We-Vibe parvibrator – hva er forskjellene?!

Det finnes et hav av parvibratorer der ute og We-Vibe står for de mest populære utgavene. Ved første øyekast kan de se helt identiske ut, men forskjellene er kanskje større enn du tror. 

Hva er en parvibrator? 
Med en parvibrator vil dere begge få stimulering samtidig! Uansett om dere ser etter noe som kan gjøre sexlivet bedre eller om dere bare ønsker å prøve noe nytt så er en parvibrator helt perfekt! De er designet for bruk når dere har sex sammen. Den ene staven sitter på innsiden av henne, opp mot G-punktet og vil også stimulere langs hele hans penis, mens den andre delen ligger over klitoris og stimulerer på helt riktig måte.

Sexolog Maria K. Ebbestad understreker fordelene ved å bruke sexleketøy med partneren: «Par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt».

Parvibratorene fra We-Vibe skiller seg positivt ut i mengden utvalg, men hva er forskjellen og hvilken bør du velge?

We-Vibe er en av verdens mest solgte parvibratorer, nå får du den fantastiske We-Vibe opplevelsen i en enkel pakke med We-Vibe Unite, parvibratoren dere må oppleve! We-Vibe brukes under samleie – den tynneste delen settes inn i skjeden og stimulerer G-punktet og penis, mens den tykkeste delen ligger mot klitoris. We-Vibe kan også brukes av henne alene, den trådløse fjernkontrollen innbyr til morsom lek med 7 ulike vibrasjonsrytmer og 3 styrkenivåer.

We-Vibe Unite er dekket av ren silikon for en fløyelsmyk og behagelig opplevelse. Det gjør den også enkel å rengjøre, bare skyll vibratoren under varmt vann og vask over med vibratorrens. Den trådløse fjernkontrollen har en rekkevidde på ca. 3 meter.

 

Med We-Vibe Sync stimulerer to kraftige motorer G-punktet og klitoris, fjernkontrollen lar deg velge mellom 10 ulike styrkenivåer og rytmer – eller lag dine egne vibrasjonstyper i We-Connect, en gratis app til iPhone og Android! We-Vibe Sync er selvfølgelig vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. We-Vibe Sync er perfekt for langdistanseforhold! La partneren din kontrollere We-Vibe Sync uansett hvor han eller hun er, eller bruk We-Connect appen til å sette opp egne rytmer og nivåer som du kan nyte selv. We-Vibe Sync er vanntett, oppladbar og leveres med trådløs fjernkontroll og en eksklusiv ladestasjon med diskré design.

“Hvordan jeg vet at den funker? Fordi fruen har invitert meg inn på soverommet flere ganger denne uken! Og vi har kommet i mål, samtidig, hver gang!”- Magnus

 

We-Vibe Chorus har en unik fjernkontroll med ergonomisk design og egne knapper for styrkenivå og vibrasjonsrytme, i tillegg kan du klemme rundt kontrollen for å gjøre vibrasjonene kraftigere – jo hardere du klemmer, jo mer intense blir vibrasjonene! We-Vibe Chorus har de samme fantastiske vibrasjonene som parvibratoren We-Vibe Sync, i tillegg til de samme justeringsmulighetene som gjør at Chorus sitter perfekt uansett kroppsfasong. Chorus er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

We-Vibe har også en avansert app for iPhone og Android til Chorus som lar deg sette opp egne vibrasjonsrytmer, du kan la musikken styre vibratoren, og ikke minst – la din partner ta kontrollen uansett hvor i verden han eller hun måtte være. We-Connect appen har til og med en chattefunksjon med videosamtale slik at dere kan se hverandre mens dere koser dere med We-Vibes spennende sexleketøy. Nytt med Chorus er AnkorLink-fuksjonen som kobler vibratoren til telefonen via fjernkontrollen, slik at du får en mer stabil tilkobling og økt rekkevidde.

Hvis du ønsker å vite mer om parvibratorer, finner du mer informasjon og et stort utvalg hos Nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og