begynne med BDSM er for mange noe som går gradvis, og man tenker ikke så mye på det. For andre er det et bevisst valg fordi de lenge har vært fristet eller bare fordi de ønsker å prøve nye ting på soverommet, forklarer Ebbestad.

Hun sier at blindfold og bindelek er for mange er veldig befriende og fjerner en del at prestasjonsjaget. Det å gi den andre fullstendig kontroll gjør at man kan fokusere på å slappe av å nyte.

–  Mange får prestasjonsangst under samleie og klarer ikke helt å slappe av når noen for eksempel gir de oralsex fordi tankene er låst fast i at du må gi. Når du er bundet fast eller har blindfold fjerner du det presset, for poenget er at nå er det kun en som skal få, sier Ebbestad.

Salgstallene viser at nordmenn helt klart har blitt med lekne og nysgjerrig på å utforske flere sider av sin seksualitet.

– Akkurat nå selger vi som aldri før. Leketøysserien som går best er lekker, av god kvalitet til en rimelig penge, så det er ikke rart det norske folk handler som aldri før, smiler Ebbestad.

KJØP FREKT LEKETØY – FÅ 3 FOR 2 HER!

Erotisk: Bindelek er erotisk og har blitt en viktig del av nordmenns sexliv.

 

Hvordan starte med BDSM?

Ønsket om å starte med BDSM blir ofte vekket av en dragning mot én av de tingene BDSM består av. Mange begynner med sexy undertøy i latex eller lakk og lær. Senere føler de at det er naturlig å etter hvert utforske pisk, håndjern og bondageutstyr. For andre er det den mørke og mystiske stemningen som frister.

 

– Ønsket om å bli dominert eller å dominere, utforske det intense rollespillet som er sentralt i BDSM. Veldig mange syntes også det er spennende å utforske smertegrensen. Å la seg friste og inspirere er en veldig god start, sier Ebbestad.

 

Ebbestad forteller at det finnes mange leketøy som umiddelbart vil sette deg i stemning og hjelpe deg å utforske BDSM. Noe så enkelt som en pisk eller håndjern setter dere i rett modus. Det gir og tydelig signal om hvem som har inntatt hvilke rolle. Bondageutstyr, masker og sexy undertøy i latex eller lakk og lær en naturlig vei å gå videre.

KJØP FREKT LEKETØY – FÅ 3 FOR 2 HER!


Frigjørende: BDSM er erotisk og det oppleves frigjørende å gi partneren full kontroll, sier sexologen.

Nordmenn ønsker seg sexrom!

Helt siden vi så Mr.Grey sitt sexrom har nordmenn vært fysen på sitt eget sexrom. Faktisk er det hele 29% som ønsker seg dette, nå viser vi deg hvordan du går frem!

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no, kommer det frem at hele 29% av Norges befolkning over 18 år, ønsker seg et sexrom, og i dag er dagen drømmen skal realiseres.

Slik gjør du:

  • Finn en passende plass. Enten du har et hjørne på soverommet eller et helt rom i kjelleren så skal vi klare å skape en sexy atmosfære.
  • Kartlegg hvilke kinks eller fantasier dere har slik at dere kan leve ut drømmene.
  • Hvis dere har barn eller er redd for at andre skal se forandringene finnes det mange snedige løsninger som ingen vil legge merke til. En krok i taket til sexhuske kan for eksempel enkelt bortforklares med et oppheng til en lampe.
  • For å sette stemningen på et rom må du tenke på alle sansene. Lukt, belysning og lyd. Duflys som også er massasjeolje, dempet belysning eller stearinlys og passende musikk til deres helt egen sexfest.

SE ALLE VÅRE SEXMØBLER HER!

SE ALLE VÅRE SEXMØBLER HER!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette