Dine dråper i munnen

Jeg lar tunga gli over leppene dine, kysser deg forsiktig i munnvikene før jeg suger underleppa di inn mellom tennene. Tar tak i hendene din og fører dem opp over hodet ditt, holder begge hendene med en hånd og lar den andre gli bak nakken din. Kaster meg grådig over deg og kysser deg dypt, nyter smaken av deg mens jeg presser kroppen mot deg. Fører hendene dine ned og bak meg så du får godt tak i rumpa mi.

Du lar hendene gli på innsiden av stroppene, knar rumpeballene mine hardt. Du trekker hoftene mine inntil deg, gnir underlivet mot meg og jeg kjenner hvordan du blir hard mot meg. Du holder hodet mitt og kysser meg før du snur meg.

Holder en arm rundt hoftene mine og vugger meg på plass foran deg så jeg kjenner den harde pulserende kuken din mot og mellom rumpeballene mine. Du holder håret mitt til side med den andre hånda før du lar leppene følge kurven på halsen min, kysser og småbiter fra øret, ned nakken og utover skuldrene. Det er så vidt jeg klarer å holde meg på bena, du må støtte meg så jeg ikke siger sammen av nytelse. Jeg simpelthen elsker å bli pjusket og kost med på halsen og i nakken!! Du fører meg bort til senga og slipper tak i meg. Jeg sitter foran deg, sprer knærne fra hverandre og trekker deg mot meg. Lar hendene mine gli bak knærne dine, stryker deg oppover lårene, opp over rumpa og knar rumpeballene dine forsiktig før jeg fører hendene mine forover. Stryker over hoftene dine og lar hendene møtes foran, masserer kuken og ballene gjennom stoffet i bokseren.

Lener hodet mitt fram og presser ansiktet mot deg, trekker inn lukten av deg og puster varm luft over deg mens du hardner mot meg. Jeg lener meg tilbake, lar hendene gli bak på ryggen og åpner BHen mens jeg ser opp på deg. Lar stroppene gli ned fra skuldrene og over puppene mens BHen faller i fanget mitt. Jeg slenger den til siden og lar hendene gli opp mot puppene, sirkler med fingertuppene rundt brystvortene som knopper seg og strutter mot deg. Jeg lener meg lenger tilbake, på strake armer, kaster hodet bakover og skyter brystet opp og frem mot deg. Du lar hendene gli fra skuldrene mine, fanger en pupp i hver hånd og masserer dem. Lar brystvortene rulle mellom tommel og pekefinger før du bøyer deg fram og suger grådig tak i den ene puppen.

Lar tunga virvle over knoppen, klemmer brystet og lar tennene forsiktig bite i puppen mens du kryster det andre brystet og leker med brystvorten; kniper og trekker forsiktig mens jeg peser og klynker av godvond nytelse. Åååååååh, faen! Jeg kommer nesten!! Det er så deilig…. Jeg legger meg bakover på senga og sprer beina ytterligere til hver sin side, løfter underlivet mot deg mens du stryker hendene ned langs siden min, over hofta og trusa, nedover lårene langs stroppene på hofteholderen, videre over strømpekanten og ned langs bootsene til knærne. Jeg leker og koser med puppene mine mens du bøyer knærne mine godt tilbake. Du ser hvor våt jeg er, en voksende flekk i trusa viser hvor kåt jeg er på deg. Mens du holder beina mine, lar jeg en hånd gli ned langs venusberget, over trusa før jeg lirker en finger inn under trusekanten.

Lar fingeren gli inn i fitta før jeg sakte fører den oppover mellom fitteleppene til tappen, roterer et par ganger rundt og tilbake til fitta. Fingerpuler meg selv sakte et par ganger under trusa før jeg fører fingrene til munnen og smaker på meg selv. «Vær så god» hvisker jeg, «det er servert». Du trekker trusa av meg og bøyer deg mot meg. Lar munnen omslutte fitta mi før du begynner å slikke, først langsomt – så raskere. Sleiker fitteåpningen mens du lar en finger rotere rundt tappen min og jeg presser meg mot deg, hiver etter pusten og stønner dypt av nytelse. Jeg holder bak knærne og ligger vidåpen foran deg mens du sleiker meg og fingerpuler meg til jeg kommer skjelvende, klynker og stønner av nytelse mens du tar av deg bokseren, trekker hodet mitt opp mot deg og putter kuken i munnen min. Det er så vidt jeg klarer å konsentrere meg om å suge deg mens jeg fortsetter å komme.

Endelig ebber skjelvingene ut og jeg kan virkelig nyte kuken din. Jeg legger leppene forsiktig rundt hodet, lar tunga gli sakte over tuppen, frem og tilbake, fra side til side, rundt og rundt. Holder ballene med ene hånda og klemmer dem lett. Lar tunga gli langs hele kukskaftet, helt fra tuppen og til rota, før jeg tar ballene i munnen mens jeg runker deg forsiktig. Suger hardere mens jeg holder kuken i et fast grep. Du ser og hører at jeg koser meg, jeg smatter og slikker, suger og nyter. Blir kåtere og kåtere. Etterhvert øker jeg tempoet, tar kuken grådig i munnen og suger deg hardt og dypt. Holder godt tak i rumpa og hofta di mens jeg knuller deg med munnen, stønner av nytelse mens du bare så vidt klarer å holde igjen. Ser opp på deg, har lyst til å kjenne at du kommer i munnen min. Vil kjenne den deilige varme sæden din skyte ned i halsen min, men du har andre planer. Du trekker deg vekk og snur meg over på alle fire.

NÅ! Nå skal det endelig knulles! Du tar tak i begge museflettene med ene hånda og presser ryggen min i en dyp svai samtidig som du trekker hodet mitt bakover. Den andre hånda graver du dypt i hofta mi og holder meg fast. Du presser den harde, pulserende kuken mot meg, glir forsiktig inn og erteknuller meg i fitteåpningen mens du nyter synet av kuken som glir inn og ut av musa mi, stadig mer glinsende og våt. Jeg prøver å dytte meg bakover mot deg, vil ha hele kuken inn, men du holder igjen. Fortsetter å erte mens jeg knurrer frustrert, før du plutselig skyter inn i meg. Kjører kuken til bunns og fyller meg til bristepunktet.

Jeg gisper av overraskelse og nytelse, presser meg mot deg mens du slipper håret mitt og trekker deg nesten ut. Du tar tak i stroppene på hofteholderen og i det du smekker dem over rumpa mi, jager du i meg igjen. Tar tak i begge hoftene og knuller meg vilt og nådeløst, pumper kuken dypt i meg om igjen og om igjen. Jeg må holde meg fast og støte i mot for å ikke kollapse under deg. Du tar hendene mine, samler dem i en hånd bak ryggen min og holder dem fast. Jeg ligger med brystet presset ned i madrassen mens du fortsetter å knulle meg, dypt og hardt. Så lar du kuken gli ut av meg, fører den forover mellom fitteleppene og masserer tappen med den, frem og tilbake, masserer og smører til jeg kommer på nytt.

Mens jeg klynker og skriker, rister og skjelver, lar du olje dryppe over rumpa mi, smører inn kuken og lirker deg på plass. Venter til jeg er rolig og klar før du begynner å knulle rumpa mi i lange tak, dypere og dypere, raskere og raskere til du kjenner hvordan orgasmen bygger seg opp i deg. Du kjenner hvordan den trange rumpa mi klemmer hardt om den pulserende kuken din før du omsider kommer i meg med et brøl. Skyter den første strålen dypt i meg før du trekker deg ut og lar resten sprute ut over ryggen min, treffer ansiktet og munnviken min. Jeg er kjapp til å slikke i meg det jeg greier mens du melker ut siste rest. Jeg snur meg på ryggen igjen mens du lener deg over meg, lar ansiktet hvile på magen min mens vi får igjen pusten. Vi er svette, seige og klissete, oser av sex og er deilig utslitte etter en skikkelig runde med herlig, deilig, små-kinky og fantastisk sexy lek og moro.

Skrevet av Snupperella.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og