Fitte til frokost

Det var en deilig morgen. Sola gløttet mellom gardinene og lyset badet over kroppen til Helene, hun sov. Første glimtet traff nippelen hennes, som var litt stiv. Hun var deilig, slank, lys hud med fregner og føflekker som tegnet ett kart på kroppen hennes, dette gav særpreg å gjorde henne enda deiligere for meg. Puppene var naturlige i perfekt størrelse, en god håndfull med perfekte nipler.

Smal midje, gode hofter som gav form til den deiligste rumpen, deilige lår og en helhetlig smekker figur. Den vakre halsen og ansiktet med vakre trekk, store blå uskyldige øyne, fyldige lepper, smalt ansikt med rette trekk og ett blikk og smil som gjorde henne til den søteste skapningen på jord. Og absolutt uten tvil den som gjorde meg kåtest i hele verden. Jeg lå lenge å såg på henne, kjente hvor mye jeg elsket henne, hvor hard hun gjorde meg, det tok hele 5 år før jeg klarte å bygge opp nok selvkontroll til å ikke komme inni henne på under 30 sekund å begynne å fokusere på hennes nytelse, så deilig er Helene.

Derfor kan vel alle forstå hvor hard jeg ble av å ligge der å se på de struttende innbydende puppene å den smale deilige figuren. Helene sover tungt, men jeg har lyst å smake henne, smaken av fitten hennes er det beste jeg vet i hele verden, den deilige våte fitten smaker friskt, rent, litt salt, nesten som sjøen og jeg blir aldri mett av å slikke den. Det beste som finnes er når hun presser imot å holder ansiktet mitt fast mot kjønnet sitt. Jeg har lyst å smake henne nå.. skal tro om hun våkner om jeg sklir under dynen? Jeg biter meg i det, vi skal på telttur idag, å jeg har laget en plan. Jeg er verdens mest sjalu mann, kan vell ikke klandre meg med en så nydelig kjæreste.

Likevel har jeg en fantasi om å se henne bli pult, i alle hull, å kunne se nytelsen hennes fra en annen vinkel, samt de å kunne se att hun virkelig får den tilfredsstillelsen hun fortjener, det gjør meg veldig kåt å tenke på. Det å kunne se att det ikke bare er meg som blir så kåt av henne, å la henne se det samme, la henne føle seg deilig å sexy når hun ser hvor kåt å hard hun gjør alle som ser henne, la henne se hvor fort alle kommer, spruter henne full i sæd, i fitten, i munnen og over puppene hennes. Så mest for hennes del, fordi hun fortjener å føle seg så deilig som hun er, og for min egen del, for jeg elsker dominansen jeg har over henne, att verdens deiligste dame, er min, å ingen andres, selvom de skal få prøve henne idag, må de gå resten av sitt liv å vite att de aldri kommer til å smake eller få kjenne en bedre fitte igjen.

Hun snur seg rundt i sengen, og ser på meg, våken å søvnig. Jeg stryker en finger fra kinnet, ned halsen, over brystet og rundt puppene. Helene smiler sitt vakreste smil, å presser seg inntil meg under dynen min. Hun kjenner hvor hard jeg er, pikken min presser mot magen hennes. Hun tar den i hånden, drar litt i den, runker den mykt og sakte og kysser meg brystet og halsen før hun biter å slikker litt på niplene mine som hun vet att jeg elsker. Så fortsetter hun nedover og åler seg under dynen, jeg vet hva som skal skje, så jeg sparker bort dynen, jeg elsker å se på leppene hennes rundt pikken min.

Suge den våt, mens hun masserer ballene mine, slikker meg opp og ned skaftet, leker med tungen rundt roten av hodet. Det er så deilig. Hun fortsetter til jeg nesten ikke holder ut, hun gir seg i god tid. Kommer opp igjen å kysser meg lenge, masse tunge, vått å varmt før hun spør om ikke jeg vil slikke henne. Jeg svarer; «kun om du sitter oppå meg». Hun åler seg over meg, sprer beina å presser den varme våte pulserende fitten sin over leppene mine. Dette er den beste måten jeg vet om å slikke henne på. Hun roterer sakte på hoftene og gnir seg mot meg, jeg holder hendene fast rundt hoftene hennes å trykker meg mot tilbake, jeg stønner, etter luft og av nytelse.

Vi fortsetter frem til lysten er for stor, og Helene trekker nedover å setter seg på pikken min, den er så hard og hun er så våt og hoven att den glir så mykt og vått nedpå meg. Hun rir meg mykt men bestemt i fast takt, før hun bøyer seg frem så jeg har de deilige puppene hennes i ansiktet mitt og jeg støter pikken min i mot støttene hennes. Hun holder hendene på brystet mitt og kniper meg forsiktig på niplene. Jeg klarer ikke å holde igjen, så jeg kommer med ett brøl og kjenner att pikken min pulserer i det den tømmer seg for varmt, vått sæd i den deilige varme og trange fitten.

Hun går av meg og kysser meg igjen, men jeg vil att hun skal komme også. Jeg har altfor dårlig samvittighet for alle gangene jeg har kommet, men ikke hun. Hun krever endel jobb, men det deiligste jeg vet i verden er når hun kommer. Jeg legger meg mellom beina hennes, kysser henne sakte, vått men hardt, legger vekten min oppå henne, jeg kjenner att jeg blir hard igjen. Jeg fortsetter kyssingen ned halsen, over puppene, slikker å biter på nipplene, mens to fingre leker mot fremveggen inni den våte fitten hennes, hun stønner. Jeg kjenner att det kom mye!

Sæd, det er klissvått og sleipt, men fy søren så deilig, jeg tenker på det i to sekunder, er jo ikke fristende å ha min egen sæd i fjeset eller munnen, men hun har jo det hele tiden, og kysser meg selvom jeg har gått ned på henne, så jeg overser tanken og tenker hennes nytelse er det viktigste nå. Derfor fortsetter jeg nedover med tungen å legger meg godt til rette mellom beina hennes. Jeg har en vibrasjonsstav som jeg har lurt nedom sengekanten så jeg plukker med meg den, skrur den på medium og plasserer den i overkant på åpningen hennes. Den er hoven, god og rosa, leppene svulmende, våt og seig av sæden min. Jeg slikker forsiktig leppene hennes, smaken av meg selv er ikke faretruende, og den drukner egentlig litt i den deilig smaken av henne. Kåtskapen min eier ingen grenser nå så jeg stikker tungen min dypt inni henne, begraver ansiktet mitt bestemt mellom bena hennes å rett å slett spiser fitten hennes.

Helene stønner høyt, jeg forteller henne hvor sykt deilig jeg synes hun er mens jeg jobber med hendene på puppene, hoftene, magen og lårene. Jeg elsker å slikke hele kroppen til Helene, fra føttene, rumpen, korsryggen, nakken, ørene, puppene, magen å fitten. Mens jeg lå mellom beina å slikket den vibrerende, å klissvåte fitten hennes, så førte jeg inn en finger i rumpen hennes, roterte sakte mens jeg tok den sakte inn og ut, etter en stund med massasje av begge hull, vibrasjon og slikking satt jeg med opp på knærne, bøyde meg frem og kysset Helene mens jeg så henne inni øynene, den knallharde pikken min skled atter en gang inn i fitten hennes.

Jeg fortalte henne hvor sinnsykt deilig den er mens jeg jokker sakte men hardt og bestemt inn og ut av henne, sakte ut, hardt inn uten å se bort fra de uskyldige store blanke øynene. Hun slikker meg i ansiktet, rundt munnen, vasker meg ren for saftene sine, og sæden min mens hun stønner og puster tungt. Jeg vet godt at hun ikke kommer av penetrering, så jeg trekker meg sakte ut før jeg tar tak i henne å snur henne rundt, legger en hånd rundt magen å løfter midjen opp mens jeg holder henne nede i nakken, slikk att hun ligger med spredde ben å baken i været.

Jeg begynner med å bite litt på hals og nakke, mens jeg lar pikken min erte henne opp og ned låret, jobbet meg nedover ryggen med tungen til jeg kommer til rumpa. Jeg sprer beina litt mer og masserer hele fitten med hele hånden mens en finger sklir forsiktig inn, ut og over klitten. Jeg lar tungen gå fra korsryggen og ned rumpen. Den andre hånden bytter på å holde nede nakken og massere de deilige puppene hennes. Hun har stive nipler, og huden på hele kroppen er rødmusset av harde tak og voldsom klåing. Jeg hører på stønnene att hun liker fittemassasjen og den ulovlige kilingen av tungen min som leker seg fra fitten til rumpa. Jeg elsker å ha hele henne, og elsker att hun lar meg utforske hele kroppen hennes på jakt etter alt som er godt. Jeg legger henne på rygg igjen og legger meg over igjen. Pikken min sklir lett inn i den trange fitten, forsiktig bytter jeg på å knulle, og slikke helt til jeg ser att hun nærmer seg. Hun vrir seg i sengen, presser hoftene mot meg, jeg går ned en siste gang. Suger meg fast i klitten mens fingrene mine jobber seg inn i fitten. Hun tar tak i hodet mitt å presser meg inn i henne, hun kommer, med høge stønn, rister litt uten att jeg stopper før hun er helt tom for energi.

Dette var en bra morgen. Nå er det bare å få i seg frokosten og komme seg på telttur, denne dagen er langt fra over.

 

Skrevet av «sjømannen».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du