WeVibe – Verdens mest solgte leketøy for par

Prøv WeVibe. Gjør som tusenvis av andre og piff opp sexlivet med verdens mest solgte par-vibrator. En god investering i forholdet, sier eksperten.

WeVibe har høstet priser og anerkjennelse for sine par-vibratorer verden over. Par-vibratoren Chorus er det mest intuitive sexleketøyet for par noensinne. Nyt de intense vibrasjonene sammen mens dere har samleie. For hva er vel bedre enn at begge får nytelse på samme tid?

– Vibratoren er formet som en U, hvor den ene staven sitter på innsida av henne, opp mot G-punktet og vil også stimulere langs hele hans penis, mens den andre delen ligger på utsida av klitoris og stimulerer, forklarer Sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Uansett om dere ser etter noe som kan gjøre sexlivet bedre eller, om dere bare ønsker å prøve noe nytt så er denne par-vibratoren et utmerket valg.

Portrettbilde<strong>EKSPERT:</strong> Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.

Klem rundt kontrollen til WeVibe

– Det som gjør denne ekstra spennende er at du kan klemme rundt kontrollen for å gjøre vibrasjonene kraftigere – jo hardere du klemmer, jo mer intense blir vibrasjonene, sier Ebbestad

75 prosent av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og et leketøy som dette kan derfor være svært nyttig.

Bilde av par med WeVibe<strong>KNUSER MYTENE:</strong> – Sexleketøy er ikke noe man bruker fordi den andre er utilstrekkelig. Det gjør bare sexen bedre og mer leken, mener eksperten Maria Ebbestad.
KNUSER MYTENE: – Sexleketøy er ikke noe man bruker fordi den andre er utilstrekkelig. Det gjør bare sexen bedre og mer leken, mener eksperten Maria Ebbestad.

Spennende par-lek

Chorus er 100 % vanntett og kan fint brukes både i dusjen og badekaret. We-Vibe har også en egenapp for iPhone og Android som lar deg sette opp egne vibrasjonsrytmer, du kan la musikken styre vibratoren, og ikke minst – la din partner ta kontrollen uansett hvor i verden han eller hun måtte være.

– Det jeg liker ekstra godt er at appen har chattefunksjon med videosamtale slik at man kan se partneren mens man bruker leketøyet, smiler Ebbestad.

WeVibe<strong>GODT FORHOLD:</strong> Par som bruker sexleketøy, kommuniserer ofte bedre.
GODT FORHOLD: Par som bruker sexleketøy, kommuniserer ofte bedre.

Hvorfor sexleketøy for par?

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

WeVibe<strong>SNAKK OM SEX:</strong> - Å kommunisere dine lyster og fantasier er viktig for at partneren skal forstå dine behov, sier Maria Ebbestad.
SNAKK OM SEX: – Å kommunisere dine lyster og fantasier er viktig for at partneren skal forstå dine behov, sier Maria Ebbestad.

Slik får du gnisten tilbake i forholdet

Forskjellige forventninger til sex er en av de vanligste årsakene til problemer i forholdet. I stedet for å snakke om problemene lar man den andre gjette hvordan vi har det.

– Å kommunisere dine lyster, ønsker og fantasier er viktig for at partneren skal forstå dine behov, sier Ebbestad.

Hun anbefaler å ta praten på utenfor soverommet, gjerne på en biltur, ved kjøkkenbordet eller foran peisen etter barna er lagt. Ikke framstill det som klaging, men heller et ønske om at dere skal få det enda bedre sammen.

– I et forhold vil man den andre det beste, så ha det som utgangspunkt når du skal ta praten, gjør det gjerne med litt humor. Hvis man får til det i alle situasjoner gjennom samlivet og ikke dømmer hverandre, så vil det føles mye lettere, råder Ebbestad.

WeVibe<strong>BRUK TID PÅ HVERANDRE:</strong> La det siste du ser på før du sovner, være kjæresten din. Ikke mobiltelefonen!
BRUK TID PÅ HVERANDRE: La det siste du ser på før du sovner, være kjæresten din. Ikke mobiltelefonen!

– Vil innføre mobilfri sone

En annen ting som har sterk innvirkning på sexlivet er forskjellig døgnrytme og mangel på søvn.

I sommer anbefaler Ebbestad å bruke mindre tid på telefon og å se på serier. Hun tror veldig mange forhold går inn i automodus, man glemmer å ha sex og scroller seg heller i søvn.

Mobilen kan være drepen for sexlivet Sex-ekspert Maria Ebbestad

Sett av to kvelder til hverandre og WeVibe

– Sett av to kvelder i uka der du og partneren bruker tiden på hverandre og ikke TV eller mobil. TV’n må ut av soverommet, selv om du gjerne vil se på en serie til du sovner. Og ikke scroll deg i søvn heller. Det siste du ser på før du sovner, bør være kjæresten din, ikke mobilen. Den er drepen for sexlivet. Disse rådene er ikke alltid så lette å følge, men det er viktig, råder Ebbestad

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du