Slik fikk de et bedre sexliv!

De gode tilbakemeldingene strømmer inn fra fornøyde par som har testet årets julekalender fra Nytelse.no. – Bedre sexliv og kåtere enn noen gang, sier de. Flere som vil gjekke opp sexlivet til nye høyder?

– Alle som kjøper julekalenderen får også med tilgang til alle de nettbaserte sexkursene til Nytelse.no, så det er ingen tvil om at dette gir en oppsving i folks sexliv. Men vil man sikre seg denne må man være rask, for vi har aldri solgt kalenderene så fort som i år, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Kjøp årets julekalender få med GRATIS sexkurs – kr 1990,- (Total verdi 6635,-)

Christine:

– Vi er kåtere enn noen gang, begge to! Jeg er overrasket over hvor stor effekt denne pakken hadde på sexlivet vårt! Bedre orgasmer, mer lidenskap og opplevelser som fremdeles gir oss gåsehud, flere dager etterpå! Dette er rett og slett en sex-boost, sier produkttester Christine.

– Dette var kjempegøy! Denne gav meg orgasme på en måte jeg aldri har opplevd tidligere. Inneholder essensielle nytelser alle burde ha i nattbordsskuffen. Treffer like bra til å piffe opp sexlivet til par som til single.

Kjøp årets julekalender få med GRATIS sexkurs – kr 1990,- (Total verdi 6635,-)

Testet julekalender – Kåtere enn noen gang!

Asle Christian:

 Kalenderen overrasket fra første til siste pose og gav oss både kjente nytelser og nye utfordringer i sexlivet vårt. Denne kalenderen gir økt sexlyst, inneholder spill og utstyr for erotiske aktiviteter og ikke minst flere vibrerende nytelser som gav oss begge orgasmer i fleng!

– Disse sexlekene har latt oss utforske spennende nytelser sammen og har definitivt skapt ekstra boost i sexlivet vårt. Kalenderen kommer i en luksuriøs innpakning og inneholder alt du trenger om du starter med sexleketøy for første gang eller om du er erfaren og ønsker noe mer kinky måter å utforske deg selv og din partner på. Vi elsker denne kalenderen og anbefaler den til alle, forteller produkttester Asle Christian.

Kjøp årets julekalender få med GRATIS sexkurs – kr 1990,- (Total verdi 6635,-)

John og Eline:

– Det jeg elsker med denne julekalenderen er at den passer like godt for de som er nybegynnere som for de som er kinky, det kommer bare an på hvordan dere bruker produktene, sier sexologen, som også avslører flere av produktene i videoen under.

– Vi er utrolig fornøyd med julekalenderen! Den har det ultimate innholdet for par som ønsker å piffe opp sexlivet. Den har luksuriøst innpakning og herlige kalenderposer i plysj som man kan bruke om igjen til en kalender neste år. Produktene er av høy kvalitet og kommer med alt man trenger for en het aften.

– For vårt vedkommende har den endret sexlivet vårt betraktelig, i form av nye, spennende og pirrende leker for oss begge. ANBEFALES virkelig da den må være årets julekalender 2023 for par. Denne burde alle par ha for en ultimat nedtelling til jul!

Kjøp årets julekalender få med GRATIS sexkurs – kr 1990,- (Total verdi 6635,-)

Kjøp årets julekalender få med GRATIS sexkurs – kr 1990,- (Total verdi 6635,-)

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du